Aşılama aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özgürce bir atasözü var gülerim oynarım oynaşım aklımda bende o misal hep aklimda teşekkürler

Canını hiç sıkma. Ben ilk aşılamamı mayıs ayında yaptırdım. Dr hiç bir sakınca yok dedi.Fazla ayakta durmamaya çalıştım. Ama sen progestanı neden kullanıyosun anlamadım. Bildiğim kadarıyla hamilelik oluştuktan sonra bebeğin düşmesinin engellemek için değil mi* benim eski drum öyle vermişti. Şimdiki de vermedi

ne amaçla verdi biliyor musun kafam karıştı şimdi .

ne amaçla verdi biliyor musun kafam karıştı şimdi .

ya ben iki düşük yaptım bana o amaçla verdi doktorum ama aşılama yapılanlara veriliyo sanırım ama sen doktoruna danış belki senin progestana ihtiyacın yoktur hormon testine göre

eylülcüğüm çok streslendim. kusura bakma. Benim eski drum düşüğü engellemek için veriyoruz demişti de onun için sordum

merhaba eylül 1782 aynı ilaçları bende kullanıyorum sen aşılamanın kaçıncı günündesin belirti varmı

mimoş eylülle ben aynı gün yaptırmışız aşılamayı

eylülcüğüm çok streslendim. kusura bakma. Benim eski drum düşüğü engellemek için veriyoruz demişti de onun için sordum

evet o amaçla veriliyo diye biliyorum bende ama sen stres yapma doktoruna sor bence

benim ilk aşılamam ilk haftasındayım belrtileri merak adiyorum bizde problem yok

eylül sıkıntı derken kasıklarında belinde ağrı var mı diye sordum ya da başka bir sıkıntı ben de hiç bir sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…