Aşılama

Benim ilk aşılamam da 15.gün kan değerim düşüktü 2 gün önce test yapsam muhtemelen çıkmazdı ama herkesin vücudu farklıdır tabi
Keşke bir umut yarın ilk idrarla tekrar deneyeceğim kan vermedim henüz ama idrarda görmeden kana gitmek istemiyorum

Keşke bir umut yarın ilk idrarla tekrar deneyeceğim kan vermedim henüz ama idrarda görmeden kana gitmek istemiyorum
Regl olmadıkça umut vardır bazen idrar testinde görünmüyormus bazılarının. Benim ilkinde 14.gün çok silikti ve değer çok düşüktü 12.gün erken olabilir diye düşünüyorum ben

Bende adaya veda ediyorum.elendimm.ilk aşılamamdı 10.erken gebelik testi yptın dünde kan verdim.somuç olumsuz.direk progestn fitili kestim

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-11-01-02-01-038_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-03-11-01-02-01-038_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20250308_215854.webp
    IMG_20250308_215854.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 23
Benim bu ikinci aşılamam birde göğüs uclarım acıyor damarlar çıkmış bugün sabah belim agrıyordu bilmiyorum inşallah vardır bi umut

merhaba bende subatin 26 sinda asilama oldum teste hic pozitif girmedim agrilarin hepsini yasadim sadece uc gunudr yasamiyorm agrilari bugun kanamam geldi ama kirmizi degil kahve rengi gibi herhalde sökülecek yarin randevum var moralerim cok bozuk 3 sendir uğraşıyorum 😭

merhaba bende subatin 26 sinda asilama oldum teste hic pozitif girmedim agrilarin hepsini yasadim sadece uc gunudr yasamiyorm agrilari bugun kanamam geldi ama kirmizi degil kahve rengi gibi herhalde sökülecek yarin randevum var moralerim cok bozuk 3 sendir uğraşıyorum 😭
😒😒 herşeyde bi hayır vardır yaş kaç sizin

merhaba bende subatin 26 sinda asilama oldum teste hic pozitif girmedim agrilarin hepsini yasadim sadece uc gunudr yasamiyorm agrilari bugun kanamam geldi ama kirmizi degil kahve rengi gibi herhalde sökülecek yarin randevum var moralerim cok bozuk 3 sendir uğraşıyorum

Bende 26 Şubat'ta aşılama oldum bu akşam test yaptım ve negatif benim ikinci aşılamam ilki pozitifti olmadı şimdi buda negatif maalesef Perşembe kan günüm ama kan vermeyeceğim negatif olduğu için

Back
X