- 25 Temmuz 2016
- 335
- 342
- Konu Sahibi Benimdemelegimolsa
Merhaba canlar aşılama yapma sebepleriniz neler? Erkek infertilesi mi yoksa kadın mı ve sonuçlarınızi paylasirmisiniz rica etsem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa hadi inşallah tutar.. Morfoloji kaç sizdeBiz pko sanıyorduk aşılama olacağı gün morfoloji sorunu olduğunu öğrendik. Daha önce düşük yapmış olmamın sebebini de öğrenmiş olduk. Kesin morfoloji demiyor doktorlar ama etkili olduğunu düşünüyorum. Aşılama da yapıldı bakalım bekliyoruz.
Morfoloji 0 çıktı. Muhtemelen tutmadı zaten dün ve bugün bolca lekelenme oldu. Yarına regliyi görürüm tamamen. Çok da erken oldu bugün aşılamanın 8. günü.Yaa hadi inşallah tutar.. Morfoloji kaç sizde
Çatlama iğnesinin 11. günü bugün. Kahverengi lekelenme devam ediyor. Regli olurum diye düşündüğüm için doktordan randevu almıştım. Doktor bu regli değil rahminde incelme yok gününü bekleyeceğiz dedi. İğnelere başlayamadık ikinci aşılama için. Gerçekten hiç anlamıyorum. Zaten Süreç zor şimdi iyice kafam karıştı.Neden bu kadar erken catlatma igneni vurulalı ne kadar oldu peki
Benimle ayni zamanda aşılama yapan arkadaşımın çikolata kisti vardi suan oglu 1 yaşında.. İnşallah sizinki de tutar ve sağlıklı bir evlat nasip eder RabbimÇiko kisti sebebiyle bugün aşılamam başladı gonalf vuruluyorum hayırlısıyla inş
Amin canım hepimizin inşsllahBenimle ayni zamanda aşılama yapan arkadaşımın çikolata kisti vardi suan oglu 1 yaşında.. İnşallah sizinki de tutar ve sağlıklı bir evlat nasip eder Rabbim
Pcos hastasıyim. 2. Aşilamam hapildi ve sonuc negatifMerhaba canlar aşılama yapma sebepleriniz neler? Erkek infertilesi mi yoksa kadın mı ve sonuçlarınızi paylasirmisiniz rica etsem?
Neden negatif yumurta gelisimin nasildi canım bide kac kgsnPcos hastasıyim. 2. Aşilamam hapildi ve sonuc negatif
Gonal f ile yumurtalarim buyutuldu gayet iyiydi buyumesi iki gunde bir yumurta takibi icin hastaneye gittim ve ovitrelle catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra asilama yapildi fakat tutmadi ikisi de. 67 kiloyum kilo ile ilgili herhangi bir sey soylemedi doktorum görünüşte hersey iyi ama olmuyo malesefNeden negatif yumurta gelisimin nasildi canım bide kac kgsn
Eşin test vermis mi peki?Gonal f ile yumurtalarim buyutuldu gayet iyiydi buyumesi iki gunde bir yumurta takibi icin hastaneye gittim ve ovitrelle catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra asilama yapildi fakat tutmadi ikisi de. 67 kiloyum kilo ile ilgili herhangi bir sey soylemedi doktorum görünüşte hersey iyi ama olmuyo malesef
Evet eşimde bir sıkıntı yok. Dün de adet oldum zaten tutmadıgının en buyuk kanıtıEşin test vermis mi peki?
Sonucunuz ne olduBiz pko sanıyorduk aşılama olacağı gün morfoloji sorunu olduğunu öğrendik. Daha önce düşük yapmış olmamın sebebini de öğrenmiş olduk. Kesin morfoloji demiyor doktorlar ama etkili olduğunu düşünüyorum. Aşılama da yapıldı bakalım bekliyoruz.