Bekle bence 14.gün ver sonra insan cok üzülüyor 2-3 gün daha bekleSence yarın bende kan versem mi durdum bu kadar beklesem mi
İşte karar veremedimBence pazartesiye kadar sabret 14.günde verirsin garanti olsun ama 2 günde de çok değişir mi sonuç bilemedim
Kacıncı günündü senin 11.gün müİşte karar veremedim
Bekleyeyim o zaman canım adetim gelmezse pazartesi kan veririm sabah hemen. Allahım ramazanla beraber bayram sevinci yaşatsın hepimize inşallahBekle bence 14.gün ver sonra insan cok üzülüyor 2-3 gün daha bekle
Evet aşılama gününden sonra saydım hep 11.gün bugünKacıncı günündü senin 11.gün mü
Amin inşallah ya hep hayal edydm bayramda şu kadarlık olcak diyordum inşallah yinede olumlu olur hepimizinBekleyeyim o zaman canım adetim gelmezse pazartesi kan veririm sabah hemen. Allahım ramazanla beraber bayram sevinci yaşatsın hepimize inşallah
Ben aşılama gününüde sayıyorum 12 diyorum ertesi günden sayarsam benmde 11Evet aşılama gününden sonra saydım hep 11.gün bugün
Evet benimde öyle arkadaşım aynı gün yaptırmışız aşılamamızı her şekilde iğne etkisi bitti vücudumuzda bir de yüzümüz gülse adaklar adadım hep hepsini yapcam tek tekBen aşılama gününüde sayıyorum 12 diyorum ertesi günden sayarsam benmde 11
Valla bizde adadık inşallah yüzümüz güler ben 10.gün kan vermiş oldum erken heralde diyorum pazartesi vercem bende sabah erkenden yine inşallah değişir sonuc allah gönlümüzü kalbimizi görür inşallahEvet benimde öyle arkadaşım aynı gün yaptırmışız aşılamamızı her şekilde iğne etkisi bitti vücudumuzda bir de yüzümüz gülse adaklar adadım hep hepsini yapcam tek tek
Ay hadi inşaallah tüm dualarımız kabul olsunValla bizde adadık inşallah yüzümüz güler ben 10.gün kan vermiş oldum erken heralde diyorum pazartesi vercem bende sabah erkenden yine inşallah değişir sonuc allah gönlümüzü kalbimizi görür inşallah
Bende vericem hemen canımAy hadi inşaallah tüm dualarımız kabul olsunpazartesi gününü iple çekiyoruz o zaman sabah hemen kan verince haber vercem
Bence normal muayenede çok fazla ağrı hissetmiyorsan aşılamada da hissetmezsin canıAnladım canım burda bazıları kanül geçmedi çok acıdı felan şeyler yazmışlar ondan.. gebelik oldu mu peki
canım ben Aksaray’da kalıyorum keşke yakın olsaydıda gitseydimNerde oturuyosun acaba izmir kent hastanesinde bir profösor var namık adı galiba ona giden bi hasta yorum atmıştı bu kan pıhtılaşmasına çözümüm oldu diye okumuştum yakınmısın uzakmı bilmiyorum ama hersey bir ümit işte
İnşallah vardır canım içime güzel şeyler doğdu hayırlısı olsunBence normal muayenede çok fazla ağrı hissetmiyorsan aşılamada da hissetmezsin canı
rahat olBugün aşılama günüyle beraber 11.gün evde yaptığım testte ikinci çizgi varla yok arası o yüzden bilemedim 15.günde kan vericem dua et
Günü yanlış söylemişim 10.gün bugün belki o yüzden bu kadar silik çıkmıştır pazar günü tekrarlamayı düşünüyorum inşallah vardır hepimiz hemen kavuşuruz evlatlarımızaİnşallah vardır canım içime güzel şeyler doğdu hayırlısı olsun
Amin. Canım ay haber alinca yazarmısın merak ettim inş olurGünü yanlış söylemişim 10.gün bugün belki o yüzden bu kadar silik çıkmıştır pazar günü tekrarlamayı düşünüyorum inşallah vardır hepimiz hemen kavuşuruz evlatlarımıza
Haber veririm tabiki zaten kan tahlili yapana kadar da burdayım yazarım hepAmin. Canım ay haber alinca yazarmısın merak ettim inş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?