Aşılama yaptıranlar

mavi390

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
36
7
28
Herkese merhabalar benim gibi olup durumu için araştırma yapan binlerce kişi var biliyorum bu cuma günü ilk aşılamam var tutunması için önerisi olan var mı yada daha önce ilk aşılamada tutan var mı cevaplarınızı merakla bekliyorum

Bol bol dinlenin, strese girmeyin. İyi şanslar :)

Daha 3 gün var ama şimdiden heyecandan ölüyorum tutacak mi tutmayacak mı bir sürü soru

Daha 3 gün var ama şimdiden heyecandan ölüyorum tutacak mi tutmayacak mı bir sürü soru
Mümkün olduğunca bu tür düşüncelerden uzak durmaya çalışın. Biliyorum gerçekten zor bir süreç ama inanın düşündükçe insan daha dibe düşüyor moral olarak. Bu arada özel olarak yapmanızı gerektirecek bir şey yok. Sadece kendinizi çok fazla yormayın,ağır işler yapmayın özellikle ilk günler. Umarım beklediğiniz güzel haberi alırsınız,şansınız bol olsun

Çok tşk ederim duanın gücüne çok inanıyorum birbirimize dua edelim birbirimizi tanımadan dua etmek güzel bir şey

Ben varım . Bol bol kabak çekirdeği ve avakado tüketin sürekli yatmaniza gerek yok bence yoğun olmamak sartiyla günlük hayatınıza devam edin umarım tutar aşılamanız

Ben varım . Bol bol kabak çekirdeği ve avakado tüketin sürekli yatmaniza gerek yok bence yoğun olmamak sartiyla günlük hayatınıza devam edin umarım tutar aşılamanız
İnşallah ya bende çok umutluyum da bakalım nasip artık. Bende az seviyede polistik over var kanda çıkmadı ama ultrasyonda doktor küçük küçük var dedib reglimi falan etkilemiyor düzenli ama doktor çocuğun geç olmasını sağlar dedi 3.5 yıllık evliyiz yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz bakalım inşallah tutar avakado normal de de kullanıyorum ama aşılamadan sonra daha dikkat ederim peki sizin nasıl ilerledi süreç bir sıkıntıniz var mıydı kaçıncı gün testte pozitif gördünüz

Benimde sizin gibi pcos görünümü vardı hiç hamile kalmamıştım doktora gitmeye karar verdim evlilik süremiz 3 seneyi geçmişti bizimde. Aşılama deneyelim dedi doktor femara ve ovitrelle kullandım ilk denemede tuttu çok şükür ben 14.gün sanırım evde test yaptım silik çizgi çıktı 15.gun kan verdim

Benimde doktorum famera başlattı 5 gün kullandım 6. Gün kontrole gittim 15 ve 11 ml iki yumurtam gelişmiş yarın tekrar kontrole gidicem başka yumurta gelişmemişse insallah cuma günü aşılama olacak da bana tek ilaç verdi ovitrelle vermedi o ne için verildi size

Ovitrelle aşılamadan yaklaşık 36 saat önce veriliyor iğne karından yapılıyor yumurta çatlaması için

Ben sadece ilk gün uzandım dinlendim sonrasında gunlyk islerimi yaptım çok yoğun olmamak şartıyla yemek vs yapabilirsiniz ama süpürge falan yapmayın ağır kaldırmayın aşılama sonrası 3.gün duş aldım ben

Ovitrelle aşılamadan yaklaşık 36 saat önce veriliyor iğne karından yapılıyor yumurta çatlaması için
Evet onu verevek o zaman bana da çünkü yumurta sayina göre Çarşamba iğneyi yazicam dedi sizin kaç yumurta gelişmişti birde doktor aşılamadan önce kan istedi mi catlamayi kontrol etmek için kusura bakmayın çok oldu böyle sorular ama kafam o kadar karışık ki hazır buldum sizi sorayim dedim

Bana doktorum aşılama öncesi ilişki yasak dedi sizdede yasakladı mi peki birde sizin yumurtalar kaç ml oldu

Sorun tabi ki bende çok istemiştim danisacagim birileri sürekli bu sitede aşılama konularını okuyordum benim tek yumurta ile aşılama yapıldı en son 19 mm di. Kan falan almadılar Perşembe günü gece 12 de iğneyi vurdum cumartesi öğlen 12 de aşılama yapildı zqten çok kısa sürüyor . 10 gibi hastaneye gittik örnek alındı hazirlandi 12 de idrara sıkışık şekilde yaptılar maksimum 3 dakika sürüyor 15 dk dinlendirip gönderdiler

Çok tşk ederim peki bu famera sizde de sırt ağrısı yaptı mı benim kullandıktan sonraki 2. Gün başladı ve hala bitmedi sırt ağrım

Aşılama sonrası ilişki önerdi mi peki doktor

Bana doktorum aşılama öncesi ilişki yasak dedi sizdede yasakladı mi peki birde sizin yumurtalar kaç ml oldu
Evet 3 gün pehriz diye söylemişlerdi sonrasında gün aşırı öneriyorlar bizim doktorumuz öyle önermişti stres yapmamak en önemlisi ben tuttu mu tutmadı mi diye hiç düşünmedim kendimde belirti hiç aramadım size tavsiyem o süreci strezsiz atlatın zaten öğrendikten sonra da erken ogrendigimiz için kese sonra kalp atışı vs şeyleri beklemek çok zor Allah sağlıkla nasip etsin inşallah size de

İnşallah tutar ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle dinlenin ve stres yapmayın Allaha güvenin ol der ve olur yasin okuyun namaz kılın içiniz rahatlar ve stresten uzak durmuş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…