Aşılama aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
banada yardımcı olursan çok sevinirim canım ya....eşimin sperm hareketliliği az sperm sayısıda düşük varikosel ameliyatı oldu şubat ayında.geçen ay spermiogramda düzelme çok az çıktı.bizde ilk aşılamamızı geçen ay denedik.maalesef sonuç negatif.şimdi ikinci aşılamama start verdim ara vermeden.bu ay yani önümüzdeki hafta ikinci aşılamamda yapılacak.çok korkuyorum inşallah bu sefer tutar.acıbadem in en iyi doktorlarından birisi bulunduğum şehirdeki özel bir hastaneye geldi başhekim olarak.onagidiyorum doktorum çok iyi ama çok korkuyorum.bana doğal olarak önerebileceğin birşeyler varmı cnm.tşk ler...

banada yardımcı olursan çok sevinirim canım ya....eşimin sperm hareketliliği az sperm sayısıda düşük varikosel ameliyatı oldu şubat ayında.geçen ay spermiogramda düzelme çok az çıktı.bizde ilk aşılamamızı geçen ay denedik.maalesef sonuç negatif.şimdi ikinci aşılamama start verdim ara vermeden.bu ay yani önümüzdeki hafta ikinci aşılamamda yapılacak.çok korkuyorum inşallah bu sefer tutar.acıbadem in en iyi doktorlarından birisi bulunduğum şehirdeki özel bir hastaneye geldi başhekim olarak.onagidiyorum doktorum çok iyi ama çok korkuyorum.bana doğal olarak önerebileceğin birşeyler varmı cnm.tşk ler...

Sevgili CANO77 benim eşimde geçen sene amaliyat olmuştu.Fakat hiçbir degişiklik olmadı.Ama allah verecek olduktan sonra veriyor.Bende aşılama yaptıracaktım ama gerek kalmadı.5 yıllık tedaviden sonra kendiliğinden oldu.Tamda tedaviye ara verince.İnşallah seninde olur.Allah isteyen herkeze versin.

arkadaşlar ben de mr sonucumu aldım
iki tane 2 ve 2,5 cm çukulata kisti varmış ancak gebeliğe engel değilmiş

3 kere aşılama yapılacakmış; tutmazsa laparaskopi ile bunlar alınacakmış

anlıyacağınız kızlar 4 ay sonunda 1. aşılama için start verdik, adetimi bekliyorum bakalım yumurta takibi nasıl olacak.

inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlar verir....

mrb kızlar bende 3 aralıkta aşılama yaptıranlardanım ilk aşılamam
ama ben çok salak durumdayım bu aşılama işi normal her ya beklemeye benziyo inanın tahlil için verilen gün gitmek istemiyorum tam bayrama yakın tarih morel bozukluğu içinde girmek fena olacak ......offffffff allahım herekse nasip etsin hayırlı bir evlat

ben deaynen bekeyenlerdenim 29kasımda yaptırdım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum yapsam mı acaba

bu arda benimde ilk aşıamam kasıklarımda hep ağrı var belimede vuran bi ağrı üstelik göğüs ağrımda var özellikle sol göğsümde şişlik ve ağrı

ben deaynen bekeyenlerdenim 29kasımda yaptırdım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum yapsam mı acaba

sakin olun arkadaşlar asla heycan yapmayın bende 2 kasımda yaptırmıştım test günü yaklaşırken ağlama krizlerine yakalanmıştım ve nihayet test gününden 3 gün önce kanamam geldi sebebi aşırı stres ve heycan meğerse tutmuş benim aşılamam ama ben nasıl başardıysam düşük yapmışım çok üzüldüm lütfen sakin olun aşılama yaptıran arkadaşlar bu ay ikinci denemem olacak hepimiz için hayırlısı olsun

bu arda benimde ilk aşıamam kasıklarımda hep ağrı var belimede vuran bi ağrı üstelik göğüs ağrımda var özellikle sol göğsümde şişlik ve ağrı

cnm sen benden 3 gün öndesin dilerim tutmuştur

cnm benimde ilk aşılamam tecrübeli olanlardan duydum normalmiş bu kasık ağrısı benimde var kasık ağrım belin dün çok ağrıdı ama bugün yok göğüsler şiş ve acıyo olabliyormuş cnm .....

ama daha önce aşılama yaptırıp bebeşleri olanlar bize yazabilrlerse seviniriz neler yaşadıkalrını

belirtiler aynı bendede vardı lütfen sakin ol kesin tutmuştur seninki. idrar sıklığı da olur gayet sakin ol başka şeyler düşün tutdumu yoksa tutmadımı diye asla düşünme stres en büyük etkenmiş.

belirtiler aynı bendede vardı lütfen sakin ol kesin tutmuştur seninki. idrar sıklığı da olur gayet sakin ol başka şeyler düşün tutdumu yoksa tutmadımı diye asla düşünme stres en büyük etkenmiş.

cnm bendede kasık ağrısı oluyo göğüslerim acıyo ve ben daha yeniyim 3 aralıkta yaptırdım akıntım var idrarımda sarı renkte ama aşılama yaptıran tüm bayanda bu belirti oluyormuşş benim karnımda şişiyoo

arkadaşlar aşılama olduktan sonra eğerki döllenme meydana geldiyse 7. gün sonunda rahime tutunur ve gebelik hormonu olan bhcg 7. günden sonra salgılanmaya başlar ki gebelikle igili belirtiler sonrasında çıkmaya başlar o zamana kadar ki bütün şikayetleriniz kullandığınız hormon ilaçlarının ve aşılamanın meydan getirdiği etkilerdir. hele kullanmış olduğunuz çatlatma iğnesi bhcg içerikli olduğundan göğüslerinizin şişmesi sızlaması çooookkkk normaldir.
hiç bişeyi kafanıza takmamaya çalışın rahat olun allaha dayanın ve bol bol dua edin... allah bu bekleme sürecinde hepinizin yardımcısı olsun.....

arkadaşlar aşılama olduktan sonra eğerki döllenme meydana geldiyse 7. gün sonunda rahime tutunur ve gebelik hormonu olan bhcg 7. günden sonra salgılanmaya başlar ki gebelikle igili belirtiler sonrasında çıkmaya başlar o zamana kadar ki bütün şikayetleriniz kullandığınız hormon ilaçlarının ve aşılamanın meydan getirdiği etkilerdir. hele kullanmış olduğunuz çatlatma iğnesi bhcg içerikli olduğundan göğüslerinizin şişmesi sızlaması çooookkkk normaldir.
hiç bişeyi kafanıza takmamaya çalışın rahat olun allaha dayanın ve bol bol dua edin... allah bu bekleme sürecinde hepinizin yardımcısı olsun.....

cnm günaydınn ne güsel yazmışsın evet ben karar verdim dinlemeyecem
kuzucuğum gelecekse ne olursa olsun gelir biliyorum rabbim yollayacak can verecek zamnıysa annesine gelecek oo

cnm ben aşılama olduğum günüdemi sayacam tahlil için yoksa o gün ekisikmi yani 3 aralıkda oldum 17 aralık sabahımı yoksa 18 aralık sabahımı yaptırayım

dırım kızı aşılama olduğun günden itibaren sayacaksın canım ama çok merak ediyorsan 12. günde de öğrenebilirsin...
hadiii rahatla biraz... her ne sonuç alırsan al unutma ki senin hakkında hayırlı olan sonuç o olacak. güzel haberlerinin takipçisiyim canım

Merhaba kizlar,

Ben burda yeniyim. Hangi kiliniklere gidiyorsunuz? Ben su an Fertijin klinigine gitmeyi dusunuyorum. Fertijin hakkinda bir bilginiz varmi acaba?

Aranizda Lenfosit Asisi yaptiranlar varmi?

Hadi hepinize Allah Yardimci olsun!!!

Tweet x

Merhaba kizlar,

Ben burda yeniyim. Hangi kiliniklere gidiyorsunuz? Ben su an Fertijin klinigine gitmeyi dusunuyorum. Fertijin hakkinda bir bilginiz varmi acaba?

Aranizda Lenfosit Asisi yaptiranlar varmi?

Hadi hepinize Allah Yardimci olsun!!!

Tweet x

Tweet hoşgeldin ama ben senin dediğin şeyleri daha önce hiç duymadım arkadaşım.Nedir bu klinik nedir bu aşı,inan bilmiyorum ne işe yarar bunlar ayıp olmazsa sorabilirmiyim?

Merhaba Darkinlife

Benim problemim bagisiklik sistemimdeymis. Yani hamile kalinca vucudum gebeligi atiyor cunku esimle benim DNA'miz biraz yakin. Akrabaligimiz yok ama tesadufen boyle ... Bunun icin yardimci olabilen bir asi var. Esinden kan alip, beyaz kani ayirdiktan sonra kadinin koluna asilandirilir ... ve bebegi korubilme sansi artiyor ... bunun Adi Lenfosit Asi.

Bunu ben burda 1 kere yaptirdim ama Turkiyede daha iyi yapiyorlar diye dusundum.

Tweets x

bende aşılama yaptırdım tutmadı nasip değilmiş bu ay tekrar başlayacağız bilmiyordum 15 günden sonra bakıldığını adetim geçince ümitlenmistim

15 gün demişti bana doktor ben kanda baktırdım çıkmadı 15 gün bekleyin arkadaslar allah yardıımcınız olsun

X