• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

benimde bu aşılama son deneme olacak sonra tüp bebek için gideceğiz diğer ay kısmetse artık.benim yaşla ilgili sorun yok 34 :) geç bile kalıyorum artık bakalım kısmet Allah ne verirse hayırlısını versin canım hepimiz için
Allah gönlüne göre versin canım inşaAllah tüp bebeğe gerek kalmaz

Kızlar merhaba bende ilk defa aşılama sürecine başladım klomen ile yumurtalarım büyümemişti gonal-f başladım bugün inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz 🥰

Kızlar merhaba bende ilk defa aşılama sürecine başladım klomen ile yumurtalarım büyümemişti gonal-f başladım bugün inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz 🥰
Amin İnşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah 🙏🏻 💙

Amin insaAllah bende adetimi bekliyorum birkaç güne başlayacağım ilaca Şubat sonuna aşılama yapılmış olur insaAllah Ramazan ayına güzel haberler alırız 🌸

Amin insaAllah bende adetimi bekliyorum birkaç güne başlayacağım ilaca Şubat sonuna aşılama yapılmış olur insaAllah Ramazan ayına güzel haberler alırız 🌸
Sizin yumurtalarınız ilaçla büyüyor muydu

İnşallah ya 1 ay 1 yıl gibi zaman geçmiyor 🥹

Sizin yumurtalarınız ilaçla büyüyor muydu

İnşallah ya 1 ay 1 yıl gibi zaman geçmiyor 🥹
Ben ilk defa deneyeceğim amh değerim düşük 1.5 yıldır evliyim aşılamadan başlayalım dediler .daha bu ay deneyeceğim ilk kez bakalım ne olcak

Hep ilaç diye okudum aşılama için verdiklerini iğneyi tüp bebekte veriyorlarmış sanırsam o yüzden ilaç dedim doktor daha bişey yazmadi
Yumurtlama takibi yaptırmadınız o zaman
İlaçlara tepki vermeyen yumurtalarda iğne veriliyo inşallah yumurtalarınız güzel gelişir

Yumurtlama takibi yaptırmadınız o zaman
İlaçlara tepki vermeyen yumurtalarda iğne veriliyo inşallah yumurtalarınız güzel gelişir
Yok hsg çektirdim bide kanlarını verdim esimin testlerini yaptık .bu ayda ilaç verip başlayacağım dedi doktor bakalım başlayinca göreceğiz ne olcak hayırlısıyla Allah nasip etsin isteyen herkese 🌸

İğneyi ne kadar süre yapıyorlar peki
Kişiye göre değişiyo sanırım onun dozu vs 5 gün kullanacağım ben evde kendim yapıyorum göbekten zaten hiç acımıyor ama sanırım iğneye geçmek için 3 ay ilaç tedavisi görmek gerekiyormuş ben direkt iğne istemiştim ikinci ay vermemişti rapor vs çıkartması gerekiyor

Kişiye göre değişiyo sanırım onun dozu vs 5 gün kullanacağım ben evde kendim yapıyorum göbekten zaten hiç acımıyor ama sanırım iğneye geçmek için 3 ay ilaç tedavisi görmek gerekiyormuş ben direkt iğne istemiştim ikinci ay vermemişti rapor vs çıkartması gerekiyor
Anladım bana hsg den sonra adetin 3.gunu gel ilaç basliycaz dedi sizin tanınız nedir acaba benim amh değerim düşük onun için yaptıracağım

Anladım bana hsg den sonra adetin 3.gunu gel ilaç basliycaz dedi sizin tanınız nedir acaba benim amh değerim düşük onun için yaptıracağım
Pcos var bende ama değerlerim normal yumurtalarım gelişmiyor eşimde de bi sıkıntı yok bende geçen ay hsg çekildim bakalım 1.5 senedir doktora gidiyorum sonuç alamadık daha doğru doktoru bulamamıştım bir türlü

Pcos var bende ama değerlerim normal yumurtalarım gelişmiyor eşimde de bi sıkıntı yok bende geçen ay hsg çekildim bakalım 1.5 senedir doktora gidiyorum sonuç alamadık daha doğru doktoru bulamamıştım bir türlü
Çok geçmiş olsun ama iğneyle falan hallediyorlar ya gelişiyor yumurtalar

İlk aşılama olacak sanırım tahmini ne zamana denk geliyor tarihi :)

Back