aşılama

kizlar merhaba bende dün ilk asilamami oldum beklemedeyim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşaallah

Arkadaşlar bol bol Meryem suresi okuyun.birde birbirimize dua edelim

Benim bugun 10. Gunum idrar testi yaptim. Tek cizgi cikti husrana ugradim resmen. Cok umitliydim Doktor 19 unda kan yaptir degisebilir dedi sonuc ama oda pek umitli degil gibi konustu

Benim bugun 10. Gunum idrar testi yaptim. Tek cizgi cikti husrana ugradim resmen. Cok umitliydim Doktor 19 unda kan yaptir degisebilir dedi sonuc ama oda pek umitli degil gibi konustu
Hayirli zaman gelmemis demek ki henuz canim.sikma canini.seni cok iyi anluyorum.bol bol dua et.bende ki gun sonra yapcam.acikcasi bende de pek belirti yok ama. Doğum ve ölüm zamani degismez vardir daha vakti

uzun araştırmalarım sonucu en uygun olarak erdem hastanesini buldum herşey 1200 ilgilenen arkadaşlara duyurulur

Kızlar ilk asilamamin 15. Gunu 10. Gunu idrarda negatifi almistim bugun bir ihtimalle kani yaptirdim sonuc yine negatif. İlk asilamam maalesef olmadi. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun

Kızlar ilk asilamamin 15. Gunu 10. Gunu idrarda negatifi almistim bugun bir ihtimalle kani yaptirdim sonuc yine negatif. İlk asilamam maalesef olmadi. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun
üzülme tatlım elbet zamanı var sen moralini bozma

Merhaba arkadaşlar, benim asilamam 9 martta yapildi ilk asilamamdi. Asilamadan hemen sonra şiddetli karin agrilarim oldu 4 gun yatakdan kalkamadm progesteron ve corasprin verdi doktorum onlari kullandm duzenli olarak goguslerde sisme oldu onu progesterona bagladim icimde hep bi negatiflik vardi 2 yilda 2 kez dusuk yapinca insanda olumsuz duygular cogaliyor. 10. Gun idrar testi negatif cikti. 22 martta kan testi yaptirdik 5.4 cikti ultrason icin cok erken oldugundan doktorum progesteron a devam dedi 2 gun sonra yeniden bakılacak dedi 24 martta deger 10 oldu sevineyim tututor dedim. Ama 22 sinden beri once kahverengi lekelenmem vardi gun geçtikçe cogaldi 4. Gun bgn lekelerin. Bgn ise kirmizi pihtili bir kanamam oldu. Ama cok devam eden kanama degil ne dusunecegimi sasirdim. Pazar gunune yeniden kan tahlilim var. Sonucu görmeye korkuyorum. Umarım rabbim cocuk ozlemi ile yanan herkese cocuk nasip eder.

Canım şu mübarek günlerde allah yardımcın olsun. Sonuçların iyi çıksın bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Canım şu mübarek günlerde allah yardımcın olsun. Sonuçların iyi çıksın bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Cok tesekkur ederim. Doktorum bunun da kimyasal gebelik oldugunu soyledi artik tekrarlayan dusuklerle alakali testler yaptiriyorum. Allah anne olmayi tum isteyen kullarina nasip eder insallah.

Merhaba arkadaşlar.Benim ilk aşılamam 30.martta yapıldı.Şuan 8. günümdeyim.ilk 6 gün sürekli bir kasık ağrı şikayetim vardı.birden 7. gün kesildi.beklemedeyim.umarım sonucu iyi olur.

Benimde 3 nisanda 2. Aşılamam yapildi kızlar

Merhaba bende 10 gun once yaptrdim yarin kan testi yaptrcam sonucunu burda paylascam.ilk asilamam cok merak ediyorum.insallah sizlere umut olurum.

Kizlar kan verdim yarin cikcak ama ben idrar yaptm on dk hic bisey yoktu sonradan bi pembelesme oldu sonra cizgiye dogru yol aldi.insallah insallah insallah bosa umitlenmiyorumdur.yarinki kanida paylascam sonrada eger pozitifse belirtilerimi yazcam.

Sonuc 0.110 negatif bakalm.adet bekleycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…