aşılama yaptıranlar....

aysima00

çok şükür kollarımda cennetimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
2.283
1.925
selamun aleykum canlar hayırlı akşamlar.. aşılama hakkında bir kaç sorum olacaktı.. olan arkadaşlara. bende şuan iki kutu gonal f iğne var. bunları başka bi doktora gidip aşılama olarak kullanmak istiyorum. bu şekilde doktorlar kabul eder mi? ayrıca olumlu sonuç alma ihtimali ne kadar.. yardımcı olursanız ççok sevinirim.

aşılama hakkında yardımcı olabilecek kimse yok mu

Kimse cevap yazmamış. aşılama yaptıracağım önümüzdeki ay bende. Bilgi arıyorum ama eğet doktorun tedavisinde o ilaçlar yoksa sizin istediğinizle o ilaçları kullandırmaz

selam canım ?

yok regliyi beklyodum aşılama için gelmedi henüzz
Kızlar merhaba, benim de dün aşılamam oldu... aysima00 canım aşılamanın tutma ihtimali senin ve eşinin durumuna göre değişir zaten çok yüksek tutma oranları da yok... en yüksek tutma ihtimali %20 ama tabii ki Allah ol der ve olur...ben çok heycanlıyım Allah inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklı, eli ayağı düzgün bebekler nasip eder :)

arkadaşlar merhaba bende yenyım gecen mayıs ayında serophene kullandım 2 defa işe yaramadı buarada 3 yıllık evlıyım ve doğru duzgun korunmadık bıle... sonra rahım fılmı ıstedıler ben normal muayene bıle olamıyorum anestezı ıle cektırdım cok sukur temız cıktı sonra bıraktım tedıvyıı 2 ay sonra kımyasal gebelik gecırdım 15 gunlukmus tutunamadı düştü yıne gıtmedım doktora 6 ay gectı başka doktora gıttım klomen kullandık yumurtalar gelıstı ama gebelik olmadı aşılama yaptık hiç umudum yok ama bugun 10. gunum cok sancım oldu böyle bısey yasayıpta tutan varmı umut arıyorum... allah ısteyen herkesın yanında olsun inşallah...

İnşallah tutar canım ... bi gebelik testi yaptır istersen...

Benimde bugün oldu. Allahın izniyle tutar inşallah. Birbirimize haber verelim. Hayırlısıyla bakalım

Canım gebelik tedti yaptın mı? Bizi merakta bırakma inşallah olur hepimizinki haberlerinizi bekliyorum

kızlar daha yaptırmadım bugun 11. günüm pazartesi kan testi yaptır gel dedi doktor pazartesiyi bekliyorum buyuk bı heycanla buarada ilaç verdı onuda kullanıyorum 200mg progestan rabbim hepğımızın yuzunu guldursun inşallah

Ayyyy hadi insallah mutlaka haber ver... Ben catlicam 10 gun nasil gececek bilemiyorummmmm... Yahu bi grup mi kursak acabaaa... Sen nasil gecirdin gunlerini bize de soyle de oyalanalim biraz

Benimde bugün oldu. Allahın izniyle tutar inşallah. Birbirimize haber verelim. Hayırlısıyla bakalım

siz hangi ilacı kullandınız.ben şuan puregon kullanıyorum.önümüzdeki hafta aşılama olcak inş.bide yumurta kaç mm olunca çatlatma vurdular,kaçıncı gününüzdeydiniz.ben de sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…