Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testlerim negatif çıktı. Fakat hala adet olmadım. Takıntı haline geldi bi kaç gündür midem bulanmaya başladı , çok korkuyorum. Erkek arkadaşm psikolojiktir dedi ama bilmiyorum. Gerçekten hayatmda en çok pişman olduğum şey bu oldu . Hamile olmadığım bi kesinleşse o kadar rahatlıcam ki .
bazi bayanlar kendilerine iskence yapmaktan ,asalamaktan ,degersiz bir varlikmis gibi hareket etmekten zevkmi alirlar
bilmem fakat bir söz var minareyi calan kilifini hazirlar ....
kac erkek yasak iliski sonucu acaba bazi seylerin telasesini cekiyordur .....
hamile kalmak o kadar kolay değil canım...
Sakin ol ve bu fikirlerini aklından at.. Ve birdaha evlenmeden böyle şeyler yapma derim sonradan çok daha pişman olabilirsin ve iş işten geçmiş olur...
Kesiinlikle hamile değilsin..
Bugun yine kan testi yaptırdım. 0,6 çıktı. 10 gün önce 0,100du. Niye artmş olabilir ? Hamile olmadığımı söyledi doktor fakat adetim 10 gün geçti. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
20 yaşında bir kızım.Son adetimi 14 ocakta gördüm,bir senedir düzenli adet görüyordum . 23 Ocakta sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik.Bakireyim. Bir boşalma oldu fakat bu vajinama uzak bi yereydi. Zevk suyunun gelmiş olmasından çekiniyoruz.Erkek arkadaşım olmadığını söylüyor fakat erkekler hissedemezmiş sanırım. 13 şubat günü de adet görmeyince hamile olduğumu düşünmeye başladım. İdrar testi alıp yaptığımda negatif çıktı. Buna inanmadık kan testi yaptırdık. Beta hcg<0,100 çıktı. Gebelik yok olarak anlaşılıyor fakat bu herhangi bir sebepten hcg'nin düşük çıkması veya sonradan artması gibi bir durum söz konusu mudur,ihtimal var mıdır ? 10 haftayı geçmesini istemiyoruz. Şimdiden çok teşekkürler.