inş canım bide ben salaten tüncina diye bi dua var onu tavsiye ettiler onu okudum çevrende de söyle sana okusunlar.hiç kafana takma tüp bebek hele son derece kesin çözümEsime de certixle krlimon verdi evet hergun keciboynuzu verim ben canim yaaa insaAllah bende hayirlisiyla hamis kalirim muhakkak haberlicem seni :)
Sagol canim kayinvalidem Allah razi olsun bana okudu kuran i ikikez hatim etti Allah razi olsun bende okuyum bu surecte Allah razi olsun bilgilendirdigin icininş canım bide ben salaten tüncina diye bi dua var onu tavsiye ettiler onu okudum çevrende de söyle sana okusunlar.hiç kafana takma tüp bebek hele son derece kesin çözüm
rica ederim doktor gibi oldum bende :)yine sorun olursa yaz.Sagol canim kayinvalidem Allah razi olsun bana okudu kuran i ikikez hatim etti Allah razi olsun bende okuyum bu surecte Allah razi olsun bilgilendirdigin icin
ben izmirdeyim canımİnsaAllah xanim bende basladim bugun hakkimizda hayirlisi :) sen nerde yaptiriyorsun istanbuldamisin
Mrb canım benimde pazartesi aşılama :) hakkımızda hayırlısı artık...bende bugün tekrar dr gittim yarın çatlatma iğnemi vurulacağım pazartesi aşılama olacak hayırlısı bakalım
Bende istanbulMrb canım benimde pazartesi aşılama :) hakkımızda hayırlısı artık...
hadi hayırlısı ilk aşılaman mı benim ilk olacak bu sebeple tedirginim biraz nasıl olacak falan.pazartesi saat 13 de bu gece birde çatlatma iğnemi vurulacağımMrb canım benimde pazartesi aşılama :) hakkımızda hayırlısı artık...
Arkadaşım çok basit bi işlem. Sonrasında ki iki gün dikkat et sadece. Sonra on iki gün bekleyeceksin ve inş güzel haberler ini alırız seninde.hadi hayırlısı ilk aşılaman mı benim ilk olacak bu sebeple tedirginim biraz nasıl olacak falan.pazartesi saat 13 de bu gece birde çatlatma iğnemi vurulacağım
çoook tesekkürler rahatlattın beniArkadaşım çok basit bi işlem. Sonrasında ki iki gün dikkat et sadece. Sonra on iki gün bekleyeceksin ve inş güzel haberler ini alırız seninde.
evet canim ilk benimde saat 9da sperm islemleri baslayacak 3 saatte bitiyomus sonra asilama ayni saatlerde olacagiz muhtemelen bu heyecanimi nasil yenecegim bilmiyorum bende,Rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallahhadi hayırlısı ilk aşılaman mı benim ilk olacak bu sebeple tedirginim biraz nasıl olacak falan.pazartesi saat 13 de bu gece birde çatlatma iğnemi vurulacağım
yazarim tabi canimBende istanbulay hadi hayirlisi olsun bana carsamba gel bi bakalim dedi p.tesi neler yapti dr yaz muhakkal olur mu merak ediyorum :)
amin canim benim insallah ..Rabbim hayirlisiyla guzel sonuclar almani nasip etsin insaAllah.. Dr bana carsamba gel bakalim yumurtana dedi yani ignenin 6.gunu.. Sen kacinci gunu gittin kac yumurtan olmustu nasil yapti asilamayi dinlen dedimi cok merak ediyorum hemen anlat lutfen :)toprak-35
Demekki carsamba asilama yok sadece yumurtamin buyukulugune bakicak.. Bana klomen degilde igne verdi gobekten hergun kendim vuruyorum folik asitle aspirin de verdi bana bakalim hayirlisi artik bende seni haberlicem insaAllah hakkimizda hayirlisi :)amin canim benim insallah ..
adetin 3.gunu klomen verdi 8.gun bir yumurtam olmustu 5.77mm sonra 12gunu gittim yine 1yumurtaydi 19.mm olmus estrofem ve catlatma ignesi verdi cumartesi aksam oldum ignemi bugunde asilama oldu iste :) 2gun dikkat dedi sadece carsamba cuma ve pazar mutlaka iliski olsun dedi birde.folik asitte kullandim bu haplarla beraber sende kullan mutlaka canim
hayirlisi artik hakkimizda..
evet once yumurta takibi yapicaktir ona gore gununu belirler olursun asilamani canim .guzel haberlerini bekliyorum artikDemekki carsamba asilama yok sadece yumurtamin buyukulugune bakicak.. Bana klomen degilde igne verdi gobekten hergun kendim vuruyorum folik asitle aspirin de verdi bana bakalim hayirlisi artik bende seni haberlicem insaAllah hakkimizda hayirlisi :)
insallah canim :)güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar
Canim sana birsey sorcam bugub dr a gittim yumurtanin capi 13 cuma bidaha gel dedi igneye devam dedi bu surede esimle iliskiye girebilirim dime dr bisey demedi ben asilamaya kadar hemde sperm yenilenmis olur dedim afedersin bu aksam iliski oldu sakincasi yok dime muhtemelen pazar gunu nasipse asilama.insallah canim :)
dr banada bisey demedi bizimde olmustu dedigin gibi spermde yenilenmis olur diye beklemedik bizde belki ilaclarinda etkisiyle kendiliginden gelir meleklerimiz :) bi sakincasi olacagini dusunmuyorum canim icin rahat olsunCanim sana birsey sorcam bugub dr a gittim yumurtanin capi 13 cuma bidaha gel dedi igneye devam dedi bu surede esimle iliskiye girebilirim dime dr bisey demedi ben asilamaya kadar hemde sperm yenilenmis olur dedim afedersin bu aksam iliski oldu sakincasi yok dime muhtemelen pazar gunu nasipse asilama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?