- 18 Mart 2021
- 6
- 2
- 24
Bende bugün itibari ile gürkan bey de aşılama yaptırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün itibari ile gürkan bey de aşılama yaptırdı
Aşılamayı ne kadara yaptırdınız Gürkan beyde olumlu sonuç aldınızmıEvet devam ediyor özel klinik diye biliyordum bende instagramdan yazınca üniversiteye gel dedi. Özel olan yerini kapatmış galiba
2. Aşılamam pozitifAşılamayı ne kadara yaptırdınız Gürkan beyde olumlu sonuç aldınızmı
Çok sevindim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadara yaptırdınız aşılamayı acaba2. Aşılamam pozitif
Tutar insAllah yaa ben de düşünüyorum özeldemi yaptırdınız fiyatı ne kadardi canimMerhabalar tutmadı. Cuma günü 2. Aşılamayı yaptırdım
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yeni gördüm kusura bakmayın2. Aşılamam pozitif
Merhaba ben üniversite hastanesinde yaptırdım ve rapor karşıladı 2 aşılama toplam 3 bini bulmadı. Tek tavsiyem düşünüyorsanız ertelemeyin..Çok sevindim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadara yaptırdınız aşılamayı acaba
Amin teşekkür ederim, ben üniversite hastanesinde yaptırdım, rapor karşıladı toplam 3 bini bulmadı..Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yeni gördüm kusura bakmayın
6 ay vakit verdi olmazsa tüp bebek yapacam dedi Gürkan hocaMerhaba ben üniversite hastanesinde yaptırdım ve rapor karşıladı 2 aşılama toplam 3 bini bulmadı. Tek tavsiyem düşünüyorsanız ertelemeyin..
Aşılama denedi mi peki6 ay vakit verdi olmazsa tüp bebek yapacam dedi Gürkan hoca
herşey gönlünce olur inşaAlalh tez zamanda canım .) sizde ne sorun vardı aşılama yaptınız , özel değilse tabi :) bide ne kadara mal olduBende bugün itibari ile gürkan bey de aşılama yaptırdım
canm merhaba . sonucun ne oldu :) ben sana gürkan yazıcı hocayı sormak istiorm . üni hastanesinde demi hala . ben daha önce o hastaneye hiç gitmedim süreç ne dir nasıl randovu alınır bilmiorm . gürkan hocaya nasıl randovu alıcam , ücretlimi muanesi . bende sorun yok eşimin sperm sayısı düşük cıktı . bende gürkan hocaya gitmek istorm ama nerden başlıcami nasıl yol izlicemi bilmiorm ne yapmam lazımBende bugün itibari ile gürkan bey de aşılama yaptırdım
Merhaba Doktorunuz kimdiÖzelde yaptırdım canım Konya'da. İğne+aşılama 6700 TL para ödedim. Allah razı olsun canım rabbim seninde yüzünü güldürsün inşAllah