Aşılama Aşılamada amh değeri değişikliği

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nurrrse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
25
3
30
Herkese merhaba
1. Aşılamamı oldum sonuç negatif
Amh 1.27 ydi
Tekrar Amh istediler
1.65 oldu
Bu iyi birşey mi ne anlama gelir Amh değeri yükselmiş adetlerim düzenli sebepsiz inferlitite
Şimdi 2. Aşılama olacağım

Herkese merhaba
1. Aşılamamı oldum sonuç negatif
Amh 1.27 ydi
Tekrar Amh istediler
1.65 oldu
Bu iyi birşey mi ne anlama gelir Amh değeri yükselmiş adetlerim düzenli sebepsiz inferlitite
Şimdi 2. Aşılama olacağım

Canım moralini bozmayım ama aşılama şansı çok düşük tüp bebeğe giriş yapsaydın keşke direk bende aşılama yapıcaktım doktor iptal etti

Evet Şans düşük olduğunu biliyorum ama devlet hastanesine gidiyorum onlarda aşılama yapmadan geçmiyorlar
Belli bir değer varmış onun altına inmek gerekiyormuş
O yüzden ikinci aşılama olcak
Amh normal aralığa girmiş inte araştırmama göre
Siz Amh kaç çıktı neden tüp karar verildi

Canım moralini bozmayım ama aşılama şansı çok düşük tüp bebeğe giriş yapsaydın keşke direk bende aşılama yapıcaktım doktor iptal etti
Evet Şans düşük olduğunu biliyorum ama devlet hastanesine gidiyorum onlarda aşılama yapmadan geçmiyorlar

Benim değerlerim normal de eşimden dolayı özel doktora gittik ilaçla tedavi verdi olmadı sonra baika doktora gittik normal dedi bu gittiğim doktor da tüp bebeğe karar verdi

Benim değerlerim normal de eşimden dolayı özel doktora gittik ilaçla tedavi verdi olmadı sonra baika doktora gittik normal dedi bu gittiğim doktor da tüp bebeğe karar verdi
Hayırlısı olsun inşallah mutlu haberler alırsınız en kısa zamanda

X