Allah gönlüne göre versin canım inşaAllah tüp bebeğe gerek kalmazbenimde bu aşılama son deneme olacak sonra tüp bebek için gideceğiz diğer ay kısmetse artık.benim yaşla ilgili sorun yok 34 :) geç bile kalıyorum artık bakalım kısmet Allah ne verirse hayırlısını versin canım hepimiz için
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama
- Konu Sahibi sedu066
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2024
- 74
- 45
- 3
- 34
amin canım hayırlısı inşallah çok teşekkür ederimAllah gönlüne göre versin canım inşaAllah tüp bebeğe gerek kalmaz
- 3 Şubat 2024
- 74
- 45
- 3
- 34
amin canım amin inşallah sağolasın.Amin İnşallah herşey güzel geçer inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz
- 29 Ocak 2024
- 188
- 75
- 13
- 26
Amin İnşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallahKızlar merhaba bende ilk defa aşılama sürecine başladım klomen ile yumurtalarım büyümemişti gonal-f başladım bugün inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
Amin insaAllah bende adetimi bekliyorum birkaç güne başlayacağım ilaca Şubat sonuna aşılama yapılmış olur insaAllah Ramazan ayına güzel haberler alırızKızlar merhaba bende ilk defa aşılama sürecine başladım klomen ile yumurtalarım büyümemişti gonal-f başladım bugün inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
- 29 Ocak 2024
- 188
- 75
- 13
- 26
Sizin yumurtalarınız ilaçla büyüyor muyduAmin insaAllah bende adetimi bekliyorum birkaç güne başlayacağım ilaca Şubat sonuna aşılama yapılmış olur insaAllah Ramazan ayına güzel haberler alırız
İnşallah ya 1 ay 1 yıl gibi zaman geçmiyor
Ben ilk defa deneyeceğim amh değerim düşük 1.5 yıldır evliyim aşılamadan başlayalım dediler .daha bu ay deneyeceğim ilk kez bakalım ne olcakSizin yumurtalarınız ilaçla büyüyor muydu
Hep ilaç diye okudum aşılama için verdiklerini iğneyi tüp bebekte veriyorlarmış sanırsam o yüzden ilaç dedim doktor daha bişey yazmadiSizin yumurtalarınız ilaçla büyüyor muydu
- 29 Ocak 2024
- 188
- 75
- 13
- 26
Yumurtlama takibi yaptırmadınız o zamanHep ilaç diye okudum aşılama için verdiklerini iğneyi tüp bebekte veriyorlarmış sanırsam o yüzden ilaç dedim doktor daha bişey yazmadi
İlaçlara tepki vermeyen yumurtalarda iğne veriliyo inşallah yumurtalarınız güzel gelişir
Yok hsg çektirdim bide kanlarını verdim esimin testlerini yaptık .bu ayda ilaç verip başlayacağım dedi doktor bakalım başlayinca göreceğiz ne olcak hayırlısıyla Allah nasip etsin isteyen herkeseYumurtlama takibi yaptırmadınız o zaman
İlaçlara tepki vermeyen yumurtalarda iğne veriliyo inşallah yumurtalarınız güzel gelişir
İğneyi ne kadar süre yapıyorlar pekiYumurtlama takibi yaptırmadınız o zaman
- 29 Ocak 2024
- 188
- 75
- 13
- 26
Kişiye göre değişiyo sanırım onun dozu vs 5 gün kullanacağım ben evde kendim yapıyorum göbekten zaten hiç acımıyor ama sanırım iğneye geçmek için 3 ay ilaç tedavisi görmek gerekiyormuş ben direkt iğne istemiştim ikinci ay vermemişti rapor vs çıkartması gerekiyorİğneyi ne kadar süre yapıyorlar peki
Anladım bana hsg den sonra adetin 3.gunu gel ilaç basliycaz dedi sizin tanınız nedir acaba benim amh değerim düşük onun için yaptıracağımKişiye göre değişiyo sanırım onun dozu vs 5 gün kullanacağım ben evde kendim yapıyorum göbekten zaten hiç acımıyor ama sanırım iğneye geçmek için 3 ay ilaç tedavisi görmek gerekiyormuş ben direkt iğne istemiştim ikinci ay vermemişti rapor vs çıkartması gerekiyor
- 29 Ocak 2024
- 188
- 75
- 13
- 26
Pcos var bende ama değerlerim normal yumurtalarım gelişmiyor eşimde de bi sıkıntı yok bende geçen ay hsg çekildim bakalım 1.5 senedir doktora gidiyorum sonuç alamadık daha doğru doktoru bulamamıştım bir türlüAnladım bana hsg den sonra adetin 3.gunu gel ilaç basliycaz dedi sizin tanınız nedir acaba benim amh değerim düşük onun için yaptıracağım
Çok geçmiş olsun ama iğneyle falan hallediyorlar ya gelişiyor yumurtalarPcos var bende ama değerlerim normal yumurtalarım gelişmiyor eşimde de bi sıkıntı yok bende geçen ay hsg çekildim bakalım 1.5 senedir doktora gidiyorum sonuç alamadık daha doğru doktoru bulamamıştım bir türlü
İlk aşılama olacak sanırım tahmini ne zamana denk geliyor tarihi :)Pcos var bende ama değerlerim normal yumurtalarım gelişmiyor eşimde de bi sıkıntı yok bende geçen ay hsg çekildim bakalım 1.5 senedir doktora gidiyorum sonuç alamadık daha doğru doktoru bulamamıştım bir türlü
- 29 Ocak 2024
- 188
- 75
- 13
- 26
Ay inşallah ya gerçekten psikolojik olarak yorgun hissetmeye başladım kendimi hiç İlerleme olmadı kaç aydırÇok geçmiş olsun ama iğneyle falan hallediyorlar ya gelişiyor yumurtalar
- 29 Ocak 2024
- 188
- 75
- 13
- 26
Aynen ilk olacak cumartesi bakacak yumurtalarıma ona göre çatlatma veya iğneye devam ederim herhalde şuan reglim halaİlk aşılama olacak sanırım tahmini ne zamana denk geliyor tarihi :)
- 31 Ekim 2022
- 283
- 153
- 33
- 30