Aşılama yaptıranlar

biz 3 yıldır deniyorduk olmuyordu 1 senedir falan daha bi üzerine düştük işin. özellere de gittik hiç sorun bulamadılar hsg çektirdim kanallar da açıktı. sorun yok olur elbet dediler. sonra şehir hastanesine gittik eşimle. orda kadın doğum uzmanı baktı sende pcos var dedi nasıl olur dedim benim adetlerim düzenli kilomda yok şaşırdım kaldım. doktor dedi amh yüksekliğinden dolayı yumurtalar büyüyemiyor üzüm dalı gibi kalmış kiste dönmüşler dedi.
aşılamaya sevk ettiler direk
Benim de pco var ve benim de yumurtalar gelişmiyor 7 mm olup çatlıyor o yüzdende çocuk olmuyormuş bakalım inşallah tutar bunda famera kullandık gelişen 2 yumurtam var hayırlısıyla inşallah

Benim de pco var ve benim de yumurtalar gelişmiyor 7 mm olup çatlıyor o yüzdende çocuk olmuyormuş bakalım inşallah tutar bunda famera kullandık gelişen 2 yumurtam var hayırlısıyla inşallah
femera çok güzel büyütüyor içini ferah tut ve bide önerim gerçekten sal kendini kendini zamanın akışına bırak.
acımıyor da zaten

femera çok güzel büyütüyor içini ferah tut ve bide önerim gerçekten sal kendini kendini zamanın akışına bırak.
acımıyor da zaten
Bende kafam dağılsın diye ders çalışıyorum bu aralar düşünmemeye çalışıyorum stres olmasın diye umarım güzel geçer

X