Özelde mi yaptırdınız bende bugün aşılama oldumArkadaşlar ben daha önce yumurtlama tedavisi gördüm 3 kez klomen çatlama iğnesi başarısız oldum ve aşılama yaptırmaya karar verdim 24 Mayıs günü aşılama yapıldı şimdi beklemedeyim meraklıyım ama stresli değilim aynı süreci yaşayanlardan destek bekliyorum nasıl geçti süreciniz olumlu sonuç aldınız mı aldıysanız kaçıncı aşılamada benim 7. Günüm kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrılarım var adet ağrısı gibi başka bir sorunum yok mikroçipli aşılama denedik umarım güzel sonuçlar alırım bana dua edin lütfen
Evet İstanbul'da özel hastanede yaptırdım sen nerede yaptırdın umarım güzel haberler alırızÖzelde mi yaptırdınız bende bugün aşılama oldum
Amin inşallah konya şehir hastanesiEvet İstanbul'da özel hastanede yaptırdım sen nerede yaptırdın umarım güzel haberler alırız
Benimde 3.deneme inşallah olumlu olur bu kezBen yaptırdım sonuç negatif inşallah senin pozitif çıkar
İnşallah canım benimBenimde 3.deneme inşallah olumlu olur bu kez
Benimde göğüsümde çok hassasiyet var ara ara gelen kasık ağrıları da cabasıBende 22 Mayıs'ta yaptırdım şuan beklemedeyim hafif göğüs hassasiyeti disinda belirtim yok inşallah olumlu sonuçlar alırız
İnşallah rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahBenimde 3.deneme inşallah olumlu olur bu kez
Rabbim isteyen herkese hayırlsıyla nasip etsin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasınBen yaptırdım sonuç negatif inşallah senin pozitif çıkar
İnşallah kuzumBende 22 Mayıs'ta yaptırdım şuan beklemedeyim hafif göğüs hassasiyeti disinda belirtim yok inşallah olumlu sonuçlar alırız
Amin inşallah kaçıncı gün seninRabbim isteyen herkese hayırlsıyla nasip etsin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Tam aynı belirtiler bu sabah evde gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldümBenimde göğüsümde çok hassasiyet var ara ara gelen kasık ağrıları da cabası
Kaçıncı günTam aynı belirtiler bu sabah evde gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm
Aşılamanın 11. Günü bitti bugünAmin inşallah kaçıncı gün senin
Evet idrarda ve büyük tuvalette fazlasını vücut atıyorHanımlar sorması ayıp olmazsa büyük abdest yaparken progestan fitil beyaz beyaz geliyor vajinadan sizde de öyle oluyormu normal mi bu
normal ama fitili ne için vermiştiHanımlar sorması ayıp olmazsa büyük abdest yaparken progestan fitil beyaz beyaz geliyor vajinadan sizde de öyle oluyormu normal mi bu
yaaa inşallah pozitif sonuç görürsünüz haber verin lütfenArkadaşlar ben daha önce yumurtlama tedavisi gördüm 3 kez klomen çatlama iğnesi başarısız oldum ve aşılama yaptırmaya karar verdim 24 Mayıs günü aşılama yapıldı şimdi beklemedeyim meraklıyım ama stresli değilim aynı süreci yaşayanlardan destek bekliyorum nasıl geçti süreciniz olumlu sonuç aldınız mı aldıysanız kaçıncı aşılamada benim 7. Günüm kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrılarım var adet ağrısı gibi başka bir sorunum yok mikroçipli aşılama denedik umarım güzel sonuçlar alırım bana dua edin lütfen