Aşılama aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar umarım üçümüünde olur şans biraz az aşılamda ama

merhaba eylül 1782 aynı ilaçları bende kullanıyorum sen aşılamanın kaçıncı günündesin belirti varmı

merhaba mimoş aşılamanın 13.günündeyim ama inan kafam karmakarışık hiç bişey hissetmiyorum bi diyorum belim ağrıyo adetim olacak bide diyorum olmaz herhalde hakkımızda hayırlısı cuma günü belli olacak .senin kaçıncı aşılama sende belirti varmı

inşallah güzel haberler alırız Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

benim birinci aşılamam yarın 7.gün sol kasıgımda agrı var snki bişi atıyor psikolojikde olabilir

üzülme mimoşcum geçen hafta bana da öyle bir sancı girmişti sonra geçti

benim ve eşimin tüm testleri normal ama hamile kalmayı beceremedim 5 yıldır

evet psikolojik şeyler bendede oluyo ama ben bu ay geçen aylara göre daha rahatım geçen aylarda midem bulanıyodu sık idrara çıkıyodum falan yani psikolojik olarak kendimi hamile hissediyodum

ben 2002de yaptırdığım aşılamada olmaz diye düşünmüştüm. Çok rahattım. drda yüzde yirmi ihtimal diyince olmaz diye düşündüm. ama oldu. Şimdi ise yaşanmış bir örnek olunca rahat olamıyor hep kafamı takıyorum

keşke bugün tahlil yapmasaydım çok üzülüyorum.Acaba yanlış olasılığı olur mu bir bilginiz varmı arkadaşlar

idrar testli pek güvenilir deil yani onlar adet geçmeden tam sonuç vermiyo ancak kan testinde belli olur kesin olarark oda 12. günden sonra diye biliyorum

dildacım eltimden biliyorum adet gelmeden tahliller dogru sonuç vermezmiş adetini birkaçgün geçmesi gerekiyormuş tahlilin dogru çıkması için ayrıca doktorum kan testi yaptırarak sonucu kesin almamı tenbih etti pratik tahlillere fazla güvenme

eylül inşallah cuma gideceğiz. Aksi gibi Sinopta eşimin memleketindeyiz. Aksi diyorum çünkü ilçesindeyiz ve Sinop buraya50 km. Cuma günü Sinopa gideceğiz.

X