Aşılamada umut var mıdır?

bobette

🪄🪄🪄
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
58
39
34
Merhaba arkadaşlar,

benim biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım.
İki yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama bir türlü olmuyor. Hsg çekildi sorun yok, genel olarak bir sorun yok, AMH değerim yüksek çıktı (6.4) ama polikistik değilsin dedi doktorum. Zaten adet düzenimde ve yumurtlamamda hiçbir sıkıntı yok. Eşimde de sıkıntı yok. 4 kez Klomen denedik, sonra ben psikolojik olarak yorulunca bir kaç ay ara vereyim dedim, sonra geçen ay da Femara kullandım yine olmadı. İnanın o kadar dikkat ediyorum ki her şeye, paketli gıda yemiyorum, şeker tüketmiyorum, bazen günlerce kahve içmiyorum vücudum stres yapmasın diye, spor yapıyorum, yıllardır takviye kullanıyorum Omega’lardan folik asitlere, QH’dan bilmemnelere. Kan değerlerim çok iyi. Kilom yok. Ama olmuyor işte, olmuyor Yani artık aşılama sürecine başlamamız lazım, doktorumuz o şekilde tavsiye etti. Ama ben inanmıyorum artık maddi manevi iyice yıpranırım diye korkuyorum. Her ne kadar istemesemde zihnimin bir köşesinde hep bu konu var. Her ay umutlanıp olmaması, olmaması için de bir sebep bulunmaması çok zor.

Benzer şeyler yaşayan oldu mu acaba

Aşılama ile ikizlerim oldu. İkizlerim olması için bir sebepti bence çünkü genetik olması imkansız olurdu. Şimdi de kendiliğinden hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…