• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamamın 13.günü idrar testi çift çizgi

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
1
2.215
133
Merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 13.günü sabah test yaptım bişey çıkmadı öyle kenara attım testi az önce baktığımda solukta olsa ikinci çizgiyi gördüm Allah ım inşallah doğrudur .
Şimdi diyeceksiniz beklediği için olmuştur diye ama 7.günü meraktan yaptım çizgi belirdi 5 dk içinde o ilacın etkisindeydi 9.günü tekrar yaptım negatif 10.günü yaptım negatif 11.günü yaptım negatif hepsinin testi yanımda onlar o kadar beklediği halde bişey yok ama bunda çıplak gözle gördüm yani evet idrar kurumuş ama görünüyor yani .acaba jelin etkisinden olabilir mi ama jelin etkisinde olsa ötekilerde de pozitif çıkmaz mo normalde bugün adet günüm 10.günden beri ağrı çekiyorum ama hastalanmadım .Allah isteyen herkese versin inşallah 🥴
39630C9C-55D5-4614-B88D-B09CE7756B28.jpeg

Bence kurusa dahi bu kadar net çıkmaz bence hamilesiniz tabi yarın ilk idrarla erken gebelik testiyle yaparsanız daha net sonuç alırsınız bizleri de bilgilendirin Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻❣️

Merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 13.günü sabah test yaptım bişey çıkmadı öyle kenara attım testi az önce baktığımda solukta olsa ikinci çizgiyi gördüm Allah ım inşallah doğrudur .
Şimdi diyeceksiniz beklediği için olmuştur diye ama 7.günü meraktan yaptım çizgi belirdi 5 dk içinde o ilacın etkisindeydi 9.günü tekrar yaptım negatif 10.günü yaptım negatif 11.günü yaptım negatif hepsinin testi yanımda onlar o kadar beklediği halde bişey yok ama bunda çıplak gözle gördüm yani evet idrar kurumuş ama görünüyor yani .acaba jelin etkisinden olabilir mi ama jelin etkisinde olsa ötekilerde de pozitif çıkmaz mo normalde bugün adet günüm 10.günden beri ağrı çekiyorum ama hastalanmadım .Allah isteyen herkese versin inşallah 🥴Eki Görüntüle 2619354
İnşallah tutmuştur canım. Dediğin gibi beklediği için diyorlar bazen ama benim bekleyen hiçbir testimde 2. Çizgi belirmiyor.

Bence kurusa dahi bu kadar net çıkmaz bence hamilesiniz tabi yarın ilk idrarla erken gebelik testiyle yaparsanız daha net sonuç alırsınız bizleri de bilgilendirin Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻
Canım sağlık Ocağı cok yakın bana kan testi vereceğim yarın zaten test günüm tabi ki bilgilendiririm 🙏🏻🙏🏻

Gebelik belirtisi var mı peki canım. Akıntı, baş dönmesi, baş ağrısı, mide bulanması vs gibi
Aşırı derecede akıntım arttı ama jel kullanıyorum onun yan etkilerinde yazıyor .temmuz ayında yorganla yatan ben birkaç gündür neredeyse çıplak yatacam öyle bir anda ateş basıyor ve 3-4 gündür ara ara adet ağrısı çekiyorum ben zaten uykuyu seven olduğum için ordan anlamıyorum 🙈

Aşırı derecede akıntım arttı ama jel kullanıyorum onun yan etkilerinde yazıyor .temmuz ayında yorganla yatan ben birkaç gündür neredeyse çıplak yatacam öyle bir anda ateş basıyor ve 3-4 gündür ara ara adet ağrısı çekiyorum ben zaten uykuyu seven olduğum için ordan anlamıyorum 🙈
Canım benim şuan 6 gün gecikmem var 3 gün önce akıntım başladı benim de ondan önce yoktu. Ama test yaptığımda önce kururken çift çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım. O tek çizgiydi. Hala regl olmadım ama ara ara kasıklarımda batma oluyor. Mide yanması oluyor bazen. Uyku düzenim benim de bozuldu evde kalınca o yüzden ona ben de bir şey diyemiyorum.

Senin gibi ben de acaba mı diyip geziyorum şuan.

Üstteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım dün umutlanmıştım bugün yine mutsuzluk...

Eklentiler

• IMG_20200413_233250.jpg
    IMG_20200413_233250.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 728
Back