Kesinlikler ole b3nimde yeni bitdi ben tup bebek yaptircam bulent tiras tup bebek merkezini arastiriyorum istanbuldan canim
Canim senin yas kac dikkat et biraz vucudunu dinlendir ok bende ole yapicam yaza doğru artik ben 2 kez sag tup tikanikti ameliyat oldum rahim filmi cektir mumkunser
kızlar selam bende iki gün önce aşılama oldum ne zaman test yapsam acaba beklemek gerçekten çok zorBenim sağ ve sol boşluğumda bi ağrı var ama genelde sol boşluğum ağrıyor
selam canım bende yeni katıldım aranıza bende 2 gün önce aşılama oldum spekülüm olayı gerçekten acı veriyor özellikle kendini sıkarsan yoksa gerisi basit bi işlem ama en zoru beklemek ::::Arkadaşlar merhaba.yeni katıldım aranıza benimde esimde sorun var .aşılama yapılacak cok korkuyorum.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba.yeni katıldım aranıza benimde esimde sorun var .aşılama yapılacak cok korkuyorum.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
kızlar selam bende iki gün önce aşılama oldum ne zaman test yapsam acaba beklemek gerçekten çok zor
kızlar aşılama yapıldıktan sonra ne gibi belirtiler oluyor lütfen yardımmmm
cok yıpratıcı bir süreç.ben daha asılamaya baslamadan bile yıprandım psikolojik olarak
1 şubatta eşimin sperm sayısına bakılcak eğer sayı yükselirse aşılama tedavisine başlancak.süreç hakkında bildiğim hiçbir sey yok.deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
güzel dileklerin için çok tesekkur ederim.transfer sırasında işlem kaç dk sürüyor.beni en çok korkutan o aşama.zaten burdan da sizle paylaşırım.İnşallah eşinizin sperm sayısı yüksek çıkar yanlış hatırlamıyorsam adetimin 3.günü başladım 5 gün günde bir defa olarak klomen ve folik asit hap verdi onları içtim istenilen büyüklüğe gelsin diye de 1 haftalık iğne yazdı karnından ya da kolundan olur dediler ben işe yarasın diye karnımdan oldum ilk iğnemi hastanede sonrakileri eşim vurdu iğneler bitince doktora gidiyorsun yumurta büyüklüğü güzelse çatlatma iğnesi oluyorsun doktorun sana saat veriyor şu saatte burada eşinle ol aşılamayı yapalım deniliyor işlem bu kadar korkulacak bir işlem değil fakat benim işlemim niye can yaktı anlamıyorum inşallah seninkisi güzel geçer Allah yardımcımız olsun
transfer işlemi acısız , ağrısız bir işlem 5 dk sürüyor. İnşallah Allah gönlünüze göre versin.. emekleriniz boşa çıkmasın.güzel dileklerin için çok tesekkur ederim.transfer sırasında işlem kaç dk sürüyor.beni en çok korkutan o aşama.zaten burdan da sizle paylaşırım.
Amin. çok teşekkür ederim..transfer işlemi acısız , ağrısız bir işlem 5 dk sürüyor. İnşallah Allah gönlünüze göre versin.. emekleriniz boşa çıkmasın.
güzel dileklerin için çok tesekkur ederim.transfer sırasında işlem kaç dk sürüyor.beni en çok korkutan o aşama.zaten burdan da sizle paylaşırım.
Merhaba canm benimde esimde kaynakli sorun. Esinizin degerleri nedir. Ilk asilamaniz mi kac yildir olmuyo canm ?Arkadaşlar merhaba.yeni katıldım aranıza benimde esimde sorun var .aşılama yapılacak cok korkuyorum.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?