- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.792
- 248
İnsaAllah canim yarin kontrol ben yine haberlerim seni :)dr banada bisey demedi bizimde olmustu dedigin gibi spermde yenilenmis olur diye beklemedik bizde belki ilaclarinda etkisiyle kendiliginden gelir meleklerimiz :) bi sakincasi olacagini dusunmuyorum canim icin rahat olsun
canim bende olmadi bilmiyorumki enfeksiyon olmasin doktoruna anlat istersentoprak-35 canm merhaba birsey soracagim hani bu surecte yumurtladigimiz icin baya akintimiz oluyor yaa ya bu akinti kokuyo yaaa boyle afedersin balik gibi kokuyor rahatsiz oluyorum kokudan sende dr oylemiydi
Canim ben bikere klomen kullanip catlatma ignesi kullanmistim vurdugunun ertesi gunu ve iliski ani inanilmaz agriliydi cok iyi hatirliyorum agridan Hareket edemiyordum maalesef tutmamisti o ay ama bizim sperm sorunumuz vardi bilmiyorduk yani sen umutsuz olma benim durumum ayri.. Dr benimde bu aksam catlatma igneme karar verecek nasipse en son 2 yumurtam vardi bu sefer asilama tabi hersey farkli oncesinde sadece klomen kulmistim bunda igne kullandim.. sende bence strese kapilip vucudu etkileme akisina birak sabret guzel dusun :)
- Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatmaignesindenyumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzelbir şey miağrıların sebebi ne acabatutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun bana bugün agrim hiç yoktu kesilmişti yurukenfalan otururken hiç bir şey yok takı akşam ilişkiye girenekadar ilişki sırasında müthiş ağrı oldunormalde bu kadar olmamıştı ağrı sankikist oluşmuştur gibi acaba tutmadimi liste dönüştü yada döllenme oldu ondanmi bu kadar ağrı ama döllenme olsa bu kadarağrı olmazdı lütfen yardımcıolun
Enfeksiyon vardi dr hap vermisti gecti elhamdulillah zaten asilama ignem ile enfeksiyon ilacina ayni anda basladim acaba enfeksiyonumu atiyo diyorum birde yumurtlama akintimda kahverengi puturlu akintida geliyor dr hersey guzel gidiyor sua. dedi oyuzden bunlari hic sormadim ama bu aksam randevum var yumurtama bakip asilama gununu kararlastiracagiz insaAllah sorar insaAllah bu aksamcanim bende olmadi bilmiyorumki enfeksiyon olmasin doktoruna anlat istersen
iyi tedbirini allmissin canim .sen anlat bence belki hapi degisrtirmesi gerekir hayirlisi olsun insallah :)Enfeksiyon vardi dr hap vermisti gecti elhamdulillah zaten asilama ignem ile enfeksiyon ilacina ayni anda basladim acaba enfeksiyonumu atiyo diyorum birde yumurtlama akintimda kahverengi puturlu akintida geliyor dr hersey guzel gidiyor sua. dedi oyuzden bunlari hic sormadim ama bu aksam randevum var yumurtama bakip asilama gununu kararlastiracagiz insaAllah sorar insaAllah bu aksam
canm merhaba ben 30 nisanda yaptirdim ankaradayim ben ankarada gatadanin doktorlarindan ozel muayenehanesinde yaptirdim 1000 tl doktor aldi 1 tane menapur igne 235 tl 1 tane ovirtelle catlatma ignesi 75 tl verdik serophene ilac 7.5 tl verdik canmKızlarr aşılama surecini anlatirmisiniz biraz ???
Bizde yaptirmak istiyoruz prosedur nedir bilmiyorum Ortalama fiyat ???
Devlet hastaneleri yapiyormu???
Yardimci olursaniz sevinirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?