Evet gün aşırı şekilde önerdi zaten aşılama çok basit bir şey yapılan muayenelerden çekilen filmlerden çok çok basit bence hiç birswy hissedilmiyor sadece spekulum takulurken hissettim benAşılama sonrası ilişki önerdi mi peki doktor
Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sürekli dualarimda ben ve benim gibi olanlar çok tşk ederim tekrardan kimin duası tutar bilemeyiz dualarınızı eksik etmeyinEvet 3 gün pehriz diye söylemişlerdi sonrasında gün aşırı öneriyorlar bizim doktorumuz öyle önermiştistres yapmamak en önemlisi ben tuttu mu tutmadı mi diye hiç düşünmedim kendimde belirti hiç aramadım size tavsiyem o süreci strezsiz atlatın zaten öğrendikten sonra da erken ogrendigimiz için kese sonra kalp atışı vs şeyleri beklemek çok zor Allah sağlıkla nasip etsin inşallah size de
Evet buna da çok inanıyorum Allah'a sığınmak. Bende bol bol Meryem suresi dinlemistim evimde sürekli dua etmistim. Allah istedikten sonra her şey olur biz Allah'tan istedikten sonra rabbim kulunu geri cevirmezİnşallah tutar ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle dinlenin ve stres yapmayın Allaha güvenin ol der ve olur yasin okuyun namaz kılın içiniz rahatlar ve stresten uzak durmuş olursunuz
DualarimdasinizAmin inşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sürekli dualarimda ben ve benim gibi olanlar çok tşk ederim tekrardan kimin duası tutar bilemeyiz dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah Allah razı olsun inşallah bir ay sonra buraya aşılamam tuttu diye dönüş yaparım çok tşk ederimİnşallah tutar ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle dinlenin ve stres yapmayın Allaha güvenin ol der ve olur yasin okuyun namaz kılın içiniz rahatlar ve stresten uzak durmuş olursunuz
Bir şeyler erteleniyorsa guzellesecegi için buna çok inanıyorum Rabbim nasip etsinEvet buna da çok inanıyorum Allah'a sığınmak. Bende bol bol Meryem suresi dinlemistim evimde sürekli dua etmistim. Allah istedikten sonra her şey olur biz Allah'tan istedikten sonra rabbim kulunu geri cevirmez
Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı güzel bir evlat olurDualarimdasinizSiz de bana dua edin sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
İnşallah Allah'ım size de nasip etsin 2025 senesine anne olarak girelimBir şeyler erteleniyorsa guzellesecegi için buna çok inanıyorum Rabbim nasip etsin
İnşallah aminnnRabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı güzel bir evlat olur
Amin amin insAllahİnşallah Allah'ım size de nasip etsin 2025 senesine anne olarak girelim
Allah yar ve yardımcınız olsun sizde içinizi ferah tutun Allah'a güvenin hiç kuşku duymayınİnşallah aminnnBu hafta kontrolüm var Allah izin verirse
Merhabalar cipli aşılamayı bende buradan duydum ilk aşılama tecrübem olacak evet doktor gercekten çok büyük etken 2 yıldır gidiyordum ve hiç bir tani koymadı en son aşılamayı ben önerdim ve aşılama doktoruna gittim o direk pco tanısı koydu bana rahim şeklinde sıkıntı yok film çektim tüpler açık çok şükür sadece prolaktin sorunum vardı bir dönem onu da ilaçla yoluna koyduk süreç çok uzayınca benim onerimle aşılamaya karar verdik bazen o kadar zaman kaybı için kendime kızıyorum doktorlar için zaman kaybı sayılmıyor ama her ay yaşadığım hayal kırıklığıni bilmiyorlar tabi. Umarım aşılamam tutar tutmazsa sonraki aşama olarak bunu düşüneceğim çok tşk ederim mikroçip aşılamanın ne farkı var pki kısa bı Bilgi verebilir misin rica etsem birde özel de tek mi var ben şuan devlette aşılama yapıyorum devlette de var mı mikroçip asilamaMerhaba Mavi. Ben de 2 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız oldu. İlk 2 aşılama normal bir aşılama idi. Daha sonda mikroçip aşılama oldum ve ilk denemede başarılı oldu. Mikroçip aşılama diğer aşılamadan farklı. Eğer bu asilamadan haberin yoksa araştırmanı öneririm. Bir de rahim şekil bozukluğu var ise gebe kalmak zor oluyormuş. Kaç yıldır gebelik düşünüyorsn bilmiyorum ama rahim şekline ve tüplerine baktirabilirsn. Bunlar gebe kalmakta etkili. Çünkü bazı doktorların süreci uzattığını düşünüyorum. Çünkü bazı doktorların amacı ilaç aldırmak oluyor. Anlaşmalı oldukları ilaç firmaları oluyor çünkü. Diyeceklerim bu kadar. Umarım faydalı olabilmisimdir.
