Canım ben gonal f 450 mg 125 ml iğne vurdum 8 gün, son iğne günü yumurta ölçümü yapıldı 2 tane olgunlaşan yumurtam vardı. Ölçümden sonraki gün sabah 7 de çatlatma iğnesini vurdum sonraki gün 17:00 da aşılamam oldu 1 saat yattım hiç kalkmadan. Çok acısız bir işlem alttan muayene ile aynı. Sadece metal aleti takarken çok hafif acı oluyor. Sonraki 13 gün progestan kullandım günde 1 defa. Doktorum limon yeşillik yeme sakın dedi. 3 gün tuvalet harici ayağa kalkma dedi banyo yapma dedi. Kullanacağım tabakları temcereleri tezgahın üzerine indirdim.ani hareket etmedim ağır kaldırmadı sürekli yattım. 9. Gün beta 5,82 çıktı. 12. Gün idrar testinde pozitif gördüm.14 gün daha koyu şekilde çıktı. 16. Gün kanda 371 çıktı 10 gün sonra 3982 çıktı. 6+2 de keseyi ve bebeği gördüm kalp atışını henüz duymadım. Şuan 6+6 ama geç döllenme olduğu için 1 hafta sonrasına çağırdı kalp atışını duymak için. Ben tek etken stresti. O ay son dedim tedavi gitmiycem olursa olur olmazsa sınavım dedim hiç umudum da yoktu açıkçası. Kilo+ stres vardı bende . İlk aşılama tuttu. Rabbim isteyen ve bakabilecek olan herkese aratmadan versin inşAllah.