Aşılama Aşılama yaptırıp olumlu sonuç alan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İzmir tepecik kadin dogum hastanesinde yaptirdim bugun kan verdim sonucun 72 idi besinci asilamamdi 15 mayista yaptilar asilamadan ondort gun sonra belli oldu tek karnimda surekli kasikkarimda batmalar
Hadi gozun aydin. Sevindim.senin adina. Saglikla dogsun ins.
5 kere asilama denemekteki israr nieydi onu anlamadim sadece. Resmi olarak 3 asilama oneriliyor doktorlar tarafindan, hatta 2 kez. Sonra tup bebek diye yonlendiriyolar ya.
Sen mi istedin bes kez ?
[/QUOTE]

Yoo ben istemedim bana gonal f vermeyi tercih etmediler ilk uc asilamam klomenle oldu sonra olmayinca mecburen gonal f 2 asilama yapmn lazm devlette ondan snra tup bbk hakkin oluyo kismet boyleymis iyikide bes defa olmus sonucta tup bebek tedavisi daha zor ve vucudu yoran bi uyglama

Anladim. Tup bebek yogun bi hormon sureci katiliyorum. Ancak, uc kez klomen kullanmissin, acikcasi az degil o da. Klomen bir kez masum ama uc kez kullaninca degil maalesef. Tabi senin sorumlulugunda degil bu durum, ne derlerse yapiyosun tedavi icin. Ama ac bak, 5 kez asilama die bi sey yok yani acikcasi. Resmen vaktini calmislar ve vucudunun ayarlariyla oynamislar. Ona tepkilendim. 5. Asilaman tutmasaydi 5 daha mi yapacakti da ?
Neyse sonuc odakli bakma gerekirse, dikkat et kendine de bebege de. Zorlu yollardan gecmissin. Sen de bebegin de kiymetlisiniz. Gule gule buyuyun

Nerede yaptırdınız hastane il ve sorun neydi acaba,maşallah Allah uzun ömür versin kızınıza
Adana baskentte yaptirdim.aslinda degerlerimiz fena degildi doktoar olabilir diyordu sadece bizi dusunduren esimin morfoloji yüzde 2ydi. Cok sukur tuttu hatta sonrasında normal yolla gebe kaldim ama 18 haftalikken bebegimi kaybettim. Boyle işte. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Ayni son. 21. Haftada da ben kaybettim. Zar zor hamilelik dusuncesine adapte oldum. Diger ay asilama yaptircam ins. Sag salim evlatlarimiz olsun guzelim, dua edelim. Cok zor bi aci bu, tarifi yok. Tekrar vermesin boyle bi aciyi Rabbim

Sana sormak istedim canim ya bi ikileme dustum bakarmisin resimlere
Ben mesajı geç gördüm canım kusura bakma.Evet hem idrarda hem kan testin pozitif görünüyor inşallah devamı gelir çok çok sevindim Cuma günü de kan testi ver bence değer artışını görmek için yaa ikimiz de 5.aşılamada muradımıza erdik hikayemiz aynı inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ve Allah isteyen herkese nasip eder

Iyi aksamlar öncelikle Allah sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin asilamadan kac gün sonra kan testi yapmiştiniz acaba bi de kaç çıkmısti hatirlayabiliyor musunuz

Iyi aksamlar öncelikle Allah sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin asilamadan kac gün sonra kan testi yapmiştiniz acaba bi de kaç çıkmısti hatirlayabiliyor musunuz
Iyi aksamlar. Aldim kucagima cok sukur.
Darisi size olsun ins.
Asilamadan sonra 14 gundu saniyroum. Ilk asilamamdaki sayi 100lu bi seydi, 2. Sini ogrendigimizde 80li bi seydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…