Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallahAnladım hakkıınızda hayırlısı olsun inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallahAnladım hakkıınızda hayırlısı olsun inşaAllah
Amin amin inşallahİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ,burda yazarsınız hepimiz mutlu oluruz benim daha 5. Günüm ,rabbim anneliği hepimize nasip etsin
Amin inşallah testi yapınca paylaşırım inşallahİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ,burda yazarsınız hepimiz mutlu oluruz benim daha 5. Günüm ,rabbim anneliği hepimize nasip etsin
Amin bende Diyarbakır bahçeci de yaptırmayı düşünüyorum bakalımAmin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
onu bilmiyorum ama hakan bey gerçekten çok iyi ıntegramınız varsa takip edebilirsiniz Diyarbakır’da mı oturuyorsunuzAmin bende Diyarbakır bahçeci de yaptırmayı düşünüyorum bakalım
Hem ultrasonla bakıldı ve vajinal bi şekilde yollandıAşılama esnasında ultrasonla bakildimi yoksa sizede sadece vajinal bı şekilde yollandimi sadece
Bana bakılmadı ultrasonla sadece aşılamaAşılama esnasında ultrasonla bakildimi yoksa sizede sadece vajinal bı şekilde yollandimi sadece
Banada bakilmadiBana bakılmadı ultrasonla sadece aşılama
Aşılama yapılırken bi yandan da ultrason la bakılıyorduBanada bakilmadi
Rabbim hayirlisini nasip etsin canim sonucunu bizede bildir Alllah kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim bugün 11. Günüm cuma test yapıcam inşallah tutmuştur herkesinki ve benimkide 3.aşılamaya takatim yok
Gayet iyi bence benim 15 mm di asilama yapıldı sen iğnelere devam ediyomusunKizlar merhaba benim bugün adetimin 11. Günü aşılama için 2. Kontrolümdü yumurtamin 13mm olduğunu söyledi doktorum sizce nasıl?
Güzel duaların içim allah razı olsun.Amin.Rabbim hayirlisini nasip etsin canim sonucunu bizede bildir Alllah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim bugün 11. Günüm cuma test yapıcam inşallah tutmuştur herkesinki ve benimkide 3.aşılamaya takatim yok
Canım ne yaptın baktın mı sonucunaBenim bugün 11. Günüm cuma test yapıcam inşallah tutmuştur herkesinki ve benimkide 3.aşılamaya takatim yok
Yarın sabah yapıcam testi inşallah 14. GünümCanım ne yaptın baktın mı sonucuna
Ayy çok heyecanlandım hadi hayırlı güzel haber ver bize inşallah bebeğin seninledir sonucu yazarsın buraya canımYarın sabah yapıcam testi inşallah 14. Günüm
Yok Muş'ta oturuyorum teşekkür ederim cvp içinonu bilmiyorum ama hakan bey gerçekten çok iyi ıntegramınız varsa takip edebilirsiniz Diyarbakır’da mı oturuyorsunuz
Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur yarın yazarım buraya da sonucuAyy çok heyecanlandım hadi hayırlı güzel haber ver bize inşallah bebeğin seninledir sonucu yazarsın buraya canım
Hayırlı haberler olsun inşallah bebiş vardirÇok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur yarın yazarım buraya da sonucu