- 3 Şubat 2024
- 74
- 45
- 3
- 34
Evet canım iğne verdi ganol f 37.5 dozda verdi. doz baya düşüktü yumurta kalitem ve büyüme iyi diye.6 gün kullandım 7. Gün çatlatma iğnesi kullandımMerhaba canım iğnemi verdi sana yumurta gelişmesi için acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım iğne verdi ganol f 37.5 dozda verdi. doz baya düşüktü yumurta kalitem ve büyüme iyi diye.6 gün kullandım 7. Gün çatlatma iğnesi kullandımMerhaba canım iğnemi verdi sana yumurta gelişmesi için acaba
Düşük dozda 6 günde gelişmesi gerçekten çok iyi ben 4 gündür yüksek doz kullandım ama gelişmedi henüz bakalım yarın ne olucakEvet canım iğne verdi ganol f 37.5 dozda verdi. doz baya düşüktü yumurta kalitem ve büyüme iyi diye.6 gün kullandım 7. Gün çatlatma iğnesi kullandım
Hayırlı olsun şimdiden inşallah bizimde öyle Herşey yolunda ama maalesef sebepsiz infertilite bizde de. 7. Yılımız evlilikte 5 yıldır deniyoruz siz kaç yıldır deniyorsunuz olmadı peki ve bana hiç bir şey vermedi sonradan kullanmam için sadece folikasit başlattı o kadarBen de dün yaptırdım ilk aşılamam eşim ve benim değerlerimiz normal dünden itibaren duphaston kullanmaya başladım ben de
Hayırlısı olur inşallah evet amh baya yüksek benim normalde kendi kendine zaten 20 mm oluyor iğne ile de 6.gün 20 mm görünce çatlatma iğnesi verdi hemen ve yaşım 34 yani çok küçük Te değilDüşük dozda 6 günde gelişmesi gerçekten çok iyi ben 4 gündür yüksek doz kullandım ama gelişmedi henüz bakalım yarın ne olucak
Biz de 4 yıllık evliyiz son 1 yıldır korunmuyorduk inşallah teşekkür ederim folikasiti ben aşılama sürecinden bu yana kullanıyordumHayırlı olsun şimdiden inşallah bizimde öyle Herşey yolunda ama maalesef sebepsiz infertilite bizde de. 7. Yılımız evlilikte 5 yıldır deniyoruz siz kaç yıldır deniyorsunuz olmadı peki ve bana hiç bir şey vermedi sonradan kullanmam için sadece folikasit başlattı o kadar
Genel testlere bakıyorlar benden hepatiteri hemogram değeri B12 demir vs gibi vitaminleri istediBende düşünüyorum eşimin sperm ileri hızı düşük ama aşılama için henüz doktorla görüşmedik benden hangi testleri isterler acaba bir de sürekli kontrole gitmek gerekiyor mu
Hadi hayirsiyla olur insaAllahBen de dün yaptırdım ilk aşılamam eşim ve benim değerlerimiz normal dünden itibaren duphaston kullanmaya başladım ben de
Benimde amh değerim düşük esimin testini normal yorumladı , yaşın küçük acele edelim dedi aşılama ile basliycazHayırlısı olur inşallah evet amh baya yüksek benim normalde kendi kendine zaten 20 mm oluyor iğne ile de 6.gün 20 mm görünce çatlatma iğnesi verdi hemen ve yaşım 34 yani çok küçük Te değil
hayırlısı olsun hepimiz için , ben bugün 12.gündeyim ama ilk haftadaki belirtilerin hiçbiri kalmadı ağrı kramp batma gaz vs sanırım tutmadı cumartesi kan testi günümBenimde amh değerim düşük esimin testini normal yorumladı , yaşın küçük acele edelim dedi aşılama ile basliycaz
hayırlısı olsun inşallah rabbim kucağımızı boş bırakamasınBiz de 4 yıllık evliyiz son 1 yıldır korunmuyorduk inşallah teşekkür ederim folikasiti ben aşılama sürecinden bu yana kullanıyordum
Amin tüm bekleyenlerin dehayırlısı olsun inşallah rabbim kucağımızı boş bırakamasın
Hayırlısıyla olur insaAllah belli olmaz belirtiler kişiden kişiye değişiyor dur bence sakin kalıp beklemek lazımhayırlısı olsun hepimiz için , ben bugün 12.gündeyim ama ilk haftadaki belirtilerin hiçbiri kalmadı ağrı kramp batma gaz vs sanırım tutmadı cumartesi kan testi günüm
hızlı test yaptım dayanamadım biraz önce çıkmadı hiç bir çizgi moralim bozuldu cumartesi de bi kan vereceğim bakalım hayırlısı canımHayırlısıyla olur insaAllah belli olmaz belirtiler kişiden kişiye değişiyor dur bence sakin kalıp beklemek lazım
Belli olmaz bence kan testi daha güvenilirhızlı test yaptım dayanamadım biraz önce çıkmadı hiç bir çizgi moralim bozuldu cumartesi de bi kan vereceğim bakalım hayırlısı canım
kan testine yarın gideceğim cumartesi yani.ama bu sabah kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı oldu uyanırken. geçti tuvalete gittim kahverengi akıntı geldi regl olucam sanırım ama daha 6 gün normal regl tarihime bilemadim bakalım hayırlısı iyice umudum kesildi sanki yarın ola hayrola bakalım yarın 14.günüm aşılamada artıkBelli olmaz bence kan testi daha güvenilir
Belkide yerleşme kanamasidiraz kalmış zaten hayırlısıyla gönlündeki olur insaAllah canım haberlerini bekliyoruzkan testine yarın gideceğim cumartesi yani.ama bu sabah kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı oldu uyanırken. geçti tuvalete gittim kahverengi akıntı geldi regl olucam sanırım ama daha 6 gün normal regl tarihime bilemadim bakalım hayırlısı iyice umudum kesildi sanki yarın ola hayrola bakalım yarın 14.günüm aşılamada artık
yerleşme felan değil canım regl gelmeye başladı yinede gidicem kan testine yarın işte hayırlısı bir dahakine kaldı artık üzgünümBelkide yerleşme kanamasidiraz kalmış zaten hayırlısıyla gönlündeki olur insaAllah canım haberlerini bekliyoruz
ilk aşılamamıydı canimyerleşme felan değil canım regl gelmeye başladı yinede gidicem kan testine yarın işte hayırlısı bir dahakine kaldı artık üzgünüm
2022 haziran ayında bir kere daha yapılmıştıilk aşılamamıydı canim