merhaba mimoş aşılamanın 13.günündeyim ama inan kafam karmakarışık hiç bişey hissetmiyorum bi diyorum belim ağrıyo adetim olacak bide diyorum olmaz herhalde hakkımızda hayırlısı cuma günü belli olacak .senin kaçıncı aşılama sende belirti varmı
evet psikolojik şeyler bendede oluyo ama ben bu ay geçen aylara göre daha rahatım geçen aylarda midem bulanıyodu sık idrara çıkıyodum falan yani psikolojik olarak kendimi hamile hissediyodum
ben 2002de yaptırdığım aşılamada olmaz diye düşünmüştüm. Çok rahattım. drda yüzde yirmi ihtimal diyince olmaz diye düşündüm. ama oldu. Şimdi ise yaşanmış bir örnek olunca rahat olamıyor hep kafamı takıyorum
idrar testli pek güvenilir deil yani onlar adet geçmeden tam sonuç vermiyo ancak kan testinde belli olur kesin olarark oda 12. günden sonra diye biliyorum
dildacım eltimden biliyorum adet gelmeden tahliller dogru sonuç vermezmiş adetini birkaçgün geçmesi gerekiyormuş tahlilin dogru çıkması için ayrıca doktorum kan testi yaptırarak sonucu kesin almamı tenbih etti pratik tahlillere fazla güvenme
eylül inşallah cuma gideceğiz. Aksi gibi Sinopta eşimin memleketindeyiz. Aksi diyorum çünkü ilçesindeyiz ve Sinop buraya50 km. Cuma günü Sinopa gideceğiz.