• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama tedavisi

• Ankete Katılan
    9
Hersey normal pco var onun icin birsey demedi adetin 2 ve 3 gunu klomene baslicaz dedi tutma olasi insallah yuksektr 1 düşuğum var

Bende de pco var adetimin 3. Günü klomene başladım gunde 3 kez iciyorum. Pazartesi kontrolüm var yumurtlama oluşumu iyiyse asılama günü belirlenecek benimde ilk asilamam:KK52:

Aynı durum bende ki ilk aşılama ikizlerim var 😍 ama ben klomen değil gonal f iğne kullanmıştım 3 yumurtam oluşmuştu
Peki ailede ikiz varmiydi cunku cok duydum asilamalarda ikiz tutması
Sizin tahlileriniz nasildi
Okadar çok istiyoruzki 1 ďüsük olmustu fazla protein uretmiş bebek
Aynı durum bende ki ilk aşılama ikizlerim var 😍 ama ben klomen değil gonal f iğne kullanmıştım 3 yumurtam oluşmuştu

Peki ailede ikiz varmiydi cunku cok duydum asilamalarda ikiz tutması
Sizin tahlileriniz nasildi
Okadar çok istiyoruzki 1 ďüsük olmustu fazla protein uretmiş bebek
Klomen baslicaz dedi gonal f farki ne
Bu arada allah bağıslasın 🙏🧿🧿

Bende de pco var adetimin 3. Günü klomene başladım gunde 3 kez iciyorum. Pazartesi kontrolüm var yumurtlama oluşumu iyiyse asılama günü belirlenecek benimde ilk asilamam:KK52:
merhaba 😇adetin 3 cagirdi klomen baslicaz dedi işleyiş nasil
O gün ne işlem oluyor
Insallah tutar güzel haberlerinizi aliriz en önemlisi umudumuzu kaybetmemek🧿🙏

merhaba 😇adetin 3 cagirdi klomen baslicaz dedi işleyiş nasil
O gün ne işlem oluyor
Insallah tutar güzel haberlerinizi aliriz en önemlisi umudumuzu kaybetmemek🧿🙏
Adetin 3. Günü gidince jinekolojik muayene yumurtaların durumuna bakılıyor sonrasında klomen yazıyor. Benim eşimde de sperm sayısı sınırda olduğu için takviye verdi. Klomende 2. Günüm bitiyor şuan ara ara kahverengi lekelenme var🤷

Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Adetin 3. Günü gidince jinekolojik muayene yumurtaların durumuna bakılıyor sonrasında klomen yazıyor. Benim eşimde de sperm sayısı sınırda olduğu için takviye verdi. Klomende 2. Günüm bitiyor şuan ara ara kahverengi lekelenme var🤷
Insallah güzel haberler gwlir🙏

Back