Aşılama Aşılama yaptıranlar/yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu dozu neye göre veriyor lar peki Can'ım
Tam bilmiyorum tabi ama benim hormon değerlerimde bir sorun yoktu ve onunla ilgili olabilir diye düşünüyorum, tek yumurta büyütmeyi hedefliyorken verdikleri max. doz bu diye biliyorum eğer daha yüksek doz verirlerse birden fazla yumurta aynı anda gelişiyor(tüp bebek için olan yumurta geliştirme işleminde iğneler 225 ile yapılıyormuş) ve bu durum aşılama için uygun bir şey değil. Eğer daha düşük bir doz kullanılıyorsa FSH zaten normalden yüksek olabilir yada benim FSH hormonum daha düşük olabilir, açıkçası bunlar benim tahminlerim. Seni yanıltmasın yani.

Se

Sende durum ne canim tuttu mu? Insallah olumludur.

Bu gün idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm:) yarın kan tahliline gideceğim.. umarım herşey yolunda gider :) Allah isteyen herkese nasip etsin. Defalarca gidip gelip çubuğa bakıyorum:)
Çok sevindim canım Bugün eminim çok mutlu ve heyecanlısındır. Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin. Aşılamanın kaçıncı günü yaptın idrar testini? Ve hiç belirtin oldu mu?

Se

Sende durum ne canim tuttu mu? Insallah olumludur.
Tuttu galiba:) çift çiz
canım bu gün 19. Gûnûmdû. Aslın dr 14. Gün yap dedi ama korktum yapamadım:) adet günüm de çok ağrım oldu oturdum salya sümük ağladım. Yine olmadı diye..ha geldi ha gelecek derken biley yok. Gögüslerim ağrıdı bir de sarımtrak akıntı.. başka bişey olmadı.. hala ara ara adet sancısı gibi kramplarım oluyor...

İyi sabredebilmişsin canım, ben dayanamayıp testlere yüklenirdim :) en iyisi yapmışsın testi erken yapmamakla. Göğüs ağrın ve akıntın kaçıncı gün başladı hatırlıyor musun?

İyi sabredebilmişsin canım, ben dayanamayıp testlere yüklenirdim :) en iyisi yapmışsın testi erken yapmamakla. Göğüs ağrın ve akıntın kaçıncı gün başladı hatırlıyor musun?
Aşılamadan sonra akıntım başladı.. yoğun olmamakla beraber devam ediyor. Gögüs ağrım son 1 haftadır kendini hissettiriyor..ama adet belirtileriyle birebir.. ayırtetmek çok zor.. son iki gündür de ateşim yüksek bu gün 38 dereceye çıktı..üstüne görme dedikleri durumu da yaşamadım. Mide bulantısı , dil de değişik tat yok efendim ayılma bayılma hiç bişey olmadı

Teşekkürler canım cevapların için, umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı bir bebişin olur inşallah

Hayırlı olsun tebrik ederim. sen aşılamadan sonra kaçıncı güm idrarda öğrenmiştin?

Bebeğimi kaybettim.. çok üzgünüm.. Allahım kimseye yaşatmasın...

Canım çok geçmiş olsun üzülme herşey bizim için allahım ne derse o Nasıl oldu peki
Herşey yolundaydı.. birden regli gibi ağrı ve kahve lekelenme başladı... arkasından kanama. Beta hcg baktık değer 96.45 lerde kalmış gelişme durmuş. Düşük başlamış dedi doktor... sağlıksız bir gebelikmiş ondan son buldu dedi..ilk defa bu kadar yaklaşmıştım. Bu seferde arefeyi görüp, bayramı göremedik. Aşılama tutmayıca üzülüyoruz ya asıl tutup da kaybedince insan yıkılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…