• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Evet canım iğne verdi ganol f 37.5 dozda verdi. doz baya düşüktü yumurta kalitem ve büyüme iyi diye.6 gün kullandım 7. Gün çatlatma iğnesi kullandım
Düşük dozda 6 günde gelişmesi gerçekten çok iyi ben 4 gündür yüksek doz kullandım ama gelişmedi henüz bakalım yarın ne olucak

Ben de dün yaptırdım ilk aşılamam eşim ve benim değerlerimiz normal dünden itibaren duphaston kullanmaya başladım ben de
Hayırlı olsun şimdiden inşallah 🙏 bizimde öyle Herşey yolunda ama maalesef sebepsiz infertilite bizde de. 7. Yılımız evlilikte 5 yıldır deniyoruz siz kaç yıldır deniyorsunuz olmadı peki ve bana hiç bir şey vermedi sonradan kullanmam için sadece folikasit başlattı o kadar

Son düzenleme:
Düşük dozda 6 günde gelişmesi gerçekten çok iyi ben 4 gündür yüksek doz kullandım ama gelişmedi henüz bakalım yarın ne olucak
Hayırlısı olur inşallah evet amh baya yüksek benim normalde kendi kendine zaten 20 mm oluyor iğne ile de 6.gün 20 mm görünce çatlatma iğnesi verdi hemen ve yaşım 34 yani çok küçük Te değil

Hayırlı olsun şimdiden inşallah 🙏 bizimde öyle Herşey yolunda ama maalesef sebepsiz infertilite bizde de. 7. Yılımız evlilikte 5 yıldır deniyoruz siz kaç yıldır deniyorsunuz olmadı peki ve bana hiç bir şey vermedi sonradan kullanmam için sadece folikasit başlattı o kadar
Biz de 4 yıllık evliyiz son 1 yıldır korunmuyorduk inşallah teşekkür ederim 🙏 folikasiti ben aşılama sürecinden bu yana kullanıyordum

Bende düşünüyorum eşimin sperm ileri hızı düşük ama aşılama için henüz doktorla görüşmedik benden hangi testleri isterler acaba bir de sürekli kontrole gitmek gerekiyor mu
Genel testlere bakıyorlar benden hepatiteri hemogram değeri B12 demir vs gibi vitaminleri istedi

Hayırlısı olur inşallah evet amh baya yüksek benim normalde kendi kendine zaten 20 mm oluyor iğne ile de 6.gün 20 mm görünce çatlatma iğnesi verdi hemen ve yaşım 34 yani çok küçük Te değil
Benimde amh değerim düşük esimin testini normal yorumladı , yaşın küçük acele edelim dedi aşılama ile basliycaz

Benimde amh değerim düşük esimin testini normal yorumladı , yaşın küçük acele edelim dedi aşılama ile basliycaz
hayırlısı olsun hepimiz için , ben bugün 12.gündeyim ama ilk haftadaki belirtilerin hiçbiri kalmadı ağrı kramp batma gaz vs sanırım tutmadı cumartesi kan testi günüm :(

Kizlar bir şey sormak istiyorum ben 30 ocakta hsg çektirdim, kanamam 3 gün hafif hafif sürdü, hsg çekildiği gün adet döngümün 12.günündeydim, 4 gün sonra ilişki oldu yani döngümün 16.gününde ,normalde yumurtalamam hep 13 14 . günler olur bu ay pek ovulasyon takibi yapamadım, bu sabah yani hsg cektirmemin üstünden 9. Günüm oluyor, kahve pembe karışık biraz lekelenmem oldu . Erken adet oldum sandım adetime normal şartlarda 1 hafta var ama devamı gelmedi .sizde de böyle hsg sonrası olan var mı

hayırlısı olsun hepimiz için , ben bugün 12.gündeyim ama ilk haftadaki belirtilerin hiçbiri kalmadı ağrı kramp batma gaz vs sanırım tutmadı cumartesi kan testi günüm :(
Hayırlısıyla olur insaAllah belli olmaz belirtiler kişiden kişiye değişiyor dur bence sakin kalıp beklemek lazım

Hayırlısıyla olur insaAllah belli olmaz belirtiler kişiden kişiye değişiyor dur bence sakin kalıp beklemek lazım
hızlı test yaptım dayanamadım biraz önce çıkmadı hiç bir çizgi moralim bozuldu :( cumartesi de bi kan vereceğim bakalım hayırlısı canım

Belli olmaz bence kan testi daha güvenilir
kan testine yarın gideceğim cumartesi yani.ama bu sabah kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı oldu uyanırken. geçti tuvalete gittim kahverengi akıntı geldi regl olucam sanırım ama daha 6 gün normal regl tarihime bilemadim bakalım hayırlısı iyice umudum kesildi sanki yarın ola hayrola bakalım yarın 14.günüm aşılamada artık :(

kan testine yarın gideceğim cumartesi yani.ama bu sabah kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı oldu uyanırken. geçti tuvalete gittim kahverengi akıntı geldi regl olucam sanırım ama daha 6 gün normal regl tarihime bilemadim bakalım hayırlısı iyice umudum kesildi sanki yarın ola hayrola bakalım yarın 14.günüm aşılamada artık :(
Belkide yerleşme kanamasidir🤔az kalmış zaten hayırlısıyla gönlündeki olur insaAllah canım haberlerini bekliyoruz🌸

Belkide yerleşme kanamasidir🤔az kalmış zaten hayırlısıyla gönlündeki olur insaAllah canım haberlerini bekliyoruz🌸
yerleşme felan değil canım regl gelmeye başladı :( yinede gidicem kan testine yarın işte hayırlısı bir dahakine kaldı artık üzgünüm :(

Back