Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bugun asilamamin 14.gunu sabah idrar testi yaptım negatif.belirtim de yok adet olacakmışım gibi ama insan işte icinde bir umut besliyor hala. İdrarda 14.gun çıkmama ihtimali var mı? Kanda mi kesin çıkar?
Ben dun ozele gittim bu ayı kaçırmim diye en azindan takip yaptiririm dedim klomen yazdi bakalim haftaya carsamba kontrol neyse sende kacirmiyosun pazartesi gidersin doktora dmi ?
Kuzu benim 6. Günüm oluyor pazartesi. Birde ben bu ay histereskopi yaptırmak istiyorum. Tayinciyiz 25 temmuzda taşınıcaz burdan gitmeden burda ki doktorumda yaptırmak istiyorum. Ama işte aşımala sonrası 1 ay ara verip sonra histereskopi yapalım demişlerdi. Önce pazartesi konuşup bu ay histereskopi yapabilir miyiz onu sorucam.
Kuzu benim 6. Günüm oluyor pazartesi. Birde ben bu ay histereskopi yaptırmak istiyorum. Tayinciyiz 25 temmuzda taşınıcaz burdan gitmeden burda ki doktorumda yaptırmak istiyorum. Ama işte aşımala sonrası 1 ay ara verip sonra histereskopi yapalım demişlerdi. Önce pazartesi konuşup bu ay histereskopi yapabilir miyiz onu sorucam.