- 6 Ağustos 2014
- 523
- 475
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben dün gittim kontrole doktor 2. aşılama yapalım dedı hem maddı manevı hazır degılım dedım tüp bebeğe doğru yönelicez kredi çekip sanırım ....Maalesef benimde kırmızılar geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben dün gittim kontrole doktor 2. aşılama yapalım dedı hem maddı manevı hazır degılım dedım tüp bebeğe doğru yönelicez kredi çekip sanırım ....Maalesef benimde kırmızılar geldi
Benimde kist oluşmuş. Bu ay doktor dinlen dedi önümüzdeki ay 2.aşılama olacakhakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben dün gittim kontrole doktor 2. aşılama yapalım dedı hem maddı manevı hazır degılım dedım tüp bebeğe doğru yönelicez kredi çekip sanırım ....
Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Pregon.kullandim.canımarkadaşlar ben de aşılama oldum 13 martta şuan hamileyim siz hangi isimli
iğne kullandınız
canım 2. aşılama için eminmisin ben yaptırmıcam tüp bebekte şansımız daha yksek oluyo aynı seyi yaşamak istemiyorum...Benimde kist oluşmuş. Bu ay doktor dinlen dedi önümüzdeki ay 2.aşılama olacak
tüp bebek konusunda allah yardımcın olsun
Evet canım eminim. 4 5 kez aşılamaya karşıyım. Ama bence 2 kez denenmeli. Bence aşılamada kullanılan ilaçlar tüpbebek şansını arttırıyor diye düşünüyorumcanım 2. aşılama için eminmisin ben yaptırmıcam tüp bebekte şansımız daha yksek oluyo aynı seyi yaşamak istemiyorum...
İnşallaaaaah olumlu sonuçlanırKızlar bende bugün oldum aşılama ilk ve son olur inşallah
Canım öncelikle hsgyi aşılama için çektirmiyorsun. Bir tedavi sürecine başlamak için hsg çektirmek zorundasınız. Çünkü tüplerinizin durumuna bakılacak. Umarım tüplerinizde bişey çıkmaz. Çıkarsa aşılama yapılmaz zaten önce tüplerinizin açılması için ya ilaç kullanırsınız. Yada çok tıkalı ise ameliyat olursunuz.kızlar aşılama öncesi illa hsg çektirmek zorunda mıyım? aşılama nasıl yapılıyor eşimin spermlerinden kaliteli olanları enjekte ediyorlar diye biliyorum ama ayrıntılı anlatırmısınız ? birde ücretleri hakkında bilgim yok aşılamanın bilgi verirseniz çok sevinirim.
Canım aşılama zor bir işlem değil.evet eşimin spermlerinde düşüklük çıktı bende süt hormonu normalin üstünde çıktı dostonex kullanıyorum,eşimde ise hareketsiz %48 hızlı ileri hareketli %18 gibi düşük rakamlarda çıktı eşim ilaç kullanıyor beklemedeyim bende henüz ama aşılama yı araştırıyorum doktor yükselmezse eşinizin sonuçları aşılama dedi