Gebeliğe Hazırlık Aşilama yaptiracagim deneyimli arkadaslar onerileriniz varmi????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Claire Underwood

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
224
122
23
36
Kizlar asilama yaptirmaya karar verdim kan tahlili vs neler isteniyor oncesinde bilgi sahibi olan varmi?? Beni aydinlatirmisiniz???

Merhaba biz kan tahlillerimizi kontrolün en başında vermiştik bunun için ayrı istememişti doktorum lh fsh prolaktin tsh estradiol sonuçlarına bakmıştı esiminde sperm testine bakmıştı ona gore yol izlemiştik iki ay klomen ovitrelle sonra aşılama yaptırdık üçüncü ay klomen ovitrelle aşılama yaptırdık bekliyoruz sonucunu sizin içinde iyi olur Inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Kizlar asilama yaptirmaya karar verdim kan tahlili vs neler isteniyor oncesinde bilgi sahibi olan varmi?? Beni aydinlatirmisiniz???
Ben şuan aşılama aşamasındayim rahim filmini mutlaka istiyor kan tahlilleri falan baktı tekrar yaptırmadı geçen ay yaptırmıştım ben klomen kullanmak istemedim bı kere aşılama yaptıracam herşey iyi olsun diye yumurta büyütmesi için gonalf 900e başladım bizim aşılama özelde olacak ve sperm yıkamalı önceden tedaviye baslamismiydin ben 3 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım bizim ki sebebsiz infertilite yani eşimde de bende de bı problem yok

Kizlar bende iki kimyasal ve bi dis gebelik yasadim tup dusunduk ama once asilama yida bi deneyelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…