Tekrardan test yaptım tek çizgi cıktı iğnenin etkisi gecti artık sanırım bugun aşılama günün sayarsak 8.günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrardan test yaptım tek çizgi cıktı iğnenin etkisi gecti artık sanırım bugun aşılama günün sayarsak 8.günüm
Hadi inşallah bidaha görürsün ikinci çizgiyi benimde 6.günüm daha test yapmadım sipariş verdim gelmesini bekliyorum ara ara kasık ağrım biraz da sarı akıntım var o kadarTekrardan test yaptım tek çizgi cıktı iğnenin etkisi gecti artık sanırım bugun aşılama günün sayarsak 8.günüm
Valla cok değişik bir dönem sürekli acaba bir belirtimi var diye kendimi dinliyorum 6.gece akşmı göğüs uclarımda bir agrı vardı tamm kesin dedim belirti diyorum simdi yok gercekten cok zor bir dönemmişHadi inşallah bidaha görürsün ikinci çizgiyi benimde 6.günüm daha test yapmadım sipariş verdim gelmesini bekliyorum ara ara kasık ağrım biraz da sarı akıntım var o kadar
Evet iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah allah gönlümüze göre verirHerkeste farklı oluyo bence belirtiler mesela benim hiç göğüs ucumda falan ağrım yok ama çok takılmamaya çalışıyorum hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen çok insan var sende iyi düşünmeye çalış
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah aramızda 1 gün var bende 29 unda oldumMerhabalar bende 28 Mart salı günü ilk aşılamamı oldum burdan haberleselim insAllah hamile haberleri veriririx birbriimize
Sizde belirti gösteriyor mu acaba yada başka herangi bişeyHayırlı sonuçlar olsun inşallah aramızda 1 gün var bende 29 unda oldum
Merhaba. Ben de sizinle aynı gün oldum bu gün 8 ci günümüz varmı belirti canımMerhabalar bende 28 Mart salı günü ilk aşılamamı oldum burdan haberleselim insAllah hamile haberleri veriririx birbriimize
Ara ara kasık ağrılarım oluyo ağrı gibi de değil batma gibi kısa sürüyo bide akıntım var ama sarı renkli başka da bişey yok iğne etkisi de olabilirSizde belirti gösteriyor mu acaba yada başka herangi bişey
İnşallah hayırlı sonuclar alırız 27martta oldum bendeMerhabalar bende 28 Mart salı günü ilk aşılamamı oldum burdan haberleselim insAllah hamile haberleri veriririx birbriimize
Daha çok erken bence en erken 12.günde sonuç almış çoğu kişiBugun 9.günüm erken gebelik testi yaptım tek çizgi idrarda cıkmaz heralde daha demi bu zamanlarda pozitif cıkan varmı içinizde
Valla insan bekleyemiyorDaha çok erken bence en erken 12.günde sonuç almış çoğu kişi
Senin nasıl gidiyor kacıncı günündesinValla insan bekleyemiyor
Ben 7.günümdeyim bugün. Çatlatma iğnesini geçen hafta pazartesi gece olmuştum salı diye sayarsam bugün 8.günü etkisi geçti mi diye test yaptım tek çizgi kafam karıştı herkeste 10 11 gün sürmüş iğne etkisiSenin nasıl gidiyor kacıncı günündesin
Bende yaptım dün tek cizgiydi bugun yaptım tek çizgi iğnenin etkisi gecti bence artıkBen 7.günümdeyim bugün. Çatlatma iğnesini geçen hafta pazartesi gece olmuştum salı diye sayarsam bugün 8.günü etkisi geçti mi diye test yaptım tek çizgi kafam karıştı herkeste 10 11 gün sürmüş iğne etkisi
Vericem pazar akşamı kan vericem gidip mutlaka haber vericem sende birşey olursa yazİnşallah pozitifi görürüz haber ver mutlaka
Yazarım tabikiVericem pazar akşamı kan vericem gidip mutlaka haber vericem sende birşey olursa yaz