Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılamanın 10.günü
- Konu Sahibi hlyhlyhly
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Uzgunum ama gebelik yokArkadaşlar 23.04.2021 de aşılama yaptırdım işlem bittikten sonra hemşire 10 gün sonra test yaptır dedi yani bugün (03.05.2021) beta hcg 1,37 çıktı.10 gün erken mi yoksa kesin hamilelik yok diyebilir miyiz?tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
bana da öyle geliyorUzgunum ama gebelik yok
İnsallah vardir. Benimde bebegim olmuyorbana da öyle geliyor
Rabbim vermeyince ne yapsak boş , ne benim ne eşimin hiçbir problemimiz görünmüyor.Hayırlısı bu demekki , Allah en güzelini bilir üzülmeyelim.İnsallah vardir. Benimde bebegim olmuyor
BizimdE sorunumuz yok. Ama sorun olmayinca asilamayla gebelik sansi yuksek diyr biliyorum. İnsallah hamilesindirRabbim vermeyince ne yapsak boş , ne benim ne eşimin hiçbir problemimiz görünmüyor.Hayırlısı bu demekki , Allah en güzelini bilir üzülmeyelim.
hayırlısı canım güzel dileğin için teşekkürler inşallah rabbim hepimizi kısa zamanda sevindirirBizimdE sorunumuz yok. Ama sorun olmayinca asilamayla gebelik sansi yuksek diyr biliyorum. İnsallah hamilesindir
Canım merhaba benim de ayın 6 da tahlil yapılacak senin belirti falan varmiydihayırlısı canım güzel dileğin için teşekkürler inşallah rabbim hepimizi kısa zamanda sevindirir
merhaba aşılama yapıldı hastaneden cıktığım an sol yumurtalığım ağrımaya başladı.(yumurta soldaydı)ve bikaç güne kadar o bölgede sonra yayıldı adet ağrısı gibi hatta tuttu sanıyordum ve hala ağrı var.aşırı uyku,iştah(belki duphaston yüzündendir)sende ?Canım merhaba benim de ayın 6 da tahlil yapılacak senin belirti falan varmiydi
Benimde aşılama yapıldığı gün sıkışık gelin dedikleri için öyle gittim hatta tam sıkışık değildim diye su içmemi önerdiler ve yürümem istediler biraz yürüdükten sonra gittim işte aşı yapılacak odaya geçtim ve doktor başladı orada yatarken bayağı bir sancı çektim yani nasıl idrara sıkışık lım ve üstten ultrason makinesi ile bastırdıkları için bayağı böyle bir sıkıştım artık 15 dakikaya geçtikten sonra hemşireye ben kalkmak istiyorum yoksa altına kaçıracağım dedim ondan sonra kalktım hemen direkt lavaboya gittim üstümü bile giymeden ondan sonra eve geldim hani hiçbir sancım olmadı birkaç gün sonra kasıklarımda hafif bir ağrı oldu onun dışında bir şey yaşamadım göğüslerimde hassasiyet başladı bugün 11 günüm göğüs hassasiyetim yok sadece hafif çok hafif bir ağırlık var onun dışında belim bugün çok ağrıyor bugün 11 günüm bel ağrısı çok çekiyorum sanki adet olacağım yani bu benim ikinci aşılama ilk aşılamamanda da yoğun bir bel ağrısının ardından adet görmüştüm yani bugün olmazsam yarın olurum gibime geliyor ama bilmiyorum İnşallah hayırlısı olur hakkımızdamerhaba aşılama yapıldı hastaneden cıktığım an sol yumurtalığım ağrımaya başladı.(yumurta soldaydı)ve bikaç güne kadar o bölgede sonra yayıldı adet ağrısı gibi hatta tuttu sanıyordum ve hala ağrı var.aşırı uyku,iştah(belki duphaston yüzündendir)sende ?
23 nisanda mı aşılama yapıldı?Benimde aşılama yapıldığı gün sıkışık gelin dedikleri için öyle gittim hatta tam sıkışık değildim diye su içmemi önerdiler ve yürümem istediler biraz yürüdükten sonra gittim işte aşı yapılacak odaya geçtim ve doktor başladı orada yatarken bayağı bir sancı çektim yani nasıl idrara sıkışık lım ve üstten ultrason makinesi ile bastırdıkları için bayağı böyle bir sıkıştım artık 15 dakikaya geçtikten sonra hemşireye ben kalkmak istiyorum yoksa altına kaçıracağım dedim ondan sonra kalktım hemen direkt lavaboya gittim üstümü bile giymeden ondan sonra eve geldim hani hiçbir sancım olmadı birkaç gün sonra kasıklarımda hafif bir ağrı oldu onun dışında bir şey yaşamadım göğüslerimde hassasiyet başladı bugün 11 günüm göğüs hassasiyetim yok sadece hafif çok hafif bir ağırlık var onun dışında belim bugün çok ağrıyor bugün 11 günüm bel ağrısı çok çekiyorum sanki adet olacağım yani bu benim ikinci aşılama ilk aşılamamanda da yoğun bir bel ağrısının ardından adet görmüştüm yani bugün olmazsam yarın olurum gibime geliyor ama bilmiyorum İnşallah hayırlısı olur hakkımızda
kan testi yaptırmadın mı ?Yok kuzum 21 Nisan'da yapildi
Benimde 21 de Perşembe günümerhaba aşılama yapıldı hastaneden cıktığım an sol yumurtalığım ağrımaya başladı.(yumurta soldaydı)ve bikaç güne kadar o bölgede sonra yayıldı adet ağrısı gibi hatta tuttu sanıyordum ve hala ağrı var.aşırı uyku,iştah(belki duphaston yüzündendir)sende ?
Yok canım bu gün belim ağrıyor goguslerde şondu bu gün yarın adet olmazsam yaptirmicam inşa Allahkan testi yaptırmadın mı ?
erken cnm 12.gün kanda 14.gün idrarda çıkıyor adetin gelmediyse umut vardır inş.pozitifi görürsünArkadaşlar 23.04.2021 de aşılama yaptırdım işlem bittikten sonra hemşire 10 gün sonra test yaptır dedi yani bugün (03.05.2021) beta hcg 1,37 çıktı.10 gün erken mi yoksa kesin hamilelik yok diyebilir miyiz?tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Benimde 21 de Perşembe günü
inşallah artık umut edip hüsrana uğramaktan yoruldumkeşke böyle bir örnek duysamerken cnm 12.gün kanda 14.gün idrarda çıkıyor adetin gelmediyse umut vardır inş.pozitifi görürsün
Bana hemşire 10 gün sonra yaptır demişti senin yaptırdığın yer belli bir gün söyledi miYok canım bu gün belim ağrıyor goguslerde şondu bu gün yarın adet olmazsam yaptirmicam inşa Allah
Hadi inşallah vardır Rabbim bu mübarek ayda sevindirsin hepimiziinşallah artık umut edip hüsrana uğramaktan yoruldumkeşke böyle bir örnek duysam