Aşılama

Kızlar günaydın dün tekrardan hcg kan testi verdim sonuç negatif 1,33 çıktı eve geldim evde testim vardı bi yapayım dedim yaptım bişey çıkmadı bende hemen çöpe attım aradan 2 veya 3 saat geçmişti çöpten çıkarıp baktım ikinci çizgi çok net bi şekilde pembeydi anlamadım bişey kafam çarşamba pazarı gibi oldu fotosunda atıyorum Eki Görüntüle 3094173
Sen ne yaptın tekrar test yaptinmi

Aşılama gününü sayarsam 13 saymazsak 12. Gün
Aynen yarın yapsan çıkar bana haber ver kuzu inşa güzel sinuc alırsın bende kafama göre ilacı birakicam bakalım olucakmi adet karnım felan şiş senin karnında sis varmı görsen 6aylik dersin

Aynen yarın yapsan çıkar bana haber ver kuzu inşa güzel sinuc alırsın bende kafama göre ilacı birakicam bakalım olucakmi adet karnım felan şiş senin karnında sis varmı görsen 6aylik dersin
Yok ya ben anlamadım her ay olan şeyler bu ay yok bende. Hayırlısı bakalım haber ederim yarın

Saat 2 de randevum canım eşim nöbette çıktı biraz uyusun öyle gidicez
Yaa hadi insallh heycanla bekliyorum bende daha adet olmadım karnım davul gibi çok mide bulantılarım var amaa yinede kendimi kaptirmamaya çalışıyorum

Yaa hadi insallh heycanla bekliyorum bende daha adet olmadım karnım davul gibi çok mide bulantılarım var amaa yinede kendimi kaptirmamaya çalışıyorum
Yazıcam canım ya şimdi kahverengi lekelenme olmuş fitil akıntısının içinde gördüm adet geliyor galiba

Aşılama gününü saymazsak 13. Gün canım evet fitil olarak günde 2 kez kullanıyorum
Genelde yerleşme kanaması adetten 1-2gun öncesi gelebiliyor yani belki ondandır kuzum insallh test yapican zaten belli olur bide gün içerisinde takip et bakım kan geliyormu gelmezse zaten yerleşmedir

Genelde yerleşme kanaması adetten 1-2gun öncesi gelebiliyor yani belki ondandır kuzum insallh test yapican zaten belli olur bide gün içerisinde takip et bakım kan geliyormu gelmezse zaten yerleşmedir
Takip edicem canım. Dün sabah ishal mide bulantısı vardı gün içinde halsizlik falan ben üşüttüm sanıyorum ama belki hamileliktendir. Akşam da aşırı baş ağrım oldu kafamı duvarlara çarpacaktım ağrıdan. Hala hafif hafif ağrıyor başım

Takip edicem canım. Dün sabah ishal mide bulantısı vardı gün içinde halsizlik falan ben üşüttüm sanıyorum ama belki hamileliktendir. Akşam da aşırı baş ağrım oldu kafamı duvarlara çarpacaktım ağrıdan. Hala hafif hafif ağrıyor başım
Yaa hadi inşallah güzel haberler alırız inşallah hastaneye az kaldı haberlerini bekliyorum

Yaaa hastaneden verdiyseniz hemen 1saate çıkar e nabizdan kontrol et canım kan fealn geldimi
Üniversite hastanesinde verdim canım e nabıza geç düşüyor daha öncede vermiştim geç düşmüştü ama kontrol ederim yinede. Daha lavaboya gitme fırsatım olmadı kontrol edemedim

X