Aşılama AŞILAMA YAPMA SEBEPLERINIZ VE SONUÇLARINIZ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama sebepleriniz?

• Ankete Katılan
    29

Benimdemelegimolsa

Her nasip vaktine esirdir..🌵
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
335
342
Merhaba canlar aşılama yapma sebepleriniz neler? Erkek infertilesi mi yoksa kadın mı ve sonuçlarınızi paylasirmisiniz rica etsem?

Biz pko sanıyorduk aşılama olacağı gün morfoloji sorunu olduğunu öğrendik. Daha önce düşük yapmış olmamın sebebini de öğrenmiş olduk. Kesin morfoloji demiyor doktorlar ama etkili olduğunu düşünüyorum. Aşılama da yapıldı bakalım bekliyoruz.

Biz pko sanıyorduk aşılama olacağı gün morfoloji sorunu olduğunu öğrendik. Daha önce düşük yapmış olmamın sebebini de öğrenmiş olduk. Kesin morfoloji demiyor doktorlar ama etkili olduğunu düşünüyorum. Aşılama da yapıldı bakalım bekliyoruz.
Yaa hadi inşallah tutar.. Morfoloji kaç sizde

Neden bu kadar erken catlatma igneni vurulalı ne kadar oldu peki
Çatlama iğnesinin 11. günü bugün. Kahverengi lekelenme devam ediyor. Regli olurum diye düşündüğüm için doktordan randevu almıştım. Doktor bu regli değil rahminde incelme yok gününü bekleyeceğiz dedi. İğnelere başlayamadık ikinci aşılama için. Gerçekten hiç anlamıyorum. Zaten Süreç zor şimdi iyice kafam karıştı.

Neden negatif yumurta gelisimin nasildi canım bide kac kgsn
Gonal f ile yumurtalarim buyutuldu gayet iyiydi buyumesi iki gunde bir yumurta takibi icin hastaneye gittim ve ovitrelle catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra asilama yapildi fakat tutmadi ikisi de. 67 kiloyum kilo ile ilgili herhangi bir sey soylemedi doktorum görünüşte hersey iyi ama olmuyo malesef

Gonal f ile yumurtalarim buyutuldu gayet iyiydi buyumesi iki gunde bir yumurta takibi icin hastaneye gittim ve ovitrelle catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra asilama yapildi fakat tutmadi ikisi de. 67 kiloyum kilo ile ilgili herhangi bir sey soylemedi doktorum görünüşte hersey iyi ama olmuyo malesef
Eşin test vermis mi peki?

X