G gesenmdn Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2022 97 15 30 11 Ekim 2023 Konu Sahibi gesenmdn #1 Kizlar aşılamanın 3 gunumdeyim yaptranlar aşılama yapanlar burdami. Çok heyecanlı ve çok stresliyim kendimi stresten kasıyorum sizde olemi
Kizlar aşılamanın 3 gunumdeyim yaptranlar aşılama yapanlar burdami. Çok heyecanlı ve çok stresliyim kendimi stresten kasıyorum sizde olemi
Watahiwamossi Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2023 1.540 1.482 12 Ekim 2023 Konu Sahibi gesenmdn #2 gesenmdn .!.: Kizlar aşılamanın 3 gunumdeyim yaptranlar aşılama yapanlar burdami. Çok heyecanlı ve çok stresliyim kendimi stresten kasıyorum sizde olemi Genişletmek için tıkla... Ben Ağustos ayında yaptırdım aşılama ama tutmadı benimki inşallah senin ki tutar canım
gesenmdn .!.: Kizlar aşılamanın 3 gunumdeyim yaptranlar aşılama yapanlar burdami. Çok heyecanlı ve çok stresliyim kendimi stresten kasıyorum sizde olemi Genişletmek için tıkla... Ben Ağustos ayında yaptırdım aşılama ama tutmadı benimki inşallah senin ki tutar canım
G gesenmdn Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2022 97 15 30 12 Ekim 2023 Konu Sahibi gesenmdn #3 kediannesi13 .!.: Ben Ağustos ayında yaptırdım aşılama ama tutmadı benimki inşallah senin ki tutar canım Genişletmek için tıkla... Benimde bu ikinci canim inşallah rabbim hepimize nasip etsin
kediannesi13 .!.: Ben Ağustos ayında yaptırdım aşılama ama tutmadı benimki inşallah senin ki tutar canım Genişletmek için tıkla... Benimde bu ikinci canim inşallah rabbim hepimize nasip etsin
G gesenmdn Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2022 97 15 30 13 Ekim 2023 Konu Sahibi gesenmdn #4 Kizlar yokmu kimse