Evet evet Meryem suresi de çok iyi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınEvet buna da çok inanıyorum Allah'a sığınmak. Bende bol bol Meryem suresi dinlemistim evimde sürekli dua etmistim. Allah istedikten sonra her şey olur biz Allah'tan istedikten sonra rabbim kulunu geri cevirmez
İnşallah bunu sorucam bugün doktoruma Allah hepimizin yardımcısı olsunDevlette mikroçip aşılama yapanı duymadm. Belki yapan vardır bilemiyorum. Fakat şunu söyleyeyim ben de hsg çektirdim. Tüplerim açıktı ama rahim şeklinde bozukluk var demediler. Bozukluk oluğunu başka doktor söyledi. Doktordan doktora fark ediyor. İnşallah ilk aşılamanız başarılı olur.
Sizin sorununuz neydi peki neden olmuyordu birde kaç yıl sonra oldu sizde de pco vr mıydıbenimde 3. aşılamam tuttu. ilk 2 yi çok kafaya takmıştım. 6 aşılama sonrası devlette tüp bebeğe geçecektik. 3. yü de sürece yaklaşmak için yaptırdım. baştan savmaydım hiç düşünmedim aşılamanın ertesi günü kampa gittim ekimin 11 inde o deniz havasının soğuğunda :)
işe koştur koştur gittim merdivenleri koşarak iniyordum falan o kadar umutsuzdum ki bu dedim zaten tutmayacak salla gitsin.
tutmuş meğerse benim minik kuşum şuan 6 haftayı bitiriyoruz. cuma kalp atışını dinlemeye gideceğim. inşallah size de umut olur. :)
Allah sağ Salim kucağınıza da almayı nasip etsinbenimde 3. aşılamam tuttu. ilk 2 yi çok kafaya takmıştım. 6 aşılama sonrası devlette tüp bebeğe geçecektik. 3. yü de sürece yaklaşmak için yaptırdım. baştan savmaydım hiç düşünmedim aşılamanın ertesi günü kampa gittim ekimin 11 inde o deniz havasının soğuğunda :)
işe koştur koştur gittim merdivenleri koşarak iniyordum falan o kadar umutsuzdum ki bu dedim zaten tutmayacak salla gitsin.
tutmuş meğerse benim minik kuşum şuan 6 haftayı bitiriyoruz. cuma kalp atışını dinlemeye gideceğim. inşallah size de umut olur. :)
biz 3 yıldır deniyorduk olmuyordu 1 senedir falan daha bi üzerine düştük işin. özellere de gittik hiç sorun bulamadılar hsg çektirdim kanallar da açıktı. sorun yok olur elbet dediler. sonra şehir hastanesine gittik eşimle. orda kadın doğum uzmanı baktı sende pcos var dedi nasıl olur dedim benim adetlerim düzenli kilomda yok şaşırdım kaldım. doktor dedi amh yüksekliğinden dolayı yumurtalar büyüyemiyor üzüm dalı gibi kalmış kiste dönmüşler dedi.Sizin sorununuz neydi peki neden olmuyordu birde kaç yıl sonra oldu sizde de pco vr mıydı