- 17 Nisan 2021
- 4.227
- 3.836
İnşallah Kuzum bakalım nasip ya bu ay olsun da hepimizçifte bayram yapalım inşallah benim dün gece biraz belim ağrıdı kasığıma batma oldu. Birde yatmadan önce dişlerimi fırçalarken midem bulandı öğürdüm resmen. Bel ağrısı ve kasık batması için dün biraz fazla ders çalıştım galiba ondan oldu diye düşünüyorumYani o da bisey bence goguslerin hassaslasiyodu ama sonunde adet oluyodun belki bu sefer olmazsin
İnşallah çifte bayram olur bize yaBana da 16. Gün yap dedi ama arefe ye denk geliyor o yüzden 1 gün önce yapcam
Ya bende acıya dayanıklı biriyim ama o acı çok fazla gerçekten. Bende sen gibi 2 yi nasıl yapıcam diyordum ama yaptırdım valla Allah tan ikinci doktorum prof.du çok tecrübeli biriydi o diğerine göre daha erken giriş yapabildi rahime. İlkinde 15 dk uğraştılarKlavye hatası bende de çok olduğu için anladım ben Vala benm ilk aşılamam bu rahmin geride dedi doktor o aleti takarken ben çok zorlandım aşırı derece canım yandı bide hani en ufak acıya açıyor diyen bir insan değilim ona rağmen hani olmazsa inan 2. Yi nasıl yapcam bilmiyorum