Aşılama

Yumurta fazla olmuş ya:) bi de 16.gün geç grlişmiş sanki. Benim ilk iki aşılamam 12.gün olmuştu bakalim bu nasil olcak.ilk kontrolüm 6 gün sonra benim.

Yumurta fazla olmuş ya:) bi de 16.gün geç grlişmiş sanki. Benim ilk iki aşılamam 12.gün olmuştu bakalim bu nasil olcak.ilk kontrolüm 6 gün sonra benim.
NOrmalde erken gelisiyodu ama asilama olucagi zaman öyle oldu nedense ama napalim sonuç güzel oldu çok şükür insaAllah sende güzel sonuçlar alırsın canim Allah herkeze yaşatsın bu duyguları

NOrmalde erken gelisiyodu ama asilama olucagi zaman öyle oldu nedense ama napalim sonuç güzel oldu çok şükür insaAllah sende güzel sonuçlar alırsın canim Allah herkeze yaşatsın bu duyguları
Aynen sonuç önemli.inşallah canm darisi bizlerin başına

Aynen sonuç önemli.inşallah canm darisi bizlerin başına
Öncelikle herkese merhaba yeni üyeyim bende 24 ocak tarihinde aşılama oldum.Doktorumuz biraz ümitsiz konuştu eşimde sperm hareketliliği düşük çıktı daha öncede sperm testi vermiştik o zaman çok çok iyi bir sayı çıkmıştı ben 4 ay öne rahim filmi çekindim ve rahmimde perde saptandı tek sorun bu zannederken aşılama öncesi birde bu sorun çıktı şok olduk eşimle ikimiz şuan 12.gün ve umutsuzum haliyle aşılama olduğum günden bu yana çok gazım ve gaz sancım var birde kabızlık 200 mg progestan fitil kullanıyorum ondan mı oluyor bilmiyorum rabbim hepimize nasip eder inşallah anneliği ...

Hayirlisı olsun inşallah. Belli olmaz hiç Allah ol derse olur. Nerde yaptırdınız ?

14.gün yaptırmayı düşünüyorum novaart tüp bebek merkezinde yaptırdım.Doktorumdan çok memnunum alanında çok iyi beklemedeyiz şuan bakalım olmayacağı kesin gibi de nasip tabi...
İnşallah rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eyler de nasip olur

Canım hangi kürleri kullandınız yazabilirmisin :) rabbim sagsalim kucagına almayıda nasiş etsin inşallah
AMİNN canim çok saol çakşır kökü suyu içti eşim her sabah aksam bir kahve fincanı keçiboynuzu özü oda sabah aksam bide proxeed plus onu eczaneden alıyoduk bunları kullandık biz çok şükür ise yaradı canim

Bende aşılama oldum 7 şubatta.bugün ağır bir nezle oldum.konu başlığı nasıl açılıyor bilmiyorum yeni bir başlıkta yazamadım o yüzden . acaba eğer embriyo oluşmuşsa hastalıktan etkilenip düşebilir mi? Korkuyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun

Bende asilama yaptırdığım zaman ilk basta nezle olmustum ama hamileyim canim merak etme insaAllah olur olursa nezle veya başka bısey engel olmaz Allah'ın izniyle

Arkadaşın ablası umreye gitmiş ve orada grip olmuş. Bu süre içinde hamile olduğunu bilmiyormuş.Bebek düşükle sonuçlanmış.Ama gripten mi,yoksa oradaki hava şartları ve yolculuktanmı oldu bilmiyorum.
Bitkisel takviye yapsanız.Bolbol C vitamini alın.
Rabbim Güzel haberler almanızı nasip etsin (Amin)

Ya arkadaslar canım cok sıkkın. Bugun asilamam yapıldı yanlız rahım dar oldugundan hep disari akmıs acaba hepsimi aktı diye cok uzuluyorum boyle olan varmı aranızda

Bende asilama yaptırdığım zaman ilk basta nezle olmustum ama hamileyim canim merak etme insaAllah olur olursa nezle veya başka bısey engel olmaz Allah'ın izniyle
Şuan 10.gündeyim aşılamada.14-15.günde test yapın demişti doktor.heyecanlıyım:) siz beni çok rahatlattınız güzel enerjinizle,öğrenince sizede haber vericem..hamilesiniz benim için dua edin lütfen.

Ya arkadaslar canım cok sıkkın. Bugun asilamam yapıldı yanlız rahım dar oldugundan hep disari akmıs acaba hepsimi aktı diye cok uzuluyorum boyle olan varmı aranızda
Canım nasıl yani aşılama öncesi rahminin dar olduğunu anlayamamış mı doktor? Bunun bir tedavisi yok muymuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…