Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa çok iyimiş. Doktora ve şehrine göre çok değişiyor fiyatlar. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Aşılamanız tuttu mu
Cnm sorun neydi sizde ? Bence tutmus gozun aydinPuregon 900 kullandım.o yetmedi bi 600 ml daha kullandım.yalnız bana çatlatma iğnesi vurmadı.çatlamak üzere demişti doktor.neyse galiba tuttu.adet günümde bhcg 10.89 çıktı(21 nisan).aradan bikaç gün geçsin tekrar yaptırcam kan tahlili.hemşire çarşamba çağırdı kantestine.inş yükselmiştir.
Insülin direncim yüksek olduğundan yumurtalarim olgunlasmiyordu.14 mm de kaliyodu.o yüzden polikistik over teşhisi kondu.Cnm sorun neydi sizde ? Bence tutmus gozun aydin
Peki asilama icin verilen ignelerle buyuyomu rahatca kac yumurtan olustu..Bendede cikolata kisti var cnm asilama onerdilr cok korkuyorum ve heyecanliymInsülin direncim yüksek olduğundan yumurtalarim olgunlasmiyordu.14 mm de kaliyodu.o yüzden polikistik over teşhisi kondu.
ben ekimden beri matofin ilacı kullanıyorum .insülin değerim 14-15 civarıyken 11 e düştü.biraz kilo ve bunun etkisiyle büyümelerini engelliyomuş.3 kez klomen kullandım büyümedi.ben devlete gidiodum.orda kist çıktı rahim yolundaydı galiba.bana renkli ultrason dediler.tarih verdiler taaa haziirana.sinirlerim bozuldu.sonra Filiz hanıma gittim o bana doğum kontrol hapı verdi şubatta.her kadında olur dedi böyle kistler.direk iğne vermedi kist büyümesin diye.neyse ben bir ay kullandım.yasmin adı.geçti tertemiz dedi doktor :) korkma senin de geçer inşallahPeki asilama icin verilen ignelerle buyuyomu rahatca kac yumurtan olustu..Bendede cikolata kisti var cnm asilama onerdilr cok korkuyorum ve heyecanliym
Kan verseymiş daha kesin sonuç olurmuş. Hayırlısıyla inşallahKızlar halam 13 gün önce aşılama yaptırdı bu sabah idrar testi yapmış negatif sizce durum ne dir erken mi yoksa
doktor 20 gün sonra kana bakalım demişte o biraz aceleci malum sabredemiyo insanKan verseymiş daha kesin sonuç olurmuş. Hayırlısıyla inşallah
yaş canım :)aşı mı?yaş mı? ikisini cevaplayım :)
yaşım 30 ,bugüne kadar sadece serophene kullandım aşı vs..hiçbir tedavi görmedim bu ay süt hormonum fazla çıktığı için dostonex ile serophene kullandım ama eşimin spermleri normalin altında çıktı sabırla bekliyoruz bakalım hayırlısı..
Slm cnm evt olede oluyo ama igneyle fazla yumurta sansi olabilio die igneylede oluyo nende bu ay yaptiracm igne kullaniyorum ozeldemi yaptirion sorununuz ne?Hayırlı sabahlar kızlar! Ben de bu ay aşılama yaptıracağım, topiği okudum da doktorum bana hiç iğne fln vermedi sadece beş gün klomen kullandım şimdi yumurtaları iki gün arayla kontrol ediyorlar. Sizce normal mi
Anladım canım sağolasın, kontrole gitmiştim özelde bebek olmayınca, kan sonuçlarından birşey çıkmadı. Yumurta takibi yapalım dedim doktor da tamam dedi. Şimdi de ihtimal artsın aşılama yapalım mı dedi olur dedim. Senin tarih yaklaştı mı kaçıncı günündesinSlm cnm evt olede oluyo ama igneyle fazla yumurta sansi olabilio die igneylede oluyo nende bu ay yaptiracm igne kullaniyorum ozeldemi yaptirion sorununuz ne?
Adetin 7. Gunundeym cnm faha var kontrole gidiyorm uc gunde bir cikolaya kisti var bende sizde sorun varmi bende ozel muayeneye gidiyorm ve asilama isleminswn cok korkuyormAnladım canım sağolasın, kontrole gitmiştim özelde bebek olmayınca, kan sonuçlarından birşey çıkmadı. Yumurta takibi yapalım dedim doktor da tamam dedi. Şimdi de ihtimal artsın aşılama yapalım mı dedi olur dedim. Senin tarih yaklaştı mı kaçıncı günündesin
Canim işlemden çok korkmana gerek yok illaki biraz zahmetli ama korkacagAdetin 7. Gunundeym cnm faha var kontrole gidiyorm uc gunde bir cikolaya kisti var bende sizde sorun varmi bende ozel muayeneye gidiyorm ve asilama isleminswn cok korkuyorm
Canim aşilama işlemi elbette biraz stresli ama korkulacak birsey yok kendini korkutma inşaallah tutarda zahmetine katlaniyoruz rahat olAdetin 7. Gunundeym cnm faha var kontrole gidiyorm uc gunde bir cikolaya kisti var bende sizde sorun varmi bende ozel muayeneye gidiyorm ve asilama isleminswn cok korkuyorm
Insallah cnm sizde sorun ne bende cikolata kisti varms birde normal muayeneden farki nasil oluyo asilamaninCanim işlemden çok korkmana gerek yok illaki biraz zahmetli ama korkacag
Canim aşilama işlemi elbette biraz stresli ama korkulacak birsey yok kendini korkutma inşaallah tutarda zahmetine katlaniyoruz rahat ol
Benim ve eşimin sorunu yok yani infertilite birde bende kan pihtilaşmasi var bu yuzden hamile kalmam normal yolla zor. Normal muayeneden farki çok yok aslinda sadece rahime bir alet takiliyor ve ince pipet gibi kanoyla iceriye sper veriliyor islem 5 dakka suruyor ve yarim saat dinlendikten sonra kalkiyorsun. Benim sancim bitmiyor tek kafama takilan buInsalla
Insallah cnm sizde sorun ne bende cikolata kisti varms birde normal muayeneden farki nasil oluyo asilamanin
Dusuk falan mi yaptn cnm kan pihtilasmasini nasil ogrendnBenim ve eşimin sorunu yok yani infertilite birde bende kan pihtilaşmasi var bu yuzden hamile kalmam normal yolla zor. Normal muayeneden farki çok yok aslinda sadece rahime bir alet takiliyor ve ince pipet gibi kanoyla iceriye sper veriliyor islem 5 dakka suruyor ve yarim saat dinlendikten sonra kalkiyorsun. Benim sancim bitmiyor tek kafama takilan bu