• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılamanın 14.günü Erken Gebelik Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese söylenir bunlar hemen yemen evet ama klişe olsa da yine söylüyorum inan zamanı gelince pat diye oluverir sen de şaşırırsın. Sebep olmasa bile zamani gelmemiş diye geçiyorum ben hayırlısı olsun hakkımız da canm
Insallah canim bugun esime soyledim oyle uzuldu ki oturdum bi de o uzuldu diye agladim
Ama yilmak yok yine asilama yaptiricam

Insallah canim bugun esime soyledim oyle uzuldu ki oturdum bi de o uzuldu diye agladim
Ama yilmak yok yine asilama yaptiricam
Üzülmemek mümkün değil tabiki yıpratıcı bu süreçler
Az daha sabır belki birden gelir meleklerimiz
Bizde senelerdir bekliyoruz yaş ilerliyor

Üzülmemek mümkün değil tabiki yıpratıcı bu süreçler
Az daha sabır belki birden gelir meleklerimiz
Bizde senelerdir bekliyoruz yaş ilerliyor
Asilama denediniz mi? Sizin niye olmuyor? Allahim en kisa surede size bebek versin🙏

Asilama denediniz mi? Sizin niye olmuyor? Allahim en kisa surede size bebek versin🙏
Amin hepimize..
:anneadayı:
Pko var 1 asilama tutmadı. . 2 .asilama bu ay olacaktı ama 4 yumurta büyüdüğü için iptal edildi kendimiz degerlendirdik. Ayın 20 si gibi regl gelmezse bakicam tutmuş mu diye😊

Amin hepimize..
Pko var 1 asilama tutmadı. . 2 .asilama bu ay olacaktı ama 4 yumurta büyüdüğü için iptal edildi kendimiz degerlendirdik. Ayın 20 si gibi regl gelmezse bakicam tutmuş mu diye😊
Hayirlisi olsun canim. Biz bu ay 8 yumurtayla asilama yaptik😂 benimki tamamen sanssizlik. Insallah sen hamilesindir.

Ben bugun muayeneye gittim bu ay asilama yapamayacagiz bir ay ara verdik. Cunku ilaclardan dolayi hala buyuyen cok sayida yumurta varmis. İlac verirsem kiste doner dedi. Bu ay akisina birakacagiz. Kismet

Amin hepimize..
Tutmuş gözünüz aydın. Benimde tüp bebek yarıda kaldı bir yumurta erken çatladı. Kendimi deniyoruz belki tutar diye. Dr öyle söyledi. 5 yumurta var bende de 🙏🍀 dua edin. Ve hissettiniz mi 1-2-3 gün içinde acaba dediğiniz birşey oldu mu

ben olmadığı süre çok üzülmüştüm şuan şükrediyorum her işte bir hayır varmış ya şuan doğuma gidiyor plsaydım. Tedaviden vazgecme ve Allahtan doğru zamanı dile. İnan o an nasıl üzülmüştüm arkadaşım yazdı bak ya 3 Y önce hamile kalsaydın dedi ve o an dank etti kafama.

Tutmuş gözünüz aydın. Benimde tüp bebek yarıda kaldı bir yumurta erken çatladı. Kendimi deniyoruz belki tutar diye. Dr öyle söyledi. 5 yumurta var bende de 🙏🍀 dua edin. Ve hissettiniz mi 1-2-3 gün içinde acaba dediğiniz birşey oldu mu
Cok sagolun 😊 ınsaallah kendiliğinden oluverir hiç belli olmuyomus meğer tamamen nasip herşey. .
Belirtiler kişiye kişiye farklı olur ama adet sancılarını 2 kat fazla hissettiğimi söyleyebilirim. Yumurtalar da büyümeden sebep ağrım hala var hala kist ler var büyümüş yumurtalar ama o vardı tuvalete çıktığımda bile karnımın yan tarafı ağrıyordu belime vuruyordu sonra ağrı. Rahim yolu üşümüş gibi kasılıp ağriyodu. Ayakta çok duramıyordm. Az dikkatimi çekmeyi p takmadığım belirtiler de baş dönmeleri halsizlik ve bir iki gün göğüs hassasiyeti ve kaşınma sı. Onun dışında akinti ya flan kafa takmayın akinti hiç kendini belli etmesi. Adet kanaması yoksa olabilir bebis😍

ben olmadığı süre çok üzülmüştüm şuan şükrediyorum her işte bir hayır varmış ya şuan doğuma gidiyor plsaydım. Tedaviden vazgecme ve Allahtan doğru zamanı dile. İnan o an nasıl üzülmüştüm arkadaşım yazdı bak ya 3 Y önce hamile kalsaydın dedi ve o an dank etti kafama.
Benim artik 2 yil oldu canim. Her gece ruyalarimda bebek goruyorum. Esim de cok istiyor. Bu bambaska bir surecmis. 2 yil bana cok fazla geldi artik. Her iste bir hayir var diyorum elimden baska bir sey gelmiyor. Az once benim yasimda olan bir arkadasimin kucaginda 2 cocuguyla fotografini gorunce agladim. Cocugu olanlara Allah uzun omurler versin.
Umuyorum bir gun bizim de olacak...

Back