Canım durumun ne oldu . İnşallah devam ediyordur sağlıklı bi şekilde gebeliğnBilmiyorum.Çünkü yerleşme kanaması gibi değil. Regl in 3. Günü. Yerleşme kanaması lekelenmeler şeklinde olur diye biliyorum. Kafam çok karışık.
Kuzuumm, sonuc ne oldu?bnimde ilk asilama, 13.gunde 2gun suren az adet.Arkadaşlar 21 şubatta aşılamam yapıldı. Aşılamadan 13 gün sonra daha kan testi bile yaptırmadan regl olmuştum. 2. Aşılama için hastaneye gittiğimde önce kan tahlili istediler, ve ultrasonla muayene oldum. Bir sıkıntı çıkmadı. Kan değerlerin de normal çıkarsa hemen bugün 2. Aşılama için iğneler başlayabileceğim söylendi. sonuçlar öğleden sonra çıktı. Beta hcg 9.09doktor değer pozitif hamile olabilirsin, sonradan döllenme olmuş olabilir ama pek ihtimal vermiyorum dedi. 1 hafta sonra tekrar kan testi ve progesteron testi yapmk için gelmemi söyledi. Ayrıca tsh değerim biraz artmış levitronu 25 mg dan 50 mg çıkardı. Şimdi o kadar sabırsızım ki. Benimle AYNI BU DURUMU YAŞAYAN var mı? Reglin 3. Günü beta hcg neden böyle.? Kafamda binlerce soru var. Lütfen yardım edin
Bu çok tuhaf bir durum yaa gerçekten umut vericiMerhaba. Durumum aslında çok karışık. 1 hafta sonra tekrar gelmemi söylemişlerdi ya kan testi yaptırdığım beta hcg 23 çıktı. Sonra 1 hafta sonra tekrar gelmemi söylediler onda 2 ye düşmüştü. Yani tutmadı aşılama. Ama sonra çok ilginç bir şekilde tekrar adet olmadan 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor. Umarım anlatabilmişimdir. Biz de çünkü çok şaşkındık ve nasıl böyle oldu anlamadık. İnşallah siz de hamilesinizdir.
Asilama nin kacinci gunu.Bu çok tuhaf bir durum yaa gerçekten umut vericiçok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de aşılamanın 12.gunu bekliyorum test için ama adet olacakmış gibi bir ağrı var sende de olmusmuydu
Benim 13.gunAsilama nin kacinci gunu.
Canım inşallah görürsün mesajı. Sen ne durumdasın gebelik sağlıkla ilerledi mi nasıl oldu bu durum çok şaşırtıcı gerçektenMerhaba. Durumum aslında çok karışık. 1 hafta sonra tekrar gelmemi söylemişlerdi ya kan testi yaptırdığım beta hcg 23 çıktı. Sonra 1 hafta sonra tekrar gelmemi söylediler onda 2 ye düşmüştü. Yani tutmadı aşılama. Ama sonra çok ilginç bir şekilde tekrar adet olmadan 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor. Umarım anlatabilmişimdir. Biz de çünkü çok şaşkındık ve nasıl böyle oldu anlamadık. İnşallah siz de hamilesinizdir.
Womenclubb bn 13.gun adet adet olmustum.Karnim, kasiklarim agrimisti bir gun onceden.Rabbim, Senin asilamanin sonucunu hayirli EylesinBenim 13.gun
Teşekkürler canım inşallahWomenclubb bn 13.gun adet adet olmustum.Karnim, kasiklarim agrimisti bir gun onceden.Rabbim, Senin asilamanin sonucunu hayirli Eylesin
Rabbim en hayırlısını bilir sıkma canınıWomenclubb bn 13.gun adet adet olmustum.Karnim, kasiklarim agrimisti bir gun onceden.Rabbim, Senin asilamanin sonucunu hayirli Eylesin
Gorelim mevlam neyler, neylerse guzel eyler.Merhaba. Durumum aslında çok karışık. 1 hafta sonra tekrar gelmemi söylemişlerdi ya kan testi yaptırdığım beta hcg 23 çıktı. Sonra 1 hafta sonra tekrar gelmemi söylediler onda 2 ye düşmüştü. Yani tutmadı aşılama. Ama sonra çok ilginç bir şekilde tekrar adet olmadan 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor. Umarım anlatabilmişimdir. Biz de çünkü çok şaşkındık ve nasıl böyle oldu anlamadık. İnşallah siz de hamilesinizdir.
