- 29 Ocak 2024
- 188
- 75
- 13
- 26
Nerede yaşıyorsunuz :)İstediğin zamana randevu da bulunmuyor ki mecbur erken alıyorum böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerede yaşıyorsunuz :)İstediğin zamana randevu da bulunmuyor ki mecbur erken alıyorum böyle
Ben daha önce vermiştim doktor bir şey söylemedi onunla ilgili olumsuz siz söyleyince baktım bi hastanede değer 83 başka hastanede değer 22 görünüyor referans değerlerine göre normal gösteriyor
Vajinal usg bakılıyorduBenim daha ilaç başlanmadi başlanınca bakılır muhtemelen sadece USG bakilmiyor muydu takip icin
AnkaraNerede yaşıyorsunuz :)
Valla ben daha başlamadım nasıl takip edecek hiç bir fikrim yok yarın gideceğim hepsini soracağım bakalım :) insaAllah aşılaman hemen tutar nasip olurVajinal usg bakılıyordu
Suan 2 gündür sadece e2 için kan veriyorum
ay onunla ilgili hiç bilgim yok benim nasıl yükseltiliyormuş peki onun için bi takviye falan var mıymışCanım benim yumurta büyüklüğü 20m olduğunu söyledi 1 yumurta var
Kalitesini bu değer gösteriyormuş 200 üstü olmalı dedi gonal f kullanacağım yine yarın
ben manavgattayım valla ilçe olduğu için randevu bile almama gerek olmuyoAnkara
İyiymiş vallaben manavgattayım valla ilçe olduğu için randevu bile almama gerek olmuyo
Dr gittiniz miiİyiymiş valla
Evet gittim :) ara kanama olabilir dedi hsgden sonra , aşılama için ilaç verecekmiş adetin 4. Günü de başlasak da olur dedi ,5 gün ilaç kullanimi sonra tekrar kontrol .test yaptın mı nasıl durdun dedi adetim 1 gün gecikti deyince dedim olacağımı düşünüyorum.yinede biz bakalım emin olalım dedi beta HCG istediDr gittiniz mii
Ay hadi bakalım bide sürpriz yumurta çıkıyormuşEvet gittim :) ara kanama olabilir dedi hsgden sonra , aşılama için ilaç verecekmiş adetin 4. Günü de başlasak da olur dedi ,5 gün ilaç kullanimi sonra tekrar kontrol .test yaptın mı nasıl durdun dedi adetim 1 gün gecikti deyince dedim olacağımı düşünüyorum.yinede biz bakalım emin olalım dedi beta HCG istedi
Yok ya sanmıyorum daha sonuç çıkmadı ama daha öncede 3 4 gün geçtiği olmuştuAy hadi bakalım bide sürpriz yumurta çıkıyormuş
İlaç ne verdi klomen mi kullanıcaksınYok ya sanmıyorum daha sonuç çıkmadı ama daha öncede 3 4 gün geçtiği olmuştu
Daha vermedi tekrar gel adetliyken USG yapcam sonra da ilaç yazcam dedi valla adını sormadım ne kadar kullanicam falan diye sordumİlaç ne verdi klomen mi kullanıcaksın
Pardon ya ben ilacı yazdı zannettimDaha vermedi tekrar gel adetliyken USG yapcam sonra da ilaç yazcam dedi valla adını sormadım ne kadar kullanicam falan diye sordum
Yok daha yazmadi adet olunca gel dedi pztsiye kaldı artık :)Pardon ya ben ilacı yazdı zannettim
Bende hastayım 1 aydır inşallah aşılamadan önce iyileşebilirim ya sürüntü aldılar covid vs çıkarsa tedavim iptal olacakYok daha yazmadi adet olunca gel dedi pztsiye kaldı artık :)
Ay insaAllah çıkmaz bu ara artış var biraz belki de covid değil adeno rota virüs falandırBende
Bende hastayım 1 aydır inşallah aşılamadan önce iyileşebilirim ya sürüntü aldılar covid vs çıkarsa tedavim iptal olacak
Ya o kadar şey üst üste geldi ki bir senedir tam tedaviye başlayacak oluyorum kayınbabam ameliyat oldu sonra deprem üstüne taşınma sürekli tedavi yarım kaldı yine bir şey çıkacak diye korkuyorum anksiyetem tutuyorAy insaAllah çıkmaz bu ara artış var biraz belki de covid değil adeno rota virüs falandır
Sakin ol her şey düzelir Allah'ın izniyle biseyler illaki çıkıyor sen kendine dikkat et yeter zamanı gelince her şey duzelcekYa o kadar şey üst üste geldi ki bir senedir tam tedaviye başlayacak oluyorum kayınbabam ameliyat oldu sonra deprem üstüne taşınma sürekli tedavi yarım kaldı yine bir şey çıkacak diye korkuyorum anksiyetem tutuyor