Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oldumyaptım gecede negatif bugün regl günüm olurum heralde hafif ağrım başladı
Benimde tutmadıBen oldum
Gittin mi doktorabenimde tutmadı bende oldum
Gittiö tekrar aşılama dedi iğneyi bulamadım geç kaldım bulunca da vurulmada bakalım bayram sonra artıkhayır gitmedim biraz ara vericem canım sen gittin mi
Amin inşallah hayırlısı olsun canım ben yaptıramadım 2.yibugun 2.asilamami olucam dua edermisiniz rabbim bu mübarek günde kimsenin elini bos birakmasin
hayrlisi olsn olmadi diger ay falan yaptririsiniz insallahAmin inşallah hayırlısı olsun canım ben yaptıramadım 2.yi
İnşallah canımhayrlisi olsn olmadi diger ay falan yaptririsiniz insallah
Ne kadar ödediniz?bende yeni aşılama yaptırdım bir hafta oluyor progesteron fitil verdimi doktor
13bin civariNe kadar ödediniz?
ya her yer 30-40 bin diyor. aşılamayı neden yaptırdınız sperm sorunu mu vardı13bin civari
esim de varikosel vardi amaliyat oldu ve 6 ay icinde baya yukseldi esimde sıkıntı kalmadi bende de pko var birde troidim 7. 2 idi oda dustu 2.8 oldu ama hala hamile kalamadm bizde asilamayi tercih ettik birincisi tutmadi bugun ikincisini oldumya her yer 30-40 bin diyor. aşılamayı neden yaptırdınız sperm sorunu mu vardı
nerde yaptırdınız aşılamayı acabaesim de varikosel vardi amaliyat oldu ve 6 ay icinde baya yukseldi esimde sıkıntı kalmadi bende de pko var birde troidim 7. 2 idi oda dustu 2.8 oldu ama hala hamile kalamadm bizde asilamayi tercih ettik birincisi tutmadi bugun ikincisini oldum
nerde yaptırdınız aşılamayı acaba