aşılama yaptıranlar....

Bilgilericin cok saol canim. Asilamayi beklerken rabbim melegimi nasip eyledi. Bin sukur darisi isteyen herkese nasip olsun..
tebrık ederım hayırlı olsun canımm benım aşılama olmadanmı ilaçla hamıle kaldın allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın darısı bızım basımıza :)

tebrık ederım hayırlı olsun canımm benım aşılama olmadanmı ilaçla hamıle kaldın allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın darısı bızım basımıza :)
Aminnn.. Dyerek baslim.. Asilamaya karar vermistim bu ay. Sartlandrmistim kendimi. Bu topigide bu yuzden acmistim.. Rabbim oyle bianda verdiki bin sukurr.. Asilama olmadi melegom geldi.. Insallah sira sizdedir ve bu mucizeyi yasarsiniz..

Aminnn.. Dyerek baslim.. Asilamaya karar vermistim bu ay. Sartlandrmistim kendimi. Bu topigide bu yuzden acmistim.. Rabbim oyle bianda verdiki bin sukurr.. Asilama olmadi melegom geldi.. Insallah sira sizdedir ve bu mucizeyi yasarsiniz..
aminn canım inşşaaallah öyle olur benım bugun aşıaladan sonraki 13. gunum komsumuzun tüp bebegı ttumus bıde dün iş yerınde bı kızın miyomu vardı olmuyodu oda hamıle olunca bı heycan bastı eve geldım test yaptım tek cızgı cıktı cok paniğim oyuzden 2 gun nasıl gecıcek allahım yüzümüzü güldürsün inşallahhh.....

Hemen test felan yapmaa.. Bekle ki.. Stres olmayasin. Bekleyis icindekende bebisi dusunme tuttumu tutmadimi diye.. Ferah tut yuregini insallah guzel haberlerini aliriz canim..

Hemen test felan yapmaa.. Bekle ki.. Stres olmayasin. Bekleyis icindekende bebisi dusunme tuttumu tutmadimi diye.. Ferah tut yuregini insallah guzel haberlerini aliriz canim..
yapmayım dedım ama merak işte dayanamadım tek çizgi çıkması belkı normaldır 13. gün bugun pazartesi 15. gün teset yapıcaz dedı doktor sık sık tuvalete çıkıyorum kasıgımda tuvalete gıdıp gelirken haffi bi sancı oluyo göğüs sızlamalrım gectı allahım suan ezan okunuyo ins bunlar bı belırtıdır rabbım bilir...

Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Sen bizleri ümitlendiriyorsun

Aynen ben de daha bugün 4.gün ama sık idrara çıkıyorum ve kasık ağrım var

bu sabah kontrole gittim 3 tane büyümüş 12-11 mm gibi ortlama.eğer önümüzdeki 3-4 gün sonunda büyürse perşembe aşılamamı olcam.bu arada aysima00 hayırlı olsun .sevindim canım .darısı başımıza

Kaçıncı günün bugün. Ve hangi ilaçları kullandın

Aynen ben de daha bugün 4.gün ama sık idrara çıkıyorum ve kasık ağrım var

hayriss87 canim benim de bugün 5.gunum aynen dedigin gibi agri ve batmam var bir de bir uyku hali anlatamam, sabah tuvalete girdigimde cok hafif pembemsi bir akintim oldu, goguslerim ve belimde agri var ama bunlarin hepsi psikilojikte olabilir... Insallah her sey gonlumuzce olur... Allah hepimize hayirlisini nasip etsin ☺

Evet bende psikolojik mi acaba diye merak ediyorum

Aminn canimm.

arkadaşlar progesteron adetın20 . gunu kan tahlılınde 12 çıkmış yumurtlamış mıyım? ne anlama geliyor

bugün adetimin 15 günü. sat 21 mart. önce 900 lük puregon verdi .doktor bana düşük başlattı yani 75 ml dedi ilk 5 günden sonra ben hep 85 vuruldum son 4 gün de 100 .ki öyle olduğu halde anca 12 mm olmuş yumurtam.bugün ikinci posta ilacıma başladım 600lük puregon.şimdi domktor 100 vurul dedi ama ben 125 vurulcam.doktora göre gitsem şimdi büyüicekti.ayrıca 15 günümdeyim daha da 3 gü sonra kontrole çağırdı.perşembe olgunlaşırsa aşılama yapacak adetin 20.günü olcak sizin kaçıncı günde yaptı aşılamayı.ben biraz geç oldu dozlardan ötürü diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…