- 18 Kasım 2024
- 82
- 23
- 33
Canım bende de aynısı hiçbirşeyim yok, hatta bende azda olsa akıntı bile yokTAmamen aynı bende de , dün gece çooook hafif bir akıntım oldu sadece çatlama mıdır nedir bilmiyorum, ama ağrı sıfır sadece yumurta büyürken hissettiğim çok hafif sağ tarafımda bişi var ama iğneden önceki gibi, sonra değişen bir şey olmadu
Canım bende de aynısı hiçbirşeyim yok, hatta bende azda olsa akıntı bile yokşimdi hazırlanıyoruz dr. Gitmek için. Sanki karnımın içinde bi hareketler var ama asla kasıklarımda değil oda yüksek ihtimalle biz çok heyecan yapıyoruz ondandır
Şuan bekliyoruz koridorda başka şeyden konuşmak mümkün mü kiBİraz heyecanınızı kontrol etmeye çalışın çok zor ama başka şeylerden konuşun isterseniz , her şeye olumlu bakmakta fayda var inşallah hayırlısıyla sağlıcakla nasip etsin rabbim, bir de manevi olarak nasıl bqktığını bilmiyorum ama bir arkadaşım şu ayetleri oku demişti, imkanın varsa sen de oku istersen
Saffat suresi 99 100 101.ayet
Ali imran 38.ayet
Enbiya 89. Ayet
Ben de senin için dua edicem sen de benim için edersen çok sevinirim
Bir de kenzül arş duası var biraz uzun ama çok güzel bir dua onu da okuyabilirsin, Allah yardımcımız olsun
Kanda tekrar verdiniz mi testMerhaba bende 4 Aralık'ta aşılama yaptırdım.bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.ama sonuç doğrumudur bilemiyorum
Eşim gitti ben işe geldim o gelince ben gidicemŞuan bekliyoruz koridorda başka şeyden konuşmak mümkün mü kitabiki canım senin için de dua edeceğim bu dediğin duaları bilmiyorum ama şimdi netten açıp okuyacağım. Rabbim bu umutlarımızıda boşa çıkarmasın inşallah. Senin benim ve tüm diğer kadınların dualarını kabul etsin inşallah. Sen gittin mi be yaptın bu arada
Ne yaptınız, benim tamamlandı aşılamam 15 gün boyunca günde 3 defa fitil verdi progestoron bir de bugün ve daha sonrası için gün aşırı ilişki önerdi onun haricinde bir şey söylemediŞuan bekliyoruz koridorda başka şeyden konuşmak mümkün mü kitabiki canım senin için de dua edeceğim bu dediğin duaları bilmiyorum ama şimdi netten açıp okuyacağım. Rabbim bu umutlarımızıda boşa çıkarmasın inşallah. Senin benim ve tüm diğer kadınların dualarını kabul etsin inşallah. Sen gittin mi be yaptın bu arada
Canım bende şimdi eve gelebildim. Bizimde işlem yapıldı. Bugün ilişki yok yarından itibaren ayın 25ine kadar gün aşırı ilişki dedi. Bana progesteronu sadece geceleri 2 adet fitil olarak verdi. Ayın 30unda kan vermeye gel dediEşim gitti ben işe geldim o gelince ben gidicem
Ne yaptınız, benim tamamlandı aşılamam 15 gün boyunca günde 3 defa fitil verdi progestoron bir de bugün ve daha sonrası için gün aşırı ilişki önerdi onun haricinde bir şey söylemedi
Benzer şeyler söylemişler, şimdi beklemedeyiz bakalım neler olacakCanım bende şimdi eve gelebildim. Bizimde işlem yapıldı. Bugün ilişki yok yarından itibaren ayın 25ine kadar gün aşırı ilişki dedi. Bana progesteronu sadece geceleri 2 adet fitil olarak verdi. Ayın 30unda kan vermeye gel dedi
Birde biz devlette yaptırıyoruz. İçerideki işlemi yapan dr olsun hemşire olsun çok iyi ve ilgili insanlardı. Saat 10:03 te içeri girdim işlem 2 dk sürdü. Bana bütün aşamalarını anlatarak ilerlediler. Eşimin sperm tüpünü falan gösterdiler gayet iyi durumda dediler üstünde isimlerimiz yazıyordu. Daha sonra ekrandan o katarer denen şeyi gösterdi. Şimdi spermi enjekte edeceğiz dedi. Beyazlık oldu. Bak şuan gönderiyoruz spermi falan dediler. Saat 10:20 ye kadar aynı masada yattım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah dediler. Hepsine teşekkür ettim helallik istedim falan. Psikolojik olarak çok güzel geçti benimCanım bende şimdi eve gelebildim. Bizimde işlem yapıldı. Bugün ilişki yok yarından itibaren ayın 25ine kadar gün aşırı ilişki dedi. Bana progesteronu sadece geceleri 2 adet fitil olarak verdi. Ayın 30unda kan vermeye gel dedi
Aynen şunu yapman lazım bunu yapman lazım falan diye hiç bişey demediler. Bakalım neler olacakBenzer şeyler söylemişler, şimdi beklemedeyiz bakalım neler olacak
Evet negatif çıktıKanda tekrar verdiniz mi test
15 gün sonra dedi 30u p.tesi bi sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum 14 gün olmuş oluyo, salı onun sonucuna göre hareket ederimAynen şunu yapman lazım bunu yapman lazım falan diye hiç bişey demediler. Bakalım neler olacaksana ne zaman test dediler peki