- 23 Ağustos 2024
- 288
- 47
- 28
-
- Konu Sahibi Papatyam__321
Bence sende çok kafana takma Allaha bırak olacağı varsa zaten her şekilde olur genel hayattada bu böyle kıyametten öteye köy yol bende 1 kızım olsun istiyorum mesela Amh 0.29 fsh 13 şuan napicam bilmiyorum bir yanım bırak akışına hicbirsey yapma diyorOyle sanırım herseyin bir vakti zamanı var demekki
Benim hiç çocuğum yok daha o duyguyu tatmak çok istiyorum ama dediğin gibi rabbine teslim olman gerekiyor vardır elbet bir zamanı Rabbım isteyen herkese versin inşallahBence sende çok kafana takma Allaha bırak olacağı varsa zaten her şekilde olur genel hayattada bu böyle kıyametten öteye köy yol bende 1 kızım olsun istiyorum mesela Amh 0.29 fsh 13 şuan napicam bilmiyorum bir yanım bırak akışına hicbirsey yapma diyor
Amin Allah kucağınızi boş bırakmasın bir çok hikaye okudum 2 3 tüp bebek tedavisinden sonra kendisi hamile kalan yada tam tedaviye baslayacakken hamile kalan içinizi rahat ferah tutunBenim hiç çocuğum yok daha o duyguyu tatmak çok istiyorum ama dediğin gibi rabbine teslim olman gerekiyor vardır elbet bir zamanı Rabbım isteyen herkese versin inşallah
Tsk ederim deniycem takmamayiAmin Allah kucağınızi boş bırakmasın bir çok hikaye okudum 2 3 tüp bebek tedavisinden sonra kendisi hamile kalan yada tam tedaviye baslayacakken hamile kalan içinizi rahat ferah tutun
İnşallah pozitif olur yaEvet de ben progesteron hap verdı fitil vermedi bana
İnşallah sizin için en güzeli olur kıpkırmızı çift çizgi gorursunuzİnşallah pozitif olur ya
İnşallah ya bugün aşılamanın 7. Günü adete 11 gün var çok agrım var adete 10 gün kala da böyle agrım oluyordu negatif sanırım zaten 1 yumurtam 18 mm di diğeri 13 yani tek yumurta ile imkansız geliyor banaİnşallah sizin için en güzeli olur kıpkırmızı çift çizgi gorursunuz
Negatif düşünmeyin bence regl ağrıları ile hamilelik ağrıları aynı ben sanci çekerim mesela regl bu ay sıfır sancisiz gecti ama negatif olduİnşallah ya bugün aşılamanın 7. Günü adete 11 gün var çok agrım var adete 10 gün kala da böyle agrım oluyordu negatif sanırım zaten 1 yumurtam 18 mm di diğeri 13 yani tek yumurta ile imkansız geliyor bana
İnşallah en kısa sürede pozitiifi görürürz bizlere de nasip olsun Annelik duygusuNegatif düşünmeyin bence regl ağrıları ile hamilelik ağrıları aynı ben sanci çekerim mesela regl bu ay sıfır sancisiz gecti ama negatif oldu
Merhaba sonuç ne oldjTsk ederim deniycem takmamayi
Merhaba kan testi vermedim 10. Gün pozitif çıktı 11 ve 12 negatif bugun 12. Gün kaset test negatif kan testi vermeyi düşünmüyorum hayırlsı olsun artıkMerhaba sonuç ne oldj
Merhaba Maalesef olumsuz oldu sonucum asilamada çok fazla şans yok zaten yüzde 20 diyorlar Rabbım aratmasın inşallah isteyen herkese versin inşallahMerhaba sonuç ne oldj
İnşallah Allah'ım herkese nasıl etsin bende aşılamanın 10. Günğ test yaotım pozitifti 11 12 gün negatif e döndü bugün 12. Gün sanırım negatif benimde hayırlsıı olsun bi defa daha aşılama sonra tüp bebek nasipseMerhaba Maalesef olumsuz oldu sonucum asilamada çok fazla şans yok zaten yüzde 20 diyorlar Rabbım aratmasın inşallah isteyen herkese versin inşallah
Adet olmazsanız kan testi yaptırın bence testler hep doğruyu göstermiyorİnşallah Allah'ım herkese nasıl etsin bende aşılamanın 10. Günğ test yaotım pozitifti 11 12 gün negatif e döndü bugün 12. Gün sanırım negatif benimde hayırlsıı olsun bi defa daha aşılama sonra tüp bebek nasipse
Adetine 5 gün var daha adetini beklemek en iyisi sanırımAdet olmazsanız kan testi yaptırın bence testler hep doğruyu göstermiyor
Aynen bekleyin dikkatte edin Rabbimin merhametinden ümit kesilmez bakarsınız hamilesinizdirAdetine 5 gün var daha adetini beklemek en iyisi sanırım
İnşallahAynen bekleyin dikkatte edin Rabbimin merhametinden ümit kesilmez bakarsınız hamilesinizdir
rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsinMerhaba kan testi vermedim 10. Gün pozitif çıktı 11 ve 12 negatif bugun 12. Gün kaset test negatif kan testi vermeyi düşünmüyorum hayırlsı olsun artık
Ben aşılamayı bir defa yapıp yeni yıla kadar nasip olmazda tüp bebeğe başvurmayı düşünüyorum rabbi o zamana kadar nasip ederse inşallahİnşallah Allah'ım herkese nasıl etsin bende aşılamanın 10. Günğ test yaotım pozitifti 11 12 gün negatif e döndü bugün 12. Gün sanırım negatif benimde hayırlsıı olsun bi defa daha aşılama sonra tüp bebek nasipse
Allâh emeklerimizi boşa çıkarmasın ben aşılamaya devam edeceğim bi kaç ay daha sonra tüp bebek nasipse inşallah bunlara hiç gerek kalmadan hamile kalırızBen aşılamayı bir defa yapıp yeni yıla kadar nasip olmazda tüp bebeğe başvurmayı düşünüyorum rabbi o zamana kadar nasip ederse inşallah