- 20 Ağustos 2024
- 50
- -180
- 34
-
- Konu Sahibi bahtsizyabanci3434
Aynen haber veririm inşallah.Yarın çıkınca haber verirsin bizede
Benim de vardı ama geçti sonra inşallah olur Allah yardımcımız olsun siz ne zaman gideceksiniz doktoraBenim sağ kasığım da batmalar oluyor birde sizde de var mı 5. Günüm benim umarım hepimiz hayırlısı ile hamile kalırız
Benim ki de yarın inşallah boşa gitmez de pozitif olur ikimizinde Allah yardımcımız olsun.30 Ağustos da kan verip bakacağız sizin ne zaman
Sonuç nedir ?İnşallah ama inanamıyorum ya ben olumsuz sanmıştım hep. Bakalım hayırlısı
Belirtin varmiydi ben sancidan ölüyorum adet olacak gibi günlerdir kasiklarim patliyorİnşallah ama inanamıyorum ya ben olumsuz sanmıştım hep. Bakalım hayırlısı
Belirtin varmiydi ben sancidan ölüyorum adet olacak gibi günlerdir kasiklarim patliyor
Kan sonucum 544 çıkmış yarın sabah yine vericem. İnanamıyorum. İnşallah sağlıklı ilerler. Allah isteyen herkese nasip etsinSonuç nedir ?
Bununla ilgili detaylı bir başlık açacağım inşallah. Benim pek belirtim yoktu ya. Sadece aşılama günü sızlama vardı. Ben 3 gün hep yattım diye de belim ağrıdıBelirtin varmiydi ben sancidan ölüyorum adet olacak gibi günlerdir kasiklarim patliyor
Sizde normal yolla gebelik olmama sorunu neydi hayırlı olsun rabbim bize de nasip etsinKan sonucum 544 çıkmış yarın sabah yine vericem. İnanamıyorum. İnşallah sağlıklı ilerler. Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsunnKan sonucum 544 çıkmış yarın sabah yine vericem. İnanamıyorum. İnşallah sağlıklı ilerler. Allah isteyen herkese nasip etsin
Bizim 2 yıl 3 aydır olmuyordu sadece bir kere dış gebelik geçirmiştim. Eşimde sperm hareket azlığı vardı. Bende de kilo vardı. 83 kg ile gebe kaldım. İlk aşılamada pozitif gördüm ama inşallah sağlıklı ilerler. Amin Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin. Ben de çok bekledim. İçinizi ferah tutunSizde normal yolla gebelik olmama sorunu neydi hayırlı olsun rabbim bize de nasip etsin
Yarin versek aile hekimliginde cumartesi çıkar mi acaba?Benim ki de yarın inşallah boşa gitmez de pozitif olur ikimizinde Allah yardımcımız olsun.
Bizde 14 aydır deniyoruz olmadı kimyasal bile olmadı eşimde hız ve hareket problemi var benim kilom normal o kilolu ama maalesef bende amh 1,2Bizim 2 yıl 3 aydır olmuyordu sadece bir kere dış gebelik geçirmiştim. Eşimde sperm hareket azlığı vardı. Bende de kilo vardı. 83 kg ile gebe kaldım. İlk aşılamada pozitif gördüm ama inşallah sağlıklı ilerler. Amin Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin. Ben de çok bekledim. İçinizi ferah tutun
Merhaba ilk aşılamamı yaptırdım. Bu şekilde ilk aşılama olup da hamile kalanlar var mı? Umuda ihtiyacım var.
Yok pazartesiye kalıyor diye biliyorumYarin versek aile hekimliginde cumartesi çıkar mi acaba?
Kafanıza takmayın. Doktor aşılama önerirse yapın bence. Hız problemi için iyi bir yöntemBizde 14 aydır deniyoruz olmadı kimyasal bile olmadı eşimde hız ve hareket problemi var benim kilom normal o kilolu ama maalesef bende amh 1,2
Merhaba sizin kaç günce beta o kadar çıktıKafanıza takmayın. Doktor aşılama önerirse yapın bence. Hız problemi için iyi bir yöntem
Merhaba. Aşılamanın 17 günü beta 544 çıktı. 19. Günü 1136 çıktı. Yani reglimin 32 ve 34. günleri oluyor bunlar.Merhaba sizin kaç günce beta o kadar çıktı