tebrık ederım hayırlı olsun canımm benım aşılama olmadanmı ilaçla hamıle kaldın allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın darısı bızım basımıza :)Bilgilericin cok saol canim. Asilamayi beklerken rabbim melegimi nasip eyledi. Bin sukur darisi isteyen herkese nasip olsun..
Aminn rabbim herkese tatdrsin.. Insallah bu ay szler icin mucize dolu gecerr.. Cook aminnCanim benim cok sevindim... Allah kucagina almayi nasip etsiiiiiinnnn ☺☺☺
Aminnn.. Dyerek baslim.. Asilamaya karar vermistim bu ay. Sartlandrmistim kendimi. Bu topigide bu yuzden acmistim.. Rabbim oyle bianda verdiki bin sukurr.. Asilama olmadi melegom geldi.. Insallah sira sizdedir ve bu mucizeyi yasarsiniz..tebrık ederım hayırlı olsun canımm benım aşılama olmadanmı ilaçla hamıle kaldın allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın darısı bızım basımıza :)
aminn canım inşşaaallah öyle olur benım bugun aşıaladan sonraki 13. gunum komsumuzun tüp bebegı ttumus bıde dün iş yerınde bı kızın miyomu vardı olmuyodu oda hamıle olunca bı heycan bastı eve geldım test yaptım tek cızgı cıktıAminnn.. Dyerek baslim.. Asilamaya karar vermistim bu ay. Sartlandrmistim kendimi. Bu topigide bu yuzden acmistim.. Rabbim oyle bianda verdiki bin sukurr.. Asilama olmadi melegom geldi.. Insallah sira sizdedir ve bu mucizeyi yasarsiniz..
Hemen test felan yapmaa.. Bekle ki.. Stres olmayasin. Bekleyis icindekende bebisi dusunme tuttumu tutmadimi diye.. Ferah tut yuregini insallah guzel haberlerini aliriz canim..aminn canım inşşaaallah öyle olur benım bugun aşıaladan sonraki 13. gunum komsumuzun tüp bebegı ttumus bıde dün iş yerınde bı kızın miyomu vardı olmuyodu oda hamıle olunca bı heycan bastı eve geldım test yaptım tek cızgı cıktıcok paniğim oyuzden 2 gun nasıl gecıcek allahım yüzümüzü güldürsün inşallahhh.....
yapmayım dedım ama merak işte dayanamadım tek çizgi çıkması belkı normaldır 13. gün bugun pazartesi 15. gün teset yapıcaz dedı doktor sık sık tuvalete çıkıyorum kasıgımda tuvalete gıdıp gelirken haffi bi sancı oluyo göğüs sızlamalrım gectı allahım suan ezan okunuyo ins bunlar bı belırtıdır rabbım bilir...Hemen test felan yapmaa.. Bekle ki.. Stres olmayasin. Bekleyis icindekende bebisi dusunme tuttumu tutmadimi diye.. Ferah tut yuregini insallah guzel haberlerini aliriz canim..
Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Sen bizleri ümitlendiriyorsunHemen test felan yapmaa.. Bekle ki.. Stres olmayasin. Bekleyis icindekende bebisi dusunme tuttumu tutmadimi diye.. Ferah tut yuregini insallah guzel haberlerini aliriz canim..
Aynen ben de daha bugün 4.gün ama sık idrara çıkıyorum ve kasık ağrım varyapmayım dedım ama merak işte dayanamadım tek çizgi çıkması belkı normaldır 13. gün bugun pazartesi 15. gün teset yapıcaz dedı doktor sık sık tuvalete çıkıyorum kasıgımda tuvalete gıdıp gelirken haffi bi sancı oluyo göğüs sızlamalrım gectı allahım suan ezan okunuyo ins bunlar bı belırtıdır rabbım bilir...
Kaçıncı günün bugün. Ve hangi ilaçları kullandınbu sabah kontrole gittim 3 tane büyümüş 12-11 mm gibi ortlama.eğer önümüzdeki 3-4 gün sonunda büyürse perşembe aşılamamı olcam.bu arada aysima00 hayırlı olsun .sevindim canım .darısı başımıza
Aynen ben de daha bugün 4.gün ama sık idrara çıkıyorum ve kasık ağrım var
hayriss87 canim benim de bugün 5.gunum aynen dedigin gibi agri ve batmam var bir de bir uyku hali anlatamam, sabah tuvalete girdigimde cok hafif pembemsi bir akintim oldu, goguslerim ve belimde agri var ama bunlarin hepsi psikilojikte olabilir... Insallah her sey gonlumuzce olur... Allah hepimize hayirlisini nasip etsin ☺
Evet bende psikolojik mi acaba diye merak ediyorumhayriss87 canim benim de bugün 5.gunum aynen dedigin gibi agri ve batmam var bir de bir uyku hali anlatamam, sabah tuvalete girdigimde cok hafif pembemsi bir akintim oldu, goguslerim ve belimde agri var ama bunlarin hepsi psikilojikte olabilir... Insallah her sey gonlumuzce olur... Allah hepimize hayirlisini nasip etsin ☺
Asilamaa olalimi dorduncu gunun canim.Aynen ben de daha bugün 4.gün ama sık idrara çıkıyorum ve kasık ağrım var
Aminn canimm.bu sabah kontrole gittim 3 tane büyümüş 12-11 mm gibi ortlama.eğer önümüzdeki 3-4 gün sonunda büyürse perşembe aşılamamı olcam.bu arada aysima00 hayırlı olsun .sevindim canım .darısı başımıza
Evet. Çok heyecanlıyımAsilamaa olalimi dorduncu gunun canim.
Hadi insallah... Tutunur minisin.. Canim cok dusunme stres da yapma kendine tamam miEvet. Çok heyecanlıyım
O dediğin en son yapabileceğim şey. Çünkü ben çok kafama takarımHadi insallah... Tutunur minisin.. Canim cok dusunme stres da yapma kendine tamam mi
Bende cok takiyordum. Ama braktim anda rabbim nasip etti insallah seninde yakindrO dediğin en son yapabileceğim şey. Çünkü ben çok kafama takarım