- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
Bir haftam var canım bekliyorum ovulasyon yapıyorum koyulasmadi gebelik testi yaptım yok bu ayda olmadıSen adet bekliyodun galiba oldun mu naptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir haftam var canım bekliyorum ovulasyon yapıyorum koyulasmadi gebelik testi yaptım yok bu ayda olmadıSen adet bekliyodun galiba oldun mu naptın
Daha varmış adet gününe belki olur hamilelik daha erken değil mi test içinBir haftam var canım bekliyorum ovulasyon yapıyorum koyulasmadi gebelik testi yaptım yok bu ayda olmadı
Hayırlısı olsun canım ben daha regl bekliyorumBugün kontrole gittim 3 tane güzel yumurta oluşmuş Çarşamba günü aşılama yapılacak sende bi gelişme var mı Girlkiz
Aaa daha olmadın mı baya geçti sanki senin kist falan olmasın gitseydin bi doktoraHayırlısı olsun canım ben daha regl bekliyorum
Yok canım günümde olurum hep yarın falan olurumAaa daha olmadın mı baya geçti sanki senin kist falan olmasın gitseydin bi doktora
İnşallah hepimizin canımAnladım canım hayırlısı bu ay son olur inşallah
Merhaba, ben de sakaryadayım. Nereye gideceksiniz aşılama için ?Hangi şehirdesin. Ben sakaryadayım İstanbul'a geldim geçen hafta ablamın tüp bebek merkezine ordaki doktor da aşılama olabilir dedi bende denemek istedim ama İstanbul'da yaptırmıcam
Tuttu mu aşılamanız bende cuma günü oldum zaman geçmiyor sanki, 2. Aşılamam bide umudum yok o yüzdenYok canım günümde olurum hep yarın falan olurum
Evet büyük ama doktor iğne attı yinede catlamış dedi inş tutar26 mm büyük değil mi yani genelde 20 21 mm oluyo diye biliyorum tabi herkeste farklı olabilir inşallah döllenir
İnş sizinkide tutar pozitifi görürüzEvet büyük ama doktor iğne attı yinede catlamış dedi inş tutar
İnşallah görürüz ya iğne etkisi geçip geçmedi diye bazıları her gün gebelik testi yapıyormuş ama sen yapıyo musunİnş sizinkide tutar pozitifi görürüz
İşlemden sonra ağrın oldu muİnşallah görürüz ya iğne etkisi geçip geçmedi diye bazıları her gün gebelik testi yapıyormuş ama sen yapıyo musun
Hergünde test yapmak bence anlamsız yanıltır yani sonucta 5 6 günde yeni yerleşiyo onun için sabırsızız hepimiz amaİşlemden sonra ağrın oldu mu