• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artar mı ? Çok korkuyorum

Bugun yine kan testi yaptırdım. 0,6 çıktı. 10 gün önce 0,100du. Niye artmş olabilir ? Hamile olmadığımı söyledi doktor fakat adetim 10 gün geçti. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen

canım benim bence sakin olmalısın çünkü senin ki bişi olupta hamile kalmak çok zor ayrıca 21 gün oldu diosun bebiş olsaydı kan testinde mutlaka çıkardı sen kendine stres yaptığın için psikolojik olarak yaşıyosun bunları korkma bence stresten adetn gecikoyoo muhtemelen ama bidaha böyle şeyler yaşama olurmuuu hamile değilsin endişelenmeeeeeeeeee:))))

Testlerim negatif çıktı. Fakat hala adet olmadım. Takıntı haline geldi bi kaç gündür midem bulanmaya başladı , çok korkuyorum. Erkek arkadaşm psikolojiktir dedi ama bilmiyorum. Gerçekten hayatmda en çok pişman olduğum şey bu oldu . Hamile olmadığım bi kesinleşse o kadar rahatlıcam ki .

yavrucum, kendine eziyet etme.
hamile falan değilsin, meraklanma.

bazi bayanlar kendilerine iskence yapmaktan ,asalamaktan ,degersiz bir varlikmis gibi hareket etmekten zevkmi alirlar
bilmem fakat bir söz var minareyi calan kilifini hazirlar ....

kac erkek yasak iliski sonucu acaba bazi seylerin telasesini cekiyordur .....

:46:

hamile kalmak o kadar kolay değil canım...

Sakin ol ve bu fikirlerini aklından at.. Ve birdaha evlenmeden böyle şeyler yapma derim sonradan çok daha pişman olabilirsin ve iş işten geçmiş olur...

Kesiinlikle hamile değilsin..

aslında, hamile kalmak, o kadar da kolay.
benim başıma geldi. içime boşalma falan olmadan, hamile kaldım. korunuyorduk kendimizce, ama hamile kaldım. evliydim sıkıntı olmadı.

Ama MELTEMTEK arkadaşımız bi rahatlasın artık..
intihar falan gibi şeyler okudum, çok şaşırdım.
Ne biçim düşünceler bunlar.
İnsanız, hatalar yapabiliriz. Tüm yaşadıklarımız, allahla kendimiz arasındadır. Başkasını alakadar etmez. Hatalarımızdan dersler alabiliyorsak, ona göre kendimize çeki düzen verebiliyorsak, ne mutlu bize.
Sen de insansın MELTEMTEK. hata yapmış olabilirsin. neticede hamile olduğunu sanmıyorum. ama hamile bile olsan, dünyanın sonu değil bu. Hatanın arkasında durursun, sonuçlarına katlanırsın. Kararınız heralde aldırmak olur.. aldırırsın, olur biter. İntihar da nedir yani????? Kendine gelmeni ve mantıklı olmanı tavsiye ederim.

Bugun yine kan testi yaptırdım. 0,6 çıktı. 10 gün önce 0,100du. Niye artmş olabilir ? Hamile olmadığımı söyledi doktor fakat adetim 10 gün geçti. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen

kendi kendine yapıyorsun bunu sen. psikolojik olarak, hormonlarınla oynuyorsun.
bırak kendini, bi rahatla.
yok gebelik falan.. merak etme.

Hepinize gerçekten çok çok teşekkür ederim . Adet söktürücü kullanmaya başladım dediğiniz gibi hamile değilsem dünyanın en mutlu insanı olacağım. Bir daha da böyle bir şey yaşamayacağım çok pişmanım .

Tekrardan teşekkürler içimi rahatlattınız:))

20 yaşında bir kızım.Son adetimi 14 ocakta gördüm,bir senedir düzenli adet görüyordum . 23 Ocakta sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik.Bakireyim. Bir boşalma oldu fakat bu vajinama uzak bi yereydi. Zevk suyunun gelmiş olmasından çekiniyoruz.Erkek arkadaşım olmadığını söylüyor fakat erkekler hissedemezmiş sanırım. 13 şubat günü de adet görmeyince hamile olduğumu düşünmeye başladım. İdrar testi alıp yaptığımda negatif çıktı. Buna inanmadık kan testi yaptırdık. Beta hcg<0,100 çıktı. Gebelik yok olarak anlaşılıyor fakat bu herhangi bir sebepten hcg'nin düşük çıkması veya sonradan artması gibi bir durum söz konusu mudur,ihtimal var mıdır ? 10 haftayı geçmesini istemiyoruz. Şimdiden çok teşekkürler.

hamile değilsin rahat ol....0.100den artmaz

bence rahat ol.. bu şekilde adet bekliyorsun ve şuan aşırı streslisin,hamile değilsin%100.. buna inan. ve adetini de unut bi süre.. stres geciktirdi senin adetini..10 gün geçmişse şu anda en az 1000 çıkacaktı sayı....sakin ol..arkadaşların dediği gibi hamile kalmak o kadar kolay bşey değil..

kızlarr merhabaa bende bebeğimi emzirirken 5 ay adet görmedim doktorum progestan iğne yeptırdı 10 gün içinde adet gördüm adet tarihimm 1 şubat ayın 20 sinde kan testi yaptırdım beta hcg m 1.89 du ama adetime 15 gün vardı sizce hamile olma ihtimalim var mı yeniden beta hcg yaptırmalımıyım umutlanmalımıyım sizceee:((((((

benım 0.1 di 1 ay sonra gene ölçtürdüm 0.3
bakireyim uzagıma değmişti ama..
bu ay da adet oldum ama cok kısa sürdü ultrasonda bişi gözükmedi
hamile değilimdir dimi?
hamile olmayan bayanlarda hcg değişebilir mi
benım 0.1 di 0.3 olmuş

Back