Amenna ve SaddaknaRabbim en hayırlısını bilir sıkma canını
Dualarım seninle canımGorelim mevlam neyler, neylerse guzel eyler.cok sevindim ,hayirla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Ben hamile degilim henuz.
Canım dediğin gibi çok şaşırtıcı, doktor bile bir anlam veremedi çok ilginç dedi, ve sonra geç döllenme olmuş olabilir dedi. Ben erken doğum yaptım. Kızım 1 aydır küvezde. Bebeğe giden kan akım kaybı vardı, tansiyonu çıkarttı, şiddetli preaklamsi ile doğum yaptım. Ama bunda da vardır bir hayır diyorum, bir şey katar bir şey öğretir diyorum. Sabırla dualarla kızımızın eve gelmesini bekliyoruz. Canım benim dediğim gibi ağrım oldu ve zaten 3 gün kanamam geldi. Aşılamanın 13,14,15. Günü. Kanamanın 3. Günü doktora gittiğimizde, kan tahlili yapıldı beta hcg 9 çıktı. 1 hafta sonra 23 ondan 1 hafta sonra 2 ye düştü. Ben artık umutlarımı kesmiştim tekrar adet tarihimin gelmesini ve 2. Aşılamayı düşünüyordum ama bir daha hiç adet olmadım ve 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Doktor geç döllenme olmuştur dedi. İnşallah hakkında hayırlısı olur, sağlıkla en doğru zamanda hamile kalırsın inşallahCanım inşallah görürsün mesajı. Sen ne durumdasın gebelik sağlıkla ilerledi mi nasıl oldu bu durum çok şaşırtıcı gerçekten
Rabbim bir an önce sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin canım ömrü uzun bahtı açık olsun pamuğunCanım dediğin gibi çok şaşırtıcı, doktor bile bir anlam veremedi çok ilginç dedi, ve sonra geç döllenme olmuş olabilir dedi. Ben erken doğum yaptım. Kızım 1 aydır küvezde. Bebeğe giden kan akım kaybı vardı, tansiyonu çıkarttı, şiddetli preaklamsi ile doğum yaptım. Ama bunda da vardır bir hayır diyorum, bir şey katar bir şey öğretir diyorum. Sabırla dualarla kızımızın eve gelmesini bekliyoruz. Canım benim dediğim gibi ağrım oldu ve zaten 3 gün kanamam geldi. Aşılamanın 13,14,15. Günü. Kanamanın 3. Günü doktora gittiğimizde, kan tahlili yapıldı beta hcg 9 çıktı. 1 hafta sonra 23 ondan 1 hafta sonra 2 ye düştü. Ben artık umutlarımı kesmiştim tekrar adet tarihimin gelmesini ve 2. Aşılamayı düşünüyordum ama bir daha hiç adet olmadım ve 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Doktor geç döllenme olmuştur dedi. İnşallah hakkında hayırlısı olur, sağlıkla en doğru zamanda hamile kalırsın inşallah
Huzur doldurdunuz icimi duaniza beni katarak.Ùzulme annesi, minik kuzumuzu Rabbimiz koruyor,evine gelecek, besiginde uyuyacak.Geceleri aglayip annesini uyandiracak.Cani gonulden bende buna inaniyorum.Dualarım seninle canımdediğin gibi mevlam neylerse güzel eyler, en doğru zamanı o bilir. Dilerim en doğru en güzel zamanda olur, sağlıkla, mutlulukla ben erken doğum yaptım 2 ekimde, şiddetli preaklamsi sebebiyle, yavrum 1 aydır küvezde. Ama hep Rabbime sığındım, vardır bir sebebi dedim, hayırlısı budur dedim, teslim oldum tamamen. İnşallah kızıma kavuşurum ben de sağlıkla. Dualarınız bizim için de olsun inanıyorum ki siz de hayırlı haberler alacaksınız. Tamamen oluruna bırakın ve olabildiğince rahat olun, teslimiyet, sabır ve dua çokca sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?