İnşallah canımBende nerdeyse 1 yıldır falan üyeyim öncesinde baya takip ediyordum yine ve burda gerçekten çok güzel dertlesebildigim insanlar oldu her şey hepimiz için güzel olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımBende nerdeyse 1 yıldır falan üyeyim öncesinde baya takip ediyordum yine ve burda gerçekten çok güzel dertlesebildigim insanlar oldu her şey hepimiz için güzel olacak
Merhaba aşılama yaptiranlara bir sorum olacaktı bu aşılama ücretleri nasıl oluyor yani ozel saglik sigortam var karşılıyor mu eşimin morfoloji 1 in altında bende cikolata kisti var tüpler acik amh 1.96 dr aşılama önerdi ancak sağlık sigortası karşılıyor mu mart 2023 te evlendim belirli bir şartları mi yoksa ücreti direk bizden mi aliniyorMerhaba canım bende 3. Aşılamaya başladım Perşembe günü
Canım hamileliği kapsayan bir sağlık sigortası yaptirdiysan ki onlar deli fiyatlar oluyo normale göre çünkü her şey içine giriyor ama normal sağlık sigortası ise maalesef karşılamıyor çocuk için yaptırılan muayeneyi bile karşılamıyorMerhaba aşılama yaptiranlara bir sorum olacaktı bu aşılama ücretleri nasıl oluyor yani ozel saglik sigortam var karşılıyor mu eşimin morfoloji 1 in altında bende cikolata kisti var tüpler acik amh 1.96 dr aşılama önerdi ancak sağlık sigortası karşılıyor mu mart 2023 te evlendim belirli bir şartları mi yoksa ücreti direk bizden mi aliniyor
Devlet hastanesinde yaptırdım bugün yarım saat içinde yapıldıO zaman ne yapiyoruz stressiz asilamaya hazirlaniyoruz
En önemli not aşılama günü wcye cikacak gibi degil ama sıkışık ol mutlaka
Çünkü aşılama zamaninin bir süreci var,biz idrara sıkısk olurken esimizden sprem alınıyor yıkanıyor ve 3 saat sonra aşılama yapılıyor (sperm örnek alımı yıkama süreci 60 dk) süresi geçmeden aşılama yapılıyor
Belli saat aralığı veriliyor zaten bizlere.Devlet hastanesinde yaptırdım bugün yarım saat içinde yapıldı
Merhaba canım doktora gittin mi Çarşamba günü ne dedi doktorİnşallah canım
Gittik canım sonra cuma tekrar çağırdı çatlaması iğnesi verdi pazartesi günü aşılama yapacağız inşallah sen ne yaptınMerhaba canım doktora gittin mi Çarşamba günü ne dedi doktor
Aaa çok güzel çok sevindim bende Çarşamba gittim 10 dedi cuma gittim 13mm dedi hafta pazartesi gidince benimde yeteri büyüklüğe ulaşacak diye düşünüyoruz inşallah pazartesi yada salı çatlatma iğnesi yaparım bende bugün daha döngümun 11. Günü o yüzden şu anlık her şey güzelGittik canım sonra cuma tekrar çağırdı çatlaması iğnesi verdi pazartesi günü aşılama yapacağız inşallah sen ne yaptın
Ay bende çok sevindim canım evet bencede yeteri büyüklüğe ulaşır bende baya git gel yaptım büyüyüne kadar nasipse yakın olcak asilamalar beraber bekleriz hayırlı sonuçlarıAaa çok güzel çok sevindim bende Çarşamba gittim 10 dedi cuma gittim 13mm dedi hafta pazartesi gidince benimde yeteri büyüklüğe ulaşacak diye düşünüyoruz inşallah pazartesi yada salı çatlatma iğnesi yaparım bende bugün daha döngümun 11. Günü o yüzden şu anlık her şey güzel
Evet inşallah güzel sonuçlar alırızzzAy bende çok sevindim canım evet bencede yeteri büyüklüğe ulaşır bende baya git gel yaptım büyüyüne kadar nasipse yakın olcak asilamalar beraber bekleriz hayırlı sonuçları
Merhaba canım iyiz benimde son şansım 3. Aşılamami oldum bu gün inşallah yarın senin için de hayırlısı olurKizlarr nasilsinizz ? Benim persembe gunu randevum var hastanede yumurtaliklara bakicaklar sonra asilama gununu soyleyecekler . Biraz heycanliyim bu son sansim asilama icin hayirlisi Allahim insallah bu sefer yuzumuzu guldurur Benim icin dua edin lutfen
Canım Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün bu sefer hayirlisyla güzel haberler vermek nasip olsun inşallahKizlarr nasilsinizz ? Benim persembe gunu randevum var hastanede yumurtaliklara bakicaklar sonra asilama gununu soyleyecekler . Biraz heycanliyim bu son sansim asilama icin hayirlisi Allahim insallah bu sefer yuzumuzu guldurur Benim icin dua edin lutfen
Insallah canmm nasil gecti asilamadan once naptin ne yidin simdi neye dikat ediyorsun kam bana yarin kismetse gun verirler insallah ikimizinde tutar bu sefer dualarim seninleMerhaba canım iyiz benimde son şansım 3. Aşılamami oldum bu gün inşallah yarın senin için de hayırlısı olur
Insallah canmm sende mi asilama oldun ?Canım Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün bu sefer hayirlisyla güzel haberler vermek nasip olsun inşallah
Canım Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün bu sefer hayirlisyla güzel haberler vermek nasip olsun inşallahKizlarr nasilsinizz ? Benim persembe gunu randevum var hastanede yumurtaliklara bakicaklar sonra asilama gununu soyleyecekler . Biraz heycanliyim bu son sansim asilama icin hayirlisi Allahim insallah bu sefer yuzumuzu guldurur Benim icin dua edin lutfen
Evet canım benimde aşılama gününü saymazsak bugün 2.günümdüInsallah canmm sende mi asilama oldun ?
Iyiydi ya çatlatma iğnesi yapamadık ama yumurta bugün gittiğimde kendiliğinden catlamisti hemen eşimden örnek alıp aşılama yaptılar inşallah hepimiz bu ay güzel sonuçlar alırızInsallah canmm nasil gecti asilamadan once naptin ne yidin simdi neye dikat ediyorsun kam bana yarin kismetse gun verirler insallah ikimizinde tutar bu sefer dualarim seninle
Nasilsin nasil geciyor ? Insallah tutarCanım Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün bu sefer hayirlisyla güzel haberler vermek nasip olsun inşallah
Evet canım benimde aşılama gününü saymazsak bugün 2.günümdü
İnşallah canım benimde klasik karın ağrım kasık ağrım oldu şuanda ağrılar da azalma var hafif Kasık ağrım var doktorda bana ekstra bişey demedi dikkat et falan diye öyle bende ağır falan kaldırmamaya çalışıyorum bakalım nasip artıkNasilsin nasil geciyor ? Insallah tutar
Insallah canmm hepimizin sonucu guzel olur Nelere dikat ediyorsun canmm ?Iyiydi ya çatlatma iğnesi yapamadık ama yumurta bugün gittiğimde kendiliğinden catlamisti hemen eşimden örnek alıp aşılama yaptılar inşallah hepimiz bu ay güzel sonuçlar alırız