Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama
- Konu Sahibi Encaez
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
InsallahInsallah tutar
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Aynı durum bende ki ilk aşılama ikizlerim var ama ben klomen değil gonal f iğne kullanmıştım 3 yumurtam oluşmuştuPco var tahliller normal 1. Aşılamada tutar mı?
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Peki ailede ikiz varmiydi cunku cok duydum asilamalarda ikiz tutmasıAynı durum bende ki ilk aşılama ikizlerim var ama ben klomen değil gonal f iğne kullanmıştım 3 yumurtam oluşmuştu
Sizin tahlileriniz nasildi
Okadar çok istiyoruzki 1 ďüsük olmustu fazla protein uretmiş bebek
Aynı durum bende ki ilk aşılama ikizlerim var ama ben klomen değil gonal f iğne kullanmıştım 3 yumurtam oluşmuştu
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Klomen baslicaz dedi gonal f farki nePeki ailede ikiz varmiydi cunku cok duydum asilamalarda ikiz tutması
Sizin tahlileriniz nasildi
Okadar çok istiyoruzki 1 ďüsük olmustu fazla protein uretmiş bebek
Bu arada allah bağıslasın
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
İki tarafta da ikiz yok. Gonal f daha etkili sanırımKlomen baslicaz dedi gonal f farki ne
Bu arada allah bağıslasın
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
merhaba adetin 3 cagirdi klomen baslicaz dedi işleyiş nasilBende de pco var adetimin 3. Günü klomene başladım gunde 3 kez iciyorum. Pazartesi kontrolüm var yumurtlama oluşumu iyiyse asılama günü belirlenecek benimde ilk asilamam
O gün ne işlem oluyor
Insallah tutar güzel haberlerinizi aliriz en önemlisi umudumuzu kaybetmemek
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Siz nerede tedavi gördünüzİki tarafta da ikiz yok. Gonal f daha etkili sanırım
Adetin 3. Günü gidince jinekolojik muayene yumurtaların durumuna bakılıyor sonrasında klomen yazıyor. Benim eşimde de sperm sayısı sınırda olduğu için takviye verdi. Klomende 2. Günüm bitiyor şuan ara ara kahverengi lekelenme varmerhaba adetin 3 cagirdi klomen baslicaz dedi işleyiş nasil
O gün ne işlem oluyor
Insallah tutar güzel haberlerinizi aliriz en önemlisi umudumuzu kaybetmemek
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Devlet hastanesinde Eskişehir deSiz nerede tedavi gördünüz
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Insallah güzel haberler gwlirAdetin 3. Günü gidince jinekolojik muayene yumurtaların durumuna bakılıyor sonrasında klomen yazıyor. Benim eşimde de sperm sayısı sınırda olduğu için takviye verdi. Klomende 2. Günüm bitiyor şuan ara ara kahverengi lekelenme var
Hepimiz için inşallahSiz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Insallah güzel haberler gwlir
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
tanıştığıma memnun oldumHepimiz için inşallah
Bendetanıştığıma memnun oldum
- 8 Temmuz 2019
- 84
- 48
- 18
Allah yardimciniz olsun benim de kismetse subatta asilama tedavisine gececem rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasinInsallah
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Aminsiz nerede olacaksinizAllah yardimciniz olsun benim de kismetse subatta asilama tedavisine gececem rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin