• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yaptıracaklar ve aşılama olanlar tecrübelerimizi belirtileri paylaşıp birbirimize bilgi verip beraber bekleyelim mi

bana da 3ten sonrasını yapmıyorum dedi. doğal yolla da iğneyle denedim fakat oluşmadı gebelik hiç
sanırım o yüzden yaptı. ama tabi biri bile tutacağı kesin değil
Hayırlısı ben ilişki günlerini değerlendirdim ama dinlenemedim benim aşılamanın tutacağını sanmıyorum çalışıyorum ben tam ben rapor alacakken biri covid olduğu için ben alamadım malesef 😒çok üzgünüm bundan dolayı keşkelere bığdum kendimi keşke aşılama günü öncesinden alsaydım raporu diye

Hayırlısı ben ilişki günlerini değerlendirdim ama dinlenemedim benim aşılamanın tutacağını sanmıyorum çalışıyorum ben tam ben rapor alacakken biri covid olduğu için ben alamadım malesef 😒çok üzgünüm bundan dolayı keşkelere bığdum kendimi keşke aşılama günü öncesinden alsaydım raporu diye
bende 2 buçuk yıldır uğraşıyorum, pozitifi görsem ne yaparım hiç bilmiyorum herhalde o an.. sende hiç öyle olumsuz düşünme, inan tutacaksa dinlenmeye bakmıyor bile ne insanlar var her işini yapıyor, hopluyor, zıplıyor da bebek tutunuyor, bu dünyaya bir ruh gelecekse biz bahane ve vesileyiz sadece. belki çalıştığın için kafanı işe vermek bile sende olumlu etki bırakmış olabilir. ben evdeyim ve devamlı kendimi dinleyeceğim eminim.

bende 2 buçuk yıldır uğraşıyorum, pozitifi görsem ne yaparım hiç bilmiyorum herhalde o an.. sende hiç öyle olumsuz düşünme, inan tutacaksa dinlenmeye bakmıyor bile ne insanlar var her işini yapıyor, hopluyor, zıplıyor da bebek tutunuyor, bu dünyaya bir ruh gelecekse biz bahane ve vesileyiz sadece. belki çalıştığın için kafanı işe vermek bile sende olumlu etki bırakmış olabilir. ben evdeyim ve devamlı kendimi dinleyeceğim eminim.
Çok da üzülmemek kazım 2. Aşılama da şans daha da artıyormuş diye duydum bakalım en azından çatlıyor artık önceden benim çatlamıyodu iğneye rağmen bu 2 aydır çatlıyo inşallah döllenme de olur sende başka şeylerle uğraş el işi gibi mesela patik ör kafanı dağıtacak şeyler yap hepimiz istiyoruz ama olmayınca olmuyo eşim bile gitmiş macun almış eczaneden kendine halbuki böyle şeylerde zaten ben kendim ısrarcı olmam böyle yapıyo negatif görmekten korkuyorum bende üzülüyorum eşimde üzülüyor hiç bi sıkıntı yokken olmaması daha çok üzüyo

Çok da üzülmemek kazım 2. Aşılama da şans daha da artıyormuş diye duydum bakalım en azından çatlıyor artık önceden benim çatlamıyodu iğneye rağmen bu 2 aydır çatlıyo inşallah döllenme de olur sende başka şeylerle uğraş el işi gibi mesela patik ör kafanı dağıtacak şeyler yap hepimiz istiyoruz ama olmayınca olmuyo eşim bile gitmiş macun almış eczaneden kendine halbuki böyle şeylerde zaten ben kendim ısrarcı olmam böyle yapıyo negatif görmekten korkuyorum bende üzülüyorum eşimde üzülüyor hiç bi sıkıntı yokken olmaması daha çok üzüyo
Benim de rahim temiz, yumurtalar da fazla, büyüyor da. Bir ara prolaktin yükseldi bir kaç ay ilaç kullandım, şimdi o da iyi, prolaktinden dolayı adetlerim düzensizleşmişti. genel olarak olmayacak bir sorun da yok. Ama haplar, iğneler uğraştık olmadı, kendiliğinden bekledik olmadı. Bu ay başladığımız gibi aşılama dedi, bakalım kısmet olmazsa iki aşılama daha ve sonrası tüp bebekmiş zaten.

Hafif hafif oluyo ama ben umutlu değilim ben yeterince dinlenemedim çalışıyorum ve bi arkadaş raporlu olunca ben de alamadım rapor😔 bu aşılamanın tutacağını pek sanmıyorum ana nasip
Valla bende ilk gün yattım bi o gün bile yemek çamaşır iş yaptım ara ara yattım olduğum günden beri sancım var ama geziyorum rabbim ne derse o olur 🤲

Benim de rahim temiz, yumurtalar da fazla, büyüyor da. Bir ara prolaktin yükseldi bir kaç ay ilaç kullandım, şimdi o da iyi, prolaktinden dolayı adetlerim düzensizleşmişti. genel olarak olmayacak bir sorun da yok. Ama haplar, iğneler uğraştık olmadı, kendiliğinden bekledik olmadı. Bu ay başladığımız gibi aşılama dedi, bakalım kısmet olmazsa iki aşılama daha ve sonrası tüp bebekmiş zaten.
Benimde aynı aynı gidiyoruz nasip diyelim yapcak bi şey yok canım 3 aşılama deniyorlar sonra tüp bebek geçiyorlar benim doktor öyle dedi

Kızlar benim de aşılama sonrası 6. Günüm kasık ağrısı vs hiç ağrım yok 😔 sadece iki gündür midem ağrıyo o da strestendir

Kızlar bende bu ay femera ve ek iğne ile yumurtaları büyüttüm dün dün doktor 3 yumurtan oluşmuş dedi 16,17,19 mm 3 gün içinde ovulasyon olur dedi çatlatma iğnesi vermedi. Bugun sabah yapışkan akıntım vardı sanırım çatladı 2 gündürde değerlendiriyoruz. Salı da değerlendirip duphaston a başlıcam. Ben aşılama yaptırmadım doğal denemek istedik. İnşallah hepimizin bebekleri tutunur 🙏🏼

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Bu arada ben 10. Gün dayanamayıp kan veririm diyorum ama bu kadar belirtisiz de artık test yaptırmak da istemiyorum bari azcık göğüslerim acısa 😂
Bu hiç belli olmuyo biliyo musun çok acayip ama ablamın hiç belirtisiz öğrenmiştik sadece adeti gecikince anladık bazıları burda 10. Gün öğrenmiş ama tabi yine 14. Günde test yapmışlar

Ya kızlar ben grip oldum iki gündür covid testim negatif aşılama da oldum kendi kendime nasıl tedavi edebilirim cold away diye ilaç var onu mu içsem

Bende bugün oldum aşılamamı. Doktor eşime iki gün sonra bir test alıp yapın yinede demiş ama iki gün sonra ne belli olur ki🤔

Back