aşılama yaptıranlar....

Maalesef benimde kırmızılar geldi
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben dün gittim kontrole doktor 2. aşılama yapalım dedı hem maddı manevı hazır degılım dedım tüp bebeğe doğru yönelicez kredi çekip sanırım ....

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben dün gittim kontrole doktor 2. aşılama yapalım dedı hem maddı manevı hazır degılım dedım tüp bebeğe doğru yönelicez kredi çekip sanırım ....
Benimde kist oluşmuş. Bu ay doktor dinlen dedi önümüzdeki ay 2.aşılama olacak
tüp bebek konusunda allah yardımcın olsun

Benimde kist oluşmuş. Bu ay doktor dinlen dedi önümüzdeki ay 2.aşılama olacak
tüp bebek konusunda allah yardımcın olsun
canım 2. aşılama için eminmisin ben yaptırmıcam tüp bebekte şansımız daha yksek oluyo aynı seyi yaşamak istemiyorum...

buarada kızlar kasık kayması dıye bısey duydunuzmu ben böyle bişey duydum doktorlar bunu bılemezmiş kasık kayması olayını bı arkadaşım var bı kadına gıtmişler cocugu olmuyo dıye kadın el yordamıyla kası-gını karnının üstünden kontrol etmiş senın kasıgın kayık çocuk tutmaz demiş bastıra bastıra düzelmişt kız 2 ay sonra hamile kaldı hiç duydunuzmu böyle bişey

canım 2. aşılama için eminmisin ben yaptırmıcam tüp bebekte şansımız daha yksek oluyo aynı seyi yaşamak istemiyorum...
Evet canım eminim. 4 5 kez aşılamaya karşıyım. Ama bence 2 kez denenmeli. Bence aşılamada kullanılan ilaçlar tüpbebek şansını arttırıyor diye düşünüyorum

kızlar aşılama öncesi illa hsg çektirmek zorunda mıyım? aşılama nasıl yapılıyor eşimin spermlerinden kaliteli olanları enjekte ediyorlar diye biliyorum ama ayrıntılı anlatırmısınız ? birde ücretleri hakkında bilgim yok aşılamanın bilgi verirseniz çok sevinirim.

kızlar aşılama öncesi illa hsg çektirmek zorunda mıyım? aşılama nasıl yapılıyor eşimin spermlerinden kaliteli olanları enjekte ediyorlar diye biliyorum ama ayrıntılı anlatırmısınız ? birde ücretleri hakkında bilgim yok aşılamanın bilgi verirseniz çok sevinirim.
Canım öncelikle hsgyi aşılama için çektirmiyorsun. Bir tedavi sürecine başlamak için hsg çektirmek zorundasınız. Çünkü tüplerinizin durumuna bakılacak. Umarım tüplerinizde bişey çıkmaz. Çıkarsa aşılama yapılmaz zaten önce tüplerinizin açılması için ya ilaç kullanırsınız. Yada çok tıkalı ise ameliyat olursunuz.
aşılama hakkında bilgi bildiğim kadarıyla bilgi veririm. Sen önce hangi aşamada olduğunu söylersen ona göre yardımcı olmaya çalışayım. Mesala eşinde bir sorun var mı

evet eşimin spermlerinde düşüklük çıktı bende süt hormonu normalin üstünde çıktı dostonex kullanıyorum,eşimde ise hareketsiz %48 hızlı ileri hareketli %18 gibi düşük rakamlarda çıktı eşim ilaç kullanıyor beklemedeyim bende henüz ama aşılama yı araştırıyorum doktor yükselmezse eşinizin sonuçları aşılama dedi

evet eşimin spermlerinde düşüklük çıktı bende süt hormonu normalin üstünde çıktı dostonex kullanıyorum,eşimde ise hareketsiz %48 hızlı ileri hareketli %18 gibi düşük rakamlarda çıktı eşim ilaç kullanıyor beklemedeyim bende henüz ama aşılama yı araştırıyorum doktor yükselmezse eşinizin sonuçları aşılama dedi
Canım aşılama zor bir işlem değil.
sana ilaç verecekler. Hap yada iğne. Adet olduğun zamandan itibaren kullanacaksın. Sende sorun olmasa bile yumurtaların daha iyi çalışsın yada çabuk büyüyüp döllenme kolay olsun diye verecekler. Eşin ilaç kullanır mı bu süreçte bilmiyorum. Çünkü benim eşim kulkanmadı. Aşılamadan 2gün önce sana çatlatma iğnesi yapılacak.
2gün sonra hastanede aşılama olacak.
eşinden sperm alacaklar. Kimyasal olarak yıjayacaklar. İçlerinden sağlıklı olanları seçip bir iğne yardımıyla senin rahmin en derin yerine bırakacaklar. Bu 10 15dk süren bir işlem
Korkulacak bir ağrı yok. Sonra yarım saat uzanacaksın. Bu kadar. 15gün sonra sonuç belli oluyor. Ama unutma aşılama %20 ihtimalle olumlu sonuçlanır

doğal yoldan zor gibi canım şansımız %20 de olsa denemek istiyorum bakalım hayırlısı..aşılama fiyatı ne kadar acaba?
siz yaptırdınız mı?hsg çektircem ilk olarak o da özelde 300 tl miş galiba .

X