Aşılama Asilamada 1 den fazla yumurta gelişmesi.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

redrose19

Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
877
515
Slm kızlar 2.cocuk için asilama tedavisi görüyordum cuma günü gittiğimde bi tane 11 mm 2 tane 9 mm yumurtam vardı doktor pazartesi bakalım çarşamba asilama yaparız diyordu ama 3 ten fazla büyürse bırakmak zorundayız dedi gonal f 112.5 vuruluyodum 87.5 düşürdük üç günde öyle vuruldum pazartesi bi gittim 6 tane 17 22 mm arası yumurta gelişmiş 4 5 tanede 9 8 mm vardı hatta bi yumurtada kendiliğinden çatlamış doktor sıvısını gördüm dedi.tedaviyi bıraktık hepsini gün geçtikçe kendiliğinden çatlar dedi 2 güne bi ilişki önerdi ama ben pkoluyum acaba kendiliğinden catlarmi yumurtalar aklıma çok takılıyor bi yandan tedirginim doktor çoğul gebelikten korktuğu için tedaviyi bıraktı asilama yapmadi ama yumurtalar çatlarda 6 dan 3 4 tanesi bile tutarsa diye aklım çok karışık benim gibi olanlar varmi birbirimize destek olalım...

İlk seferde mi hamile kaldınız neler dikkat ettiniz rabbim. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim 3.asilamam bu çok şükür 3 asilamamda tuttu fakat ilk asilama düşükle sonuçlandı 2.asilama dan 3 yaşında oğlum var çok şükür buda 3.asilamam 'di rabbime şükürler olsun buda tuttu ben pko hastasiyim başka bi problemimiz yok
Aşılamadan 2 gün sonra duş aldım vede 2 gün fırsat buldukça ayaklarim havada yattım onun harici birşey yapmadım.Guzel dilekleriniz içinde çok tskler ederim rabbim sizede nasip etsin en kısa zmnda inşallah 😊

Benim 3.asilamam bu çok şükür 3 asilamamda tuttu fakat ilk asilama düşükle sonuçlandı 2.asilama dan 3 yaşında oğlum var çok şükür buda 3.asilamam 'di rabbime şükürler olsun buda tuttu ben pko hastasiyim başka bi problemimiz yok
Aşılamadan 2 gün sonra duş aldım vede 2 gün fırsat buldukça ayaklarim havada yattım onun harici birşey yapmadım.Guzel dilekleriniz içinde çok tskler ederim rabbim sizede nasip etsin en kısa zmnda inşallah 😊
Allah razı olsun ama sizin ikinci aşılamadan sonra baya zaman geçmiş sonra yine ilk seferde tutmuş benimde pko var bide yumurtalıklarim tembel ama oda zaten ilaçla

Allah razı olsun ama sizin ikinci aşılamadan sonra baya zaman geçmiş sonra yine ilk seferde tutmuş benimde pko var bide yumurtalıklarim tembel ama oda zaten ilaçla
Benim ilk asilama düşük olduğunda o kanamanın 3.gunu gonal f kullanmaya başlamıştım 2 asilamam arka arkaya oldu ama oğlum dan sonra 2 buçuk yıl ara verip tekrar başladık tedaviye 4 5 ay uğraştım

Bu asilamada 3 ay ilaç felan kullandım gelişmedi sonra ilaç iğne kullandım Bu sefer birden fazla yumurta gelisti tedaviyi bırakmak zorunda kaldik sonraki ay sadece letu ilacı kullandım iğneye gerek kalmadan 2 yumurtam gelişti çok şükür yumurta gelişirken sıkıntı yaşıyoruz tedaviye çok geç yanıt veriyolar ama gelisincede tutuyor asilamam
Benimde yumurtalar çok tembel hiç adet görmem kendiliğinden 4 5 ayda gider tarlusal yazdiririm öyle adet görürüm gelişip çatlamada gerçekleşmiyor kendiliğinden

Bu asilamada 3 ay ilaç felan kullandım gelişmedi sonra ilaç iğne kullandım Bu sefer birden fazla yumurta gelisti tedaviyi bırakmak zorunda kaldik sonraki ay sadece letu ilacı kullandım iğneye gerek kalmadan 2 yumurtam gelişti çok şükür yumurta gelişirken sıkıntı yaşıyoruz tedaviye çok geç yanıt veriyolar ama gelisincede tutuyor asilamam
Benimde yumurtalar çok tembel hiç adet görmem kendiliğinden 4 5 ayda gider tarlusal yazdiririm öyle adet görürüm gelişip çatlamada gerçekleşmiyor kendiliğinden
Yok bebim ilaçla yumurtam gelişiyor şükür ama yinede gebelik elde edemiyriumy6 aydır tedavi görüyorum